פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אתמול שמתי אותו במחשב (כרטיס חדש לגמרי מקופסא ללא אוברקלוק וכו) הופיעו לי ארטיפקטים במהלך משחקים ובבדיקה 3dmark05 דרייברים מעודכנים ,טמפ טובה(עכשיו היא על 49) מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לזה? מחכה לפתרונות תודה לעוזרים!
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים במקרים רבים ארטיפקטים קורים (במיוחד עם מדובר בכרטיס חדש) בעקבות פאק בייצור של הזכרון של הכרטיס, שלא הצליחו לעלות עליו בתהליך בקרת איכות (מאחר ובמשחקים מסויימים יהיו ארטיפקטים ובמשחקים אחרים לא).במקרים אחרים ארטיפקטים מתחילים לקרות בגלל התחממות יתר - מאחר וזה לא המקרה שלך הייתי מהמר על אופציה מס' 1.תנצל את האחריות.תחליף כרטיס מסך.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים לפני שאתה מחליף כרטיס תסיר מהמחשב את הדרייבר החדש של נוידיה גם בעזרת UNINSTALL וגם ידני את כל הקבצים בSYSTEM32 זה מה שקרה לי עם כרטיס מסך 7800GS ועוד לכמה זה הדרייברים החדשים של נוידיה משהו בהם דפוק.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים תממש אחריות ותחליף את הכרטיס,במידה ואתה יכול להחליף לכרטיס אחר קח 7600GS (באם והדבר אפשרי)
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר הסתדר לי אנשים! תודה לכולם , ד"א הסרתי את הרייברים החדשים שהורדתי והתקנתי את הדרייבר שבא בדיסק עם הכרטיס ,כנראה שהדרייברים החדשים של nvidia דפוקים או משהו כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.