פורסם 2002 בנובמבר 2723 שנים מחבר פותח את המחשב שלי, לוחץ כפתור ימני על הכונן - Eject.. ;Dאני כנראה ידחוף איזה חתיכת פלסטיק כמו ש-MarkF עשה פה..
פורסם 2002 בנובמבר 2723 שנים מחבר זו כל המטרה שלא ידעו בכלל שיש כונן.. הרי עם המארז היה סגור - לא הייתי יודע.
פורסם 2002 בנובמבר 2723 שנים היה נחמד אם היתה אפשרות לעשות כפתור לפתיחת הכונן ליד הכפתור של הריסט וההפעלה...
פורסם 2002 בנובמבר 2723 שנים מחבר זה מה שמארק עשה בגירסא החדשה של המארז שלו עם הכונן Slot.. הוא פשוט העביר את כל הכפתורים למטה במקום ה-I/O שיש שמה.. אבל זה דרש FacePlate מותאם אישית שעשו לו באיזה מקום עם חיתוכי לייזר נידמה לי.. דרך אגב - החלטתי שאני אנסה לצבוע את המארז כשאני אתחיל את המוד הריציני. שילוב של שלושה צבעים שמופיעים בלוגו של איזשהי חברה.. בינתיים תישארו במתח.. כמו כן כל האביזרים למיניהם יהיו תואמים.
פורסם 2002 בנובמבר 2723 שנים מחבר אל תדאג - אם אני אעשה את זה, זה רק אחרי שאני אדע מה אני עושה - לא סתם ספריי וגמרנו.
פורסם 2002 בנובמבר 2723 שנים מחבר כבר אמרתי - אני הולך לכתוב ביקורת על השאטל בשביל האתר, בשביל זה אני קודם מחכה לראדון 9700 פרו ששלחו לי (כנראה דרך הים ולוקח לו שנים להגיע).ואני הרי לא יכול לכתוב ביקורת על מוצר שעבר מודים כי זה לא משקף אותו בצורתו המקורית.לכן כל החיתוכים והשינויים שמשפיעים על הביקורת יתחילו רק אחריה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.