פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים סבבה, אז אנחנו מגיעים לסיכום שכזה : אתה מוכר לי את המאורים שלך אני צריך להביא לך את הלדים האדומים שה-R300 שלך כבר יגיע צריך חלון ויאללה איזה מסיבת רשת להשוויץ...
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים תגיד תוכל למצוא אולי את התמונה הזות אם ללד האדום אני מת לראות איך זה נראה
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים מחבר קובי - בקשר לחלון, אני מחכה לראדון המעצבן הזה, כי דבר ראשון אני צריך לראות איך הוא יושב ומה המידות ביחס לשאטל, שאני אדע איפה לעשות אותו.וחוץ מזה, אני חייב לעשות בנצ'מארקים על השאטל בשביל הביקורת, ובשביל זה ברור שהוא צריך להיות בצורותו המקורית, בלי מודים קיצוניים שיגרמו לשינויים בתוצאות..אחרי זה אפשר להתחיל להשתגע.. ;D
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים biodomeאם אתה מצלם כבר תמונות, אמרת איפשהו שיש לך גם את המארז של COMPUCASE SUPER MIDI TOWER.תוכל בבקשה לפרסם תמונה,2 שלו מבפנים ?בבקשה
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים מחבר קובי: כי הסברתי לך - אי אפשר לחתוך כלום לפני הביקורת! אני הרי צריך לעשות את הביקורת שהמוצר בצורתו המקורית. ואני מחכה לראדון בשביל לעשות את הביקורת עצמה. ד"א החלטתי שיהיה Color Theme אדום. כל מה שיכול להיות אדום - יהיה אדום! ;D אני לא בטוח בקשר לעבודת צביעה, אבל חוץ מזה, המחשב הזה הולך להיות פשוט יפה.. BabaGaNushka: מכיר את זה.. בהחלט יצירת אומנות.. אגב.. היום הייתי בפלונטר ושמעתי שגם בצבא שלנו רכשו XPC.. ולא סתם אחד.. SB51G+3Ghz+Ti4600.. למטרת איזה מחקר או הדמיה או משהו שצריך להיות נייד וחזק.. Dark-Mind: אני לא אמרתי את זה אף פעם. יש לי רק מארז ענקי של אנטק (SX-1240), ומחכה לקולרמאסטר (ATC-610).
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים מחבר אתה כל כך עשיר שבא לתת לך אגרוף.אני לא עשיר.. Orrm עשיר - תרביץ לו! :smoke:
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים אתה כל כך עשיר שבא לתת לך אגרוף.אני לא עשיר.. Orrm עשיר - תרביץ לו! :smoke:אני כבר לא בטוח מי יותר עשיר זוג מליינים
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים מחבר תעשו לי טובה, אל תתחילו להתנהג בצורה מגעילה..אולי אנחנו פשוט צריכים לא לשתף אותכם בפרוייקטים שלנו ולחלוק אותם רק עם פורומים בחו"ל?למה שמה אני אף פעם לא יראה מישהו שיקרא למישהו אחר עשיר ויפתח עליו עיניים?זה באמת לא מכובד. :-\
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים Dark-Mind:אני לא אמרתי את זה אף פעם. יש לי רק מארז ענקי של אנטק (SX-1240), ומחכה לקולרמאסטר (ATC-610).מצטערהתבלבלתי בינך לבין מישהו אחר
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים biodome ....נראה לי שאתה צודק במאה אחוז ... אבל זה לא רק פה .. זה בכל המדינה ... ובכל דבר ... מה לעשות העיניים של אנשים במדינה הזאת הם גדולות מאוד ... ואם אתה נוסע באוטו יפה או מדליק אז כבר לכולם נפתחות העיניים
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים מחבר העניין שכל שאר העמים אולי פותחים עיניים, אבל הם לא מדברים על כך בציבור.משהו שנקרא תרבות.דבר שמאוד חסר לעם הישראלי לצערי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.