עבור לתוכן

מאורר Cooler Master 4 Led על שאטל XPC - קצת תמונות..

Featured Replies

פורסם

היי קניתי את המאורר מחו"ל (Pham Comuters) באיזה 9 ומשהו דולרים, משלוח 14 דולר ביחד עם עוד קצת ג'אנק והגיע תוך שבוע וחצי בערך, ישירות לדואר הקרוב לבית.. :)

המאורר יחסית לא מרעיש במיוחד, אני עדיין מוצא את ההארד דיסק בתור המקור לרעש בשאטל.

סה"כ האור הכחול שלו יפיפה בחושך והוא כמובן יתאים מאוד למארזים עם חלון.

הייתי רוצה לראות גם אחד כזה באדום.

כאשר השתמשתי ב-AutoGuardian של השאטל (שמוריד את המתח של המאורר עד שהמעבד מגיע לטמפ' מסויימת ואז מעלה בחזרה) - הלדים נכבו.. :(

שמתי לב שבביוס ה-RPM ירד ל-1500 (המקורי הוא 2500).

בקרוב אני אקבל קצת Zalman FanMates ונראה אם אני אוכל להשתיק אותו יותר ועדיין להשאיר אותו מואר..

בכל מקרה התרשמות מהירה היא שהוא דיי שקט באמת, ומקרר לא רע.

חבר שלי טוען שאני דפוק והמחשב שקט, אבל אני במטרה לעשות אותו שקט לחלוטין ככה שבלתי ניתן לדעת שהוא עובד (חוץ מכל הלדים שנדלקים..).

התיכנון בעתיד הוא לעשות חלון בצד של השאטל מול הכרטיס מסך.

עוד על השאטל בביקורת בקרוב (מחכה לראדון 9700 פרו שבטח נעלם אי שם במרחקים..).

הנה קצת תמונות, אבל קשה לקלוט כמה הוא באמת יפה עם פלאש, ובלי פלאש אין ממש פוקוס...

3932218.jpg

4231046.jpg

4625043.jpg

6485578.jpg

8782270.jpg

3040265.jpg

4565854.jpg

שימו לב שעשיתי גם Stealth לכונן תקליטורים.. פשוט לא סבלתי את הצבע שלו שהרס את כל המראה.. ;)

אני מחפש עכשיו מאיפה לקנות FacePlate אדום ולהחליף אותו.

ואני אחתוך את הגריל הזה מאחורה ואשים אחד נורמאלי שלא יחסום את כל האוויר (והאור).

• תגובות 39
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב עכשיו אני רואה את התמונות כי לפני דקה לא ראתי אותם זה נראה ממש יפה אחי תתחדש :smoke:

פורסם

יפה מאוד,

אבל מה לגבי הספת של מאוורר שקט להאצת זרימת האוויר במארז?

פורסם

לפי דעתי אילו המאוררי לדים הכי יפים חזקים וטובים מבחינת איכות שיש כיום... והם בהחלט עושים אפקט לא רע במארז הקטנטן...

פורסם

בהחלט מרשים, קבל ח"ח. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד,

אבל מה לגבי הספת של מאוורר שקט להאצת זרימת האוויר במארז?

לא נראה לי שצריך ממש, הטמפ' דיי סבירה (52 מעלות במאמץ עם המקורי - צריך לבדוק עם הקולרמאסטר גם כן..)

ואין ממש איפה לדחוף עוד מאורר.. חוץ מזה שהוא יהיה חייב להיות 60 מ"מ, ואין כאלה הרבה שקטים (למרות שקיבלתי אחד שקט של ADDA ביחד עם המשלוח של המאורר הזה, אבל הזמנתי אותו בשביל המארז קולרמאסטר שאני אקבל מתישהו...).

אני יכול מאחורי הכרטיס מסך, או בצד השני, אבל לדעתי זה דיי יכער את המראה שלו, גם אם יהיה חלון אז זה יהיה קשה להתאים אותו..

פורסם

Shiny Pretty light...

זה יוצר אפקט ממש יפה.

איזה כיף להיות אתה...

פורסם

מרשים ביותר !

הכי אהבתי את זה:

4625043.jpg

8)

משתלב יופי עם הלד של ה-Powerץץץ

:smoke:

מצפה מאד לחלון ! ;)

פורסם
  • מחבר

כן הוא באמת מתאים מאוד ללד של הפאור..

אבל אני לא יודע אם זה עדיין יתאים עם FacePlate אדום... המממ..

ד"א, שכחתי לציין - תודה ל-MarkF! ששלח לי בורג של שאטל מחו"ל (נאבד לי אחד מאלה שלי) בלי שום בקשה לתמורה פרט להירשמות לפורום של Sudhian.

בלעדיו לא הייתי יכול לבצע Stealth לכונן שלי..

עוד תמונות שיתמקדו בשאר יבואו בעתיד הרחוק (עוד איזה שבועיים אני מקווה)...

פורסם

בהחלט יפה מאד .

אני לא כל כך בקטע של להפוך מחשב למנורה ,אבל ממש יפה.

תתחדש

פורסם

יפה מאוד מה שעשה MarkF , נחמד לראות שיש אנשים טובים בעולם...

נראה מדהים, ואם תצליח לעשות חלון למעלה או במקום שיכולו לראות את המאורר אז בכלל..

דרך אגב, תוכל לפרסם את החנות שממנה קנית את המאוררים? (פירסומות והכל...אבל זאת חנות מחו"ל :) )

פורסם

בגלל שכבר שאלתי את biodome אז אני יענה לך את המאוור הוא קנה פה

ואם אתה רוצה סתם לראות את המארז הקטן והמגניב כנס כאן

פורסם
  • מחבר

המחשבים הקטנים של שאטל מאוד מוכרים כבר דיי הרבה, ומחשבי SFF בכלל מתחילים להיכנס חזק בתערוכת קומדקס שמתרחשת בימים אלו ממש..

חיקויים של המקור, אבל ראיתי תמונות של אחד של קולר מאסטר ממש פיצפון (נראה לי בלי כונן דיסקטים ועם מעבד של VIA בטח ו-MINI-ITX..

הנה פורום דיי גדול שדן בנושא ה-SFF.

בכל מקרה - הנה חדשה שהעלתי לא מזמן על השאטל החדש..

וכן MarkF באמת טיפוס מיוחד. :)

את החלון אני מתכוון לעשות יותר גדול מהכרטיס מסך בכמה ס"מ ככה שבחושך אני מאמין שיהיה ניתן לראות את המאורר..

אגב - חשבתי להחליף אותו ולעשות משהו דומה לזה עם הדלתא שלי ולשלב FanMate של זלמן כדי לשלוט על המפלצת..

אבל אני לא בטוח אם אני אוכל לוותר השקט הנפשי והיופי של הקולרמאסטר לעומת ה-Delta הצווחנית..

אולי אם מישהו יעשה דלתא שקופה עם לדים אדומות.. משום מה יש לי הרגשה שזה הצעד הבא של החברות שמייצרות את המפלצות האלה.

המממ זה יתן לה מראה שטני פשוט.. ;D

פורסם

כן הוא באמת מתאים מאוד ללד של הפאור..

אבל אני לא יודע אם זה עדיין יתאים עם FacePlate אדום... המממ..

אני יעזור לך, זה ממש לא יתאים ויהפוך את המארז למצועצע... לפי דעתי רד מהרעין של זה האדום במארז הזה, בטח לא בחזית...שילוב של אדום דרך החלון יכול להיות מעניין יותר... עם הלדים שאני אביא לך... ;)

פורסם
  • מחבר

תחשוב על זה ככה - איזה כרטיס מסך יש בחלון? ATI R300 מקורי. צבע? אדום!

אני שם עליו היטסינק מנחושת של Vantec, צבע של נחושת - גם כתום/אדום כזה.

אולי אני אחליף את הקולרמאסטר למאוורר אחר עם לדים אדומים.

אני גם אצטרך להחליף את הלד הקידמי.. הממ.. ;)

את ה-Faceplate אני חייב להחליף איך שלא יהיה, אבא שלי בטעות מרח עליה קצת דבק מגע ואי אפשר להוריד בלי לשרוט את הפרספקס.

ככה שאני לא רוצה לקנות כחול שוב פעם, וראיתי תמונות עם האדום והוא היה ממש יפה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים