פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים שני הם כמעט אותו מחיראני אישית מעדיף את ה680 בגלל שהוא יותר לגיימרים וגם אם אני רוצה לשדרג בעתיד מעבד לארבע ליבות אני לא יצתרך להחליך לוח אםיש משהו שאני צריך לדעת על ה680 לפני שאני קונה? או שבכלל ה680 גרוע ולקחת את האסיוסה P5W DH תומך קואד קור
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים ה-680 של אסוס יקר רצח..http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6510אבל לדעתי שווה כל שקל ואין מה להשוות אותו ל-EVGA
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים ה-680 של אסוס יקר רצח..http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6510אבל לדעתי שווה כל שקל ואין מה להשוות אותו ל-EVGAמה אתה אומר... איך הגעת לקביעה הזו? איך מתבטא היתרונות של האסוס על ה EVGA?
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים מנסיון ארוך מאוד עם חברה איכותי ומוכרת שהוכיחה את עצמה אין ספור פעמים לבין EVGA ש..................................
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים לוחות?לא אמרתי שהיא לא איכותית, היא לא הוכיחה את עצמה בנתיים מבחינתי.זה כמו שאסוס יוציאו גיטרות ותהיה בטוח שהם יהיו איכותיות... מה הקשר עכשיו?
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים לוחות? לא אמרתי שהיא לא איכותית, היא לא הוכיחה את עצמה בנתיים מבחינתי. זה כמו שאסוס יוציאו גיטרות ותהיה בטוח שהם יהיו איכותיות... מה הקשר עכשיו? אההה טוב.... כי בדר"כ חברות שמוציאות חלקיםחדשים למחשב, ישר הם שולחות אותם אליך לבדיקה בתקווה שתיתן להם סיקור טוב( לא קוראים לך טום במקרה?). ??? ??? :o
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים איזה ילדים יש פה.. אמאאאא אם אני לא בדעה שלך אז אני כבר "טום" ואני עושה ביקורות מכאן ועד הודעה חדשה?!? ומה הקשר לזה לבין שהיא לא הוציאה מספיק לוחות או מספיק זמן שנוכל באמת להשוות אותה לאסוס????
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים EVGA לא כזו חדשה בתחום הלוחות, סתם לא מביאים אותם ארצה.ולידיעתך, הם מיוצרים ע"י פוקסקון, אחת החברות הכי גדולות בעולם..
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים EVGA לא כזו חדשה בתחום הלוחות, סתם לא מביאים אותם ארצה.ולידיעתך, הם מיוצרים ע"י פוקסקון, אחת החברות הכי גדולות בעולם..ואתה עכשיו יוצר השוואה בין FOXCONN ל-ASUS??סדר גודל החברה או לחילופין נתח השוק לא בהכרח מציין את איכות המוצר.ואני לא מזלזל ב-FOXCONN,חברה טובה.לא כזו חדשה\לא שמעו ממנה מספיק\אין מספיק השוואות\אין מספיק מידע וכו'...לא ניתן ליצור השוואה רצינית בין החברות.
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים מחבר סדרת ה-ROG של ASUS בינתיים רחוקה מלהוכיח את עצמהפרטים יש כאןהלוחות האלה לAMDלי יהיה קונרו 6400
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.