עבור לתוכן

evga nForce 680i SLI vs. P5W DH DELUXE

Featured Replies

פורסם

שני הם כמעט אותו מחיר

אני אישית מעדיף את ה680 בגלל שהוא יותר לגיימרים וגם אם אני רוצה לשדרג בעתיד מעבד לארבע ליבות אני לא יצתרך להחליך לוח אם

יש משהו שאני צריך לדעת על ה680 לפני שאני קונה? או שבכלל ה680 גרוע ולקחת את האסיוס

• תגובות 56
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע, קודם כל תבדוק בנצ'מרקים תיראה את הביצועיים שלו.

הביצועיים של ה ASUS הספציפי שאתה רוצה הם סוף הדרך, גם מבחינת OC, הוא מטורף.

ואז תעשה חישובים.. שים לב גם לשני הלוחות, אחד מבית ASUS אחד מבית EVGA. מי נשמע לך אמין ויציב יותר?

פורסם

בעקרון עדיף הלוח של EVGA, במחינת ביצועים ו OC, במחינת מה שאתה מקבל בחבילה עדיף ה ASUS

הוא הרבה יותר מאובזר. :xyxthumbs:

פורסם

מבחינת OC? תביא לינק שהוא עושה יותר מASUS בOC?

פורסם

ה680I עולה על הP5H מכל בחינה חוץ מהעובדה שהוא לא תומך בCF.

עם ה680I אפשר להגיע לבאס של 520.

פורסם

תראה לי מישהו שהגיע..

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן OC

אם אפשר עוד מידע על הלוח אם של EVGA איזה סיקור כולל או משהו כזה (עיברית ואנגלית :S )

תודה

פורסם

אני לא מתכנן OC

אם אפשר עוד מידע על הלוח אם של EVGA איזה סיקור כולל או משהו כזה (עיברית ואנגלית :S )

תודה

לא כזה מסובך להסתכל למעלה.

פורסם
  • מחבר

לא כזה מסובך להסתכל למעלה.

אני לא מתכנן OC

תודה

פורסם

הלוח ניתן למכירה בארץ? או בכלל?

פורסם

אני לא מתכנן OC

תודה

אני לא מבין מה יש לך בעיות ראייה??

יש שם סיקור של הכל פשוט תדפדף

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2869&p=14

פורסם

בינתיים אי אפשר בכלל להשיג את האסוס 680 בארץ ובכלל לא נראה לי בעולם (אולי הזמנה מיוחדת או משהו) ואני מחכה כבר שבוע בשביל

בנצ'מרקים שלו ואין כלום :(, מתי הוא אמור בכלל להיות זמין בארץ? ראיתי בכמה חנויות שיש אותו להזמנה אבל הוא לא במלאי ומי יודע מתי. מישהו יודע קצת פרטים?

בעיקרון הEVGA קיבל בבנצ'מרק הספציפי שהבאת ביצועים מרשימים אבל זה הלוח הראשון שנתקלתי שמיוצר ע"י החברה הזו...קשה קצת לסמוך על זה צריך עוד סקירות של אתרים כדי להשיג דיעה מגובשת לדעתי.

פורסם

בינתיים אי אפשר בכלל להשיג את האסוס 680 בארץ ובכלל לא נראה לי בעולם (אולי הזמנה מיוחדת או משהו) ואני מחכה כבר שבוע בשביל

בנצ'מרקים שלו ואין כלום :(, מתי הוא אמור בכלל להיות זמין בארץ? ראיתי בכמה חנויות שיש אותו להזמנה אבל הוא לא במלאי ומי יודע מתי. מישהו יודע קצת פרטים?

בעיקרון הEVGA קיבל בבנצ'מרק הספציפי שהבאת ביצועים מרשימים אבל זה הלוח הראשון שנתקלתי שמיוצר ע"י החברה הזו...קשה קצת לסמוך על זה צריך עוד סקירות של אתרים כדי להשיג דיעה מגובשת לדעתי.

foxconn מייצרת את הלוחות ה 680i ל evga ול bfg אותו לוח שם אחר, qsus ו dfi מייצרות את הלוחות עם pcb אחר משלהם.

nvida החליטה שזה יהיה משהו בסיגנון של יצור כרטיסי המסך שלה היום.

לדעתי אין לציפסט וללוחות האלו הרבה מה להציע חוץ מ sli הם לא כל כך בשמיים לאובר, ויש להם את הבאגים שלהם.

בקשר ל asus אז :

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=122469

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים