עבור לתוכן

יציאת SPDIF על לוח אם

Featured Replies

פורסם

SS של NVIDIA וה-MistiqueX (או איך שלא מאייתים את השם שלו, אשר סובל מכמה בעיות אחרות).

Anatoli.

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן האוזנטק ששאלתי אותך פעם עליו..

בעיות משמעותיות ד"א?

פורסם

נראה לי ששכחת את המילה "איזה", לא? ;)

מבחינת בעיות, מדובר ב-DAC מפגר, דרייברים טפשיים, וביצועים לא משהו במשחקים. מה שאומר כרטיס שמעבר ל-DD LIVE לא עושה שום דבר כראוי.

Anatoli.

פורסם

נראה לי ששכחת את המילה "איזה", לא? ;)

אשר סובל מכמה בעיות אחרות

V

בעיות משמעותיות ד"א?

;)

תודה על התשובה רק מה זה DAC? :P

פורסם

Digital-to-Analog-Convertor

Anatoli.

פורסם

חחחחחח אני יודע ששיגעתי אותך כבר

אבל איך זה מתבטא בפועל ה-DAC המפגר הזה? ;D

פורסם

איכות קול גרועה בחיבורים אנאלוגיים.

Anatoli.

פורסם

תודה על הסבלנות :smile1:

:xyxthumbs:

פורסם

אין על מה, שמח לעזור. ;)

Anatoli.

פורסם

או יפה... אנטולי, אתה נראה אחד שמבין , אז תתכונן, אני הולך להפציץ אותך בשאלות על היציאה הדיגיטלית שלי.

טוב תראה במפרט שלי איזה לוח יש לי... יש בו כרטיס קול מובנה עם 2 יציאות דיגיטליות (אופטית + קואקסיאלית).

הנה קישור ללוח אם:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4

שימושים שלי: סרטים עם סראונד + משחקים. הבעיה שלי באה לידי ביטוי במשחקים, אבל כבר נגיע לזה.

1) מה עדיף לחבר לרסיבר? את האופטי או הקואקסיאלי.

2) למה אני לא שומע סראונד נורמלי במשחקים?

אני אסביר: כשאני מפעיל סרט שמקודד על AC3 , הרסיבר מדליק נורה כזו שמראה לי ש 5 רמקולים עובדים.

כשאני משחק במשחקי מחשב וקובע שם אופציית "סראונד" , הסמל הזה לא מופיע לי . משמע, לא מזהה 5 רמקולים. למה ?

ובנוסף , רוב המשחקים מגיעים כיום עם אופציית EAX או EAX2 . זה פועל רק על כרטיסים על קריאייטיב ? כלומר אצלי זה לא יעבוד ?

3) באודיו מנג'ר שלי , יש אפשרות לקבוע כמה רמקולים אתה מחבר... אני מחבר את הכבל האופטי לרסיבר ומסמן שם שמחוברים לי 5.

כשאני עושה בדיקה (מוציא צליל בדיקה מכל אחד מ 5 הרמקולים) הוא מוציע סאונד רק מהרמקולים הקידמיים. כלומר, לא מזהה את הסנטר + האחוריים...

למה החרא הזה? במחשב הקודם הייתי עם אותם חיבורים בדיוק וכרטיס קול שונה, וזה כן עבד (היה לי כרטיס OB כחלק מצי'פסט של נווידיה).

4) מה זה DD.

5) אחרי שנבין מה הולך עם העסק הזה יש לי עוד כמה שאלות אם יהיה לך כח :)

תודה רבה

פורסם

1. זה לא קשור לפה, צריך נושא חדש.

2. אופטי או קואקס לא משנה. יש הבדלים קטנים מאוד, אצלך לא תבחין בהם.

3. לא תקבל סראונד במשחקים ולא תקבל סראונד באודיו מנג'ר שלך. הכרטיס הקודם שלך היה ה-SoundStorm שהוא בין היחידים שיודעםי לקודד DD בזמן אמת (DD זה דולבי-דיגיטל) והוא איפשר העברה של 5.1 בדיגיטלי. הכרטיס שיש לך עכשיו לא יאפשר את זה. אין שום כרטיס נורמאלי היום שמאפשר את זה.

4. אם יש לך שאלות נוספות, תפתח דיון חדש בקשה, זה לא קשור ישירות לדיון הזה.

Anatoli.

פורסם

dolby 2 יעזור במקרה הנ"ל?

פורסם

דולבי סטריאו אתה מתכוון?

בכל אופן, להעביר סראונד בחומר שלא מוקלט במקור ב-DTS או DD בלתי אפשרי עם כרטיס שלא יודע לקודד D בזמן אמת.

Anatoli.

פורסם

התכוונתי ל-dolby pro logic 2

פורסם

אחד הדברים היותר מטומטמים שהציאו איי פעם.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים