עבור לתוכן

שלום לכולם אני חדש בפורום התותח הזה ורציתי שתעזרו לי בקירור של המעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 אבל יש לי בעיה עם הקירור שלו לפני איזה שנה וחצי שנתיים נגדתי בו ובתוכנה של הBIOS שלו התוכנה הכחולה הזואתי שפועלת בתחילת המחשב אז מה שקרה שהוא מתחמם לי יותר מידי מהר והוא מגיע לטמפרטורות של 60 70 מעלות...

עכשיו רציתי לשאול אותכם מה אני עושה כי אני זוכר שהתכני של המחשבים שלי שהביא לי בהתחלה את המחשב אז היה לו גם טמפרטורה כזואתי אבל הוא נגע עשה משהוא בתוכנה ופתאום ירד ל29 מעלות. ממש קוסם חחחח ...

עכשיו רציתי לדעת איך אני מקרר את המחשב שלי איזה פקודה אני צריך לתת לו בתוכנה הכחולה ?

ורציתי לדעת שאם שווה לי לעשות עידכון לתוכנה הזואתי הכוונה לBIOS שאולי הוא יתן לי עוד אפשרויות לקירור ?

תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה ...

תודה מראש ...

פורסם

אין שם אפשרויות קירור. המקסימום שאתה יכול לעשות זה לכוון את המאוורר של המעבד על 100%, שהוא אמור ליהיות עליהם בdefult. בשביל להוריד את הטמפ', תתחיל בלנקות אבק באופן יסודי. אם זה לא יעבוד, תחליף קירור.

פורסם

בדרך כלל המעבד אף פעם לא מתחמם יותר מדי..

אז פה יש לך בעיה..

1. אתה צריך לבדוק אולי מישהו העלה את מהירות המעבד ב BIOS ליותר מדי מהירות מעל המותרת של המעבד.

2. יכול מאוד להיות שבין הצלעת הקירור של המעבד והמאוור יש מלא אבק ובגלל זה מתחמם המעבד ואתה צריך לבדוק את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים