עבור לתוכן

מחפש ביקורת מקיפה על VISTA ממשתמשים שכבר משתמשים בה

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים פה שכבר משתמשים בחלונות VISTA, לגבי דברים כמו יציבות, אבטחה, מהירות, זמני BOOT וכיבוי, גלישה ברשת, מהירות בעבודה עם עבודות משרדיות כמו OFFIC ובעבודות עם משחקים.

הבדלי ביצועים מול XP או חלונות 2000

ניצול משאבי מערכת ועוד

יש USERS שיכולים בבקשה להעלות ביקורות מקיפות על המוצר? ???

פורסם

אוקיי מה שאני יכול להגיד לך על המערכת מנסיון , שהיא מערכת מאוד יציבה (יותר מהאקס פי)

דיי מהירה אם יש לך מעבד חזק , והרבה זיכרון..

עיצוב ממש ממש יפה , והרבה אפשרויות , בכללי אחלה ווינדוז..

הבעיה כרגע מלהתקין אותה שהיא עדיין לא נתמכת ע"י כל התוכונת.. ויש עם זה עדיין בעיה..

חוץ מזה חסרון ענק של ויסטה שהיא דורשת המון המון זיכרון , איך שאתה מפעיל את המחשב יש לך לפחות 450 זיכרון בשימוש , ולאט לאט זה גם עולה..

זאת אומרת אם אתה מתקין הרבה תוכונות ואתה משתמש הרבה בתוכונת כבדות , היא לא תתאים לך לבנתים והאקס פי תתאים לך הרבה יותר , כי היא תופסת הרבה פחות זיכרון , אך אם אתה לא משתמש בהרבה תוכונות וישומים כבדים , ולא מריץ כמה תוכונות כבדות במקביל , ויש לך מעל 1024 זיכרון , אתה יכול להינות עם הויסטה מאוד.. עוד חיסרון של הויסטה שהיא שוקלת איזה 9 ג'יגה.. זה המון יחסית לאקס פי (בערך פי שלוש אם לא תתקנו אותי) , ועוד היא מתרחבת באופן מפלצתי , אז אתה חייב גם הארדיסק דיי גדול ומהיר.. וחשוב שיהיה לך גם מעבד חזק , עדיף 64 ביט שיצא הגרסא של הווין 64 ביט תוכל להשתמש ולקבל קצת ביצועים בחלק מהתוכונת..

חוץ מזה היא מאובטחת הרבה יותר , האקספלורר יותר נוח וניראה יותר טוב.. והמדיה פלייר החדש גם מגניב.. בקיצור אחלה ווינדוז אם יש לך מחשב חזק..

פורסם

שלום

אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים פה שכבר משתמשים בחלונות VISTA, לגבי דברים כמו יציבות, אבטחה, מהירות, זמני BOOT וכיבוי, גלישה ברשת, מהירות בעבודה עם עבודות משרדיות כמו OFFIC ובעבודות עם משחקים.

הבדלי ביצועים מול XP או חלונות 2000

ניצול משאבי מערכת ועוד

יש USERS שיכולים בבקשה להעלות ביקורות מקיפות על המוצר? ???

למה להיות תלוי באנשים? קשה לך להתקין ולבדוק?

פורסם
  • מחבר

למה להיות תלוי באנשים? קשה לך להתקין ולבדוק?

האמת שכן

המחשב שלי לא מספיק חזק

רוצה לדעת האם כדאי או לא לשדרג וכו'

פורסם

מה המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

יש לי AMD אטלון 2200

זכרון של 768 DDR

לוח אם NFORCE 2

GEFORCE 6600 עם 256 מגה זכרון וAGP כפול 8

וHD יש לי די הרבה מקום (מעל 20 פנוי)

בכול מקרה נראה לי עוד מעט אחליף מחשב, רוצה משהו חייתי יותר

אבל מה דעתכם?

פורסם

מפרט סבבה

תריץ את גירסת ה HOME PREMIUM בלי בעיה.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ואם אני רוצה את גרסת הULTIMATE ?

כי גם ככה אם כבר אקנה מקורי, אז מעדיף את הכי טוב שיש (וארצה שיהיה לי גם את ה64 ביט שמגיעה עם זה למחשב הבא)

פורסם

יריץ לך סבבה.. מקסימום אתה תמיד יכול להוסיף עוד זיכרון..

והוין ילך איתך גם למחשב החדש..

אז לך על זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים