עבור לתוכן

האם זכרונות(לא ג'נריים) אמורים להגיע בקופסה?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

שאלה קצת מטומטמת, אבל כשקונים זכרונות ו-לא- בKIT, אלא פשוט סטיק אחד בודד של יצרן ידוע(גם טווינמוס וADATA נכללים כ'ידוע' מבחינתי), האם הם אמורים להגיע בתוך קופסה או משהו?

הלכתי היום לחנות שלא אזכיר את שמה(למרות שהיא גדולה וידועה לכולם), וביקשתי לקנות זכרון DDR400 של חברת טווינמוס. כשביקשתי לראות את הזכרון הוציאו לי מהמחסן סטיק ללא קופסה\שקית\שום דבר. כששאלתי אם ככה זה מגיע אמרו לי - 'אם אתה רוצה אני אתן לך שקית'. כמובן שברחתי משם כל עוד נפשי בי.

כשקניתי KIT תמיד קיבלתי קופסה. מה קורה כשקונים סטיק בודד? ככה מקבלים מוצר או שגם אמורה להיות קופסה, ורק החנות הזאת עובדת בשיטה מגעילה שכזו

פורסם

אני לא נתקלתי בכזה דבר. זה אמור ליהיות בקופסאת פלאסטיק קטנה כזאת (אטימת ווקום). לא מוכרים את זה ככה.

פורסם

לא תמיד, תלוי איזה חברה ואיזה "סוג" (לא בדיוק סוג אלא דגם, סדרה וכו') ותלוי איך החנות קונה אותו ומוכרת אותו

או בקיצור - לא תמיד :)

פורסם
  • מחבר

כן ככה אני קיבלתי תמיד את הזכרונות. אבל זה כשקניתי KIT. לא יודע איך זה בסטיק אחד.

בקיצור צריך להבהל מזה או לא?

אני לא רוצה לקנות זכרון שבא ככה. זה נראה לי לא מקצועי ומי יודע איך הוא שכב ועל מה.

פורסם

לא חסרות חנויות מחשבים. קנה מאחת אחרת.

פורסם

גם אם החנות קונה באריזות OEM (קופסת קרטון), כל הסטיקים ארוזים לפחות בשקיות אנטיסטטיות. זה לא אמור להגיע "ערום", בלי כלום.

פורסם
  • מחבר

הם הסכימו לתת לי שקית. אבל לך תדע איפה זה היה קודם.

גם מה מונע מחנות אחרת לעשות אותו דבר מ'אחורי הקלעים'(לזרוק בערימה סיטונאית, להכניס לשקית לפני המכירה) ? גועל נפש ההתייחסות כאן בארץ ללקוחות ולסחורה.

אשמח לקבל המלצה לחנות טובה באיזור ת"א לנושא. לSKYPC אין כל כך מבחר בDDR 1 והם גם בראשון, אז היא לא מתאימה למקרה הזה.

פורסם

מה הבעיה שהסטיק מגיע ככה?

בכל מקרה הוא לא מגיע בשקית סגורה

פורסם
  • מחבר

נראה לך בסדר שזורקים לך סטיק ככה פתוח בלי כלום? או מכניסים אותו לשקית ניילון רגע לפני שמוכרים לך אותו?

אני לא הייתי בתוך המחסן שלהם, אבל מהיחס והצורה שהם מביאים לך את זה נראה לי שכל הסטיקים זרוקים אחד על השני בסלסלה.

תקן אותי אם אני טועה, אבל אם אתה קונה רכיב למחשב, וכולנו יודעים שחלקי מחשב הם די עדינים, אתה מצפה שהוא יקבל התייחסות מתאימה לפני שהוא מגיע לידיים שלך...

פורסם

כמו שאמרו פה, כמו למעבדים או לכרטיסים גם לזכרונות יש OEM ו-TREY, ב-OEM אתה מקבל את הסטיק וזהו אבל זה יוצא לך יותר זול בכמה שקלים, ב-TREY אתה מקבל את הזיכרון ארוז באריזה מפלסטיק + חוברת הוראות אבל כאמור יקר יותר.

פורסם
  • מחבר

הבעייה היא שאף חנות בארץ לא מציינת מה זה מה.

לך תדע מה אתה מקבל...

פורסם

מה זה משנה כל הזיכרונות שלי פרט לאחד באו ככה גם פחות כסף וגם אותה אחריות :nixweiss:

פורסם

נראה לך בסדר שזורקים לך סטיק ככה פתוח בלי כלום? או מכניסים אותו לשקית ניילון רגע לפני שמוכרים לך אותו?

אני לא הייתי בתוך המחסן שלהם, אבל מהיחס והצורה שהם מביאים לך את זה נראה לי שכל הסטיקים זרוקים אחד על השני בסלסלה.

תקן אותי אם אני טועה, אבל אם אתה קונה רכיב למחשב, וכולנו יודעים שחלקי מחשב הם די עדינים, אתה מצפה שהוא יקבל התייחסות מתאימה לפני שהוא מגיע לידיים שלך...

כן

זה לא שהם נהרסים ככה

פורסם
  • מחבר

לפני 3 חודשים שקניתי את המחשב קיבלתי זכרון דפוק.

הוא בא ככה.

נכון הייתה אחריות, אבל זה עדיין לא נראה לי מקצועי.

אחרי זה קניתי זכרון בKIT עם קופסה.

פורסם

אההה

ואתה חושב שזכרונות שבאים בקופסת פלסטיק קטנטנה לא יכולים לבוא DOA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים