פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים אחרי שקניתי אותו היום התקנתי כולל כל הדרייבריםהכרטיס פשוט לא מתפקד!בבאטלפילד 2142 אני מקבל דבר כזה: (סטוק)http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpgניסיתי קצת אוברקלוק הגעתי ל480 core740 memoryועדיין לא הסתדר.. ב 3dmark05 אני מקבל 3300 :\מה עושיםםםם?
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר רק לי ניראה ש 3300 לכרטיס הזה זה נמוך מדי?מה המפרט של המחשב שלך?פנטיום 4 28001 ג'יגה ראםהמערכת דיי בסדר נכון? זה לא בעיה של המערכת?
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים תנסה להוריד להגדרות יותר נמוכות במשחקאם הבעיה חוזרת גם שם זה כנראה איזה באג במשחקלי היה משהו דומה ב FAR CRY (במקרה עם אותו כרטיס)היה אפשר להריץ אותו על הגדרות הכי גבהות חלק אבללפעמים הוא היה משתגע ככה ושינוי ההגדרותהיה מסדר את זה בסוף אחרי כמה ניסיונות
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר זה לא רק שם.. גם ב 3dmark 03/05 אני מקבל ארטיפאקטים וגם בניד פורספיד קארבון עכשיו אני מתקין פיר נראה מה הולך שם.. אם זה לא טוב גם שם אז מה לעשות אני ילך להחליף את הכרטיס
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים תנסה להוריד להגדרות יותר נמוכות במשחקאם הבעיה חוזרת גם שם זה כנראה איזה באג במשחקלי היה משהו דומה ב FAR CRY (במקרה עם אותו כרטיס)היה אפשר להריץ אותו על הגדרות הכי גבהות חלק אבללפעמים הוא היה משתגע ככה ושינוי ההגדרותהיה מסדר את זה בסוף אחרי כמה ניסיונותהתקנת את ההPATCH הכי חדש?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אם לא תצליח לסדר את זה בשום דרך פשוט תסמוך על EA שזהעוד אחד מאלפי הבאגים במשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.