עבור לתוכן

מפתח בצפר...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני בכיתה י"א, וכמו כל בנאדם בגיל הזה, יש לי דחף לעשות שטויות, ובשביל לעשות את זה אני צריך כמה דברים.. ואחד מהם זה מפתחות של בצפר!

אז...אני וחברים שלי מנסים להשיג מפתחות של הבית ספר שלנו(לכיתות, חדרי מחשב, חממות וכו'...) כבר די הרבה זמן, והצלחנו להשיג מפתחות של הכיתות ולשכפל אותם, אך המפתחות החשובות(השערים, חדרי המחשב..) ביותר לא שוכפלו, הצלחתי לשים את ידי על כולם אבל לא ליותר מרבע שעה, אז הנה השאלה שלי אליכם, איך אני יכול להעתיק את צורת המפתח ולעשות מזה מפתח אמיתי וחזק, כלומר שאני אוכל להעתיק או משהו את המפתח וליצוק/ללכת למשכפל וליצור מזה מפתח משלי -ע"י פלסטלינה? ואם לא אז איזה חומר? ומה עליי לעשות כדי שזה יצא בצורה טובה?..

תודה רבה... :xyxthumbs:

נ.ב: למי שחושד..אני ממש לא מתכוון לפרוץ לבצפר או משהו... גם ככה אין שם כלום

פורסם

תקח את המפתח איתך ותשכפל.

אם יש לך גישה למפתח, מה יהיה ההבדל בין להרכיב אותו מפלסטלינה לבין לקחת אותו לשכפול?

ולא נראה לי שאפשר לעשות משהו חוץ מלקחת את המפתח לשכפול.

פורסם

^^

הבעיה שיש לו את המפתח, אבל לזמן מאוד מוגבל, ולכן אין לו זמן לקחת לשכפול

בעקרון פלסטלינה עובד, גם סבון (קשיח כמובן) הבנתי שעובד

אבל אתה תצטרך למצוא מישהו שמסוגל לשכפל כזה דבר, בלי לשאול שאלות... בהצלחה לך עם זה!

אגב, לפני שבועיים בערך קראתי בעיתון על ילדים שהיו עושים ככה [עם פלסטלינה] "העתקים" של מפתחות

של חבריהם לבצפר, ואז בעזרת איזה מישהו משכפלים את המפתחות ופורצים לבתים

כלומר, כן, זה אפשרי לעשות. אבל אל תבוא אלינו בטענות אם המשטרה תעצור אותך לחקירה...

פורסם
  • מחבר

תודה...אבל את זה אני יודע כבר, השאלה היא בעזרת איזה חומר אפשר לבצא את ההעתק של המפתח(הכוונה היא לחומר שאצוק לתוך הפלסטלינה)? כלומר עד שאוכל ללכת למשכפל..

פורסם

מה נסגר איתכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים