עבור לתוכן

שאלה חשובה בקשר למעבדים העתידיים לבוא מבית AMD.

Featured Replies

פורסם

HT ו-FSB זה לא שני מונחים מקבילים.

HT של AMD לא מתקשר עם הזכרון בכלל.

הוא מתקשר עם הגשר הדרומי (הציפ שאחראי לתקשורת עם התקנים שונים במחשב),צ'יפ ה PCIe/AGP, ועם מעבדים אחרים בתצורה מרובת מעבדים.

ה Memory controler שיושב במעבד הוא לא HT.

41038A_01_A64_diag.jpg

ואורי תפסיק לזיין את השכל ממש ראינו איך אינטל "מוגבלים" על ידי הגישה לזיכרון... כ"כ מוגבלים שהקונורו מביס את AMD בכמעט כל בנצ'מארק (פרט לזה שבודק רק רוחב פס לזיכרון... כאילו שזה מתרגם למשהו ב-90% מהאפליקציות).

פורסם

רק לא עוד ת'רד של "Urib VS. The World" בבקשה....הסופשבוע התחיל כ"כ טוב..

ועד ש-AMD לא יוציאו משהו שיתחרה ב-C2D, ה-6300 וחבריו מומלצים הרבה יותר מכל מה שיש ל-AMD להציע באותם טווחי מחירים.

פורסם

urib אתה עושה עבודת קודש שאתה מגן של AMD תאמין לי שאם היה לי כוח להתווכח הייתי איתך """""""יד ביד"""""

תגידו מה שתגידו AMD לא אכזבה אותי פעם 1

בכסף שקניתי את המחשב שלי הייתי מדביק אחלה קונרו ולא עשיתי את זה למה?

כי אני סומך על AMD שלא יאכזבו אותי עם המעבדים העתידיים שיגיעו

פורסם
]

ואורי תפסיק לזיין את השכל ממש ראינו איך אינטל "מוגבלים" על ידי הגישה לזיכרון... כ"כ מוגבלים שהקונורו מביס את AMD בכמעט כל בנצ'מארק (פרט לזה שבודק רק רוחב פס לזיכרון... כאילו שזה מתרגם למשהו ב-90% מהאפליקציות).

iiB אתה מומחה למעבדים כמו שאני הולך לבית-כנסת! במקום לקשקש ולסבך את העניינים תעשה שעורי בית!

מעבדי C2D מהירים בחלק מהתוכנות ב-10-15% בלבד! ושוב אתה משווה טכנולוגיה חדשה ל-K8 שנמצאת בשוק כבר 3-4 שנים :kopfpatsch:

תגיד משהו למה אינטל לא מראה לנו בנצ'מרקים ב-64 ביט ? אני אגיד לך כי ה-C2D SUCKS ב-64 ביט.

פורסם
r link=topic=219024.msg1920955#msg1920955 date=1163721066]

urib אתה עושה עבודת קודש שאתה מגן של AMD תאמין לי שאם היה לי כוח להתווכח הייתי איתך """""""יד ביד"""""

כנ"ל יכלתי לקנות אחלה 6600 אבל העדפתי לחכות(מה שלא עשיתי עם הכ"מ) אני מאמין שתוך 3 חודשים המצב ישתנה...עם מעבדים חדשים.

פורסם

תיראה לדעתי המעבד החדש של AMD ממש צולע, ציפו להרבה יותר ממעבדי ה AM2 - שכרגע המעבדי 939 אפילו נותנים ביצועים טובים יותר, למעט החוסר תמיכה ב DDR2.

השאלה שלי הייתה האם תהיה תמיכה למעבדים החדשים בסוקט AM2, וכניראה שכן, אבל השאלה היא מתי יצאו לאור המעבדים האלה (השערה שלי לא לפני סוף ינואר 07') ועד כמה טובים הם יהיו?

עכשיו בקטע של 'המעבדים בני 3 שנים' - כיום אני עובד על AMD XP 3000+ ואני לא צריך להגיד לך כמה עתיק הוא, והוא גם לא פריאר. הוא מריץ משחקים שלא חשבתי שהוא ביכלל יהיה מסוגל.. אז ל AMD יש כבוד, אבל בכל זאות, גם מעבדי INTEL P4 חזקים.

כמו שליאור אמר, שזה יותר רלוונטי למקרה שלי, מי שמתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, יקבל תוצאות טובות הרבה יותר מה C2D של אינטל.

ה E6300 מגיע לביצועיים לא רעים ביכלל (3 - 3.2GHZ) בלי בעייה.. וגם, אחרי שנגיד וה'טכנולוגיה הזו' תיתישן מאוד, תוכל להשיג את מעבדי ה EXTREME של אינטל במחירים נמוכים שיתנו ביצועים הרבה יותר טובים.

נקודה נוספת למחשבה היא - לך תידע כמה תעלה הטכנולוגיה החדשה של AMD..

לא פיצו לכלום זה לא דור חדש ולא נעליים....amd עשתה לצרכנים שלה סוג של "טובה" כאשר במקום לקנות זיכרון הכי פשוט ב800-900 שקל אתה מביא תואם לו ב300-400 (ddr2) אבל זה אותה טכנולוגיה של המעבדים הקודמים שלה...

ועוד דבר,

משום מה מאז כניסת הקונרו יש פה מגמה שאומרת שהמעבדים של amd הם המיץ של הזבל..תאמינו או לא אבל הם מעבדים מצויינים שמה לעשות שקצת פחות טובים מאלה החדשים של אינטל...אל תעשו מהם מעבדים גרועים.

פורסם

כנ"ל יכלתי לקנות אחלה 6600 אבל העדפתי לחכות(מה שלא עשיתי עם הכ"מ) אני מאמין שתוך 3 חודשים המצב ישתנה...עם מעבדים חדשים.

:xyxthumbs:אתה צודק ב-100% עשית בשכל, מתחת ל-E6600 אין מה לחפש בכלל.

AM2 פיתרון זול ומספיק מהיר עם עתיד טוב יותר, העתיד של אינטל בנוי על תשתית של מיזעור ומטמון על סטרואידים.

פורסם

bullshit ::)

פורסם

bullshit ::)

השבוע ראיתי בכמה חנויות את הקונרו, ומה אני אגיד לך א-כ-ז-ב-ה! דגם ה-E6600 הוא בדיוק כאילו קנית FX ב-1900 ש"ח,

אבל בעצם לא עברת את ה-FX בהרבה!

אז מה עשינו פה? הדור הבא של AMD יביא לך 50-60% שיפור בביצועים! מהדור הנוכחי.

בקיצור מי שרוצה תמורה לכסף שלו שיחכה לתשובה של AMD.

פורסם

אוקי, בוא נעשה סדר בשטויות שאתה פולט

E6600 חזק מ FX62 ועולה דיי זול.

כל סוגי הקונרו עושים אוברלקוק מעולה ללא פשרות ( אכמ... K8)

עם אוברלקוק קטן ל E6300 או E6400 יש לך E6600 ואפילו יותר חזק (שזה אומר יותר חזק מ FX62 הרבה)

2. AM2 לא יתמוך בצורה מלאה בK8L כמו DDR3 ועוד כמה דברים, בגלל זה AMD מוציאה את AM2+ (הוא לא תומך ב DDR3 ) אם לא היא לא היית מוציאה אותו סתם.

3.שיפור 50%-60% עפ"י?

4. התשובה של AMD תקח כשנה, ושנה זה המון

פורסם
r link=topic=219024.msg1920955#msg1920955 date=1163721066]

אני אקנה היום שברולט (דייהו בתחפושת) אוואו, רק כי אני מאמין שהקורבט הבאה תהיה תותחית

זה מטומטם, לא פחות

כנ"ל

ועוד דבר,

משום מה מאז כניסת הקונרו יש פה מגמה שאומרת שהמעבדים של amd הם המיץ של הזבל..תאמינו או לא אבל הם מעבדים מצויינים שמה לעשות שקצת פחות טובים מאלה החדשים של אינטל...אל תעשו מהם מעבדים גרועים.

אין קשר, הם פשוט פחות טובים

:xyxthumbs:אתה צודק ב-100% עשית בשכל, מתחת ל-E6600 אין מה לחפש בכלל.

AM2 פיתרון זול ומספיק מהיר עם עתיד טוב יותר, העתיד של אינטל בנוי על תשתית של מיזעור ומטמון על סטרואידים.

ממך אני שומע רק "אוי אוי אוי, אינטל עשו משהו והצליח להם, הם יותר חזקים, אוי אוי אוי"

השבוע ראיתי בכמה חנויות את הקונרו, ומה אני אגיד לך א-כ-ז-ב-ה! דגם ה-E6600 הוא בדיוק כאילו קנית FX ב-1900 ש"ח,

אבל בעצם לא עברת את ה-FX בהרבה!

אז מה עשינו פה? הדור הבא של AMD יביא לך 50-60% שיפור בביצועים! מהדור הנוכחי.

בקיצור מי שרוצה תמורה לכסף שלו שיחכה לתשובה של AMD.

FX-62

E6600

אז מה היה לנו? שני מעבדים, מחיר פי 2.5, וביצועים זהים אם לא טובים יותר בדגם הזול

פורסם

מה שעצוב פה, שגם אחרי 100 ת'רדים בנושא יש אנשים שלא קולטים.

למה שמישהו בעולם יקנה היום FX62 בכלל? ולמה AMD חיה בסרט שמישהו מוכן לשלם סכום כזה למעבד שיש טובים וזולים ממנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים