עבור לתוכן

שאלה חשובה בקשר למעבדים העתידיים לבוא מבית AMD.

Featured Replies

פורסם

שמעתי שהמעבדים העתידיים של AMD גם יהיו בסוקט AM2 .. וכל הלוחות AM2 יתמכו במעבדים החדשים ע"י עידכון הביוס. זה נכון ?

אם כן, הייתי ממליץ לכל מי שחושב לשדרג את המחשב (כנ"ל לגבי) את האופציה של AMD, מכיוון שבעתיד יתאפשר שידרוג טוב יותר ללא שידרוג לוח האם..

פורסם

אתה במקרה URIB שפתח יוזר חדש?

פורסם

שמעתי שהמעבדים העתידיים של AMD גם יהיו בסוקט AM2 .. וכל הלוחות AM2 יתמכו במעבדים החדשים ע"י עידכון הביוס. זה נכון ?

אם כן, הייתי ממליץ לכל מי שחושב לשדרג את המחשב (כנ"ל לגבי) את האופציה של AMD, מכיוון שבעתיד יתאפשר שידרוג טוב יותר ללא שידרוג לוח האם..

זה נכון ממש ששמעתי

אבל המעבדים העתידיים יהיו AM3 שיתמכו בתושבות AM2 מבין?

פורסם

עד שיהיה צורך בשדרוג (כלומר, עד שהמעבדים הנוכחיים יהוו צוואר בקבוק) זה כבר לא יהיה ממש משנה. כי הלוח עצמו (ה-FSB, או HT, או מה שלא יהיה) יהווה צוואר בקבוק בעצמו. זאת הסיבה שמשנים תושבות במקור (היום זה כבר בשביל להרוויח עוד כסף מהמעבר, ככה זה היה פעם).

פורסם

אתה במקרה URIB שפתח יוזר חדש?

מה יהיה? :pissed: כול בנאדם שני שפותח ת'רד על AMD אז זה צריך להיות אני! :bash:

פורסם
  • מחבר

עד שיהיה צורך בשדרוג (כלומר, עד שהמעבדים הנוכחיים יהוו צוואר בקבוק) זה כבר לא יהיה ממש משנה. כי הלוח עצמו (ה-FSB, או HT, או מה שלא יהיה) יהווה צוואר בקבוק בעצמו. זאת הסיבה שמשנים תושבות במקור (היום זה כבר בשביל להרוויח עוד כסף מהמעבר, ככה זה היה פעם).

לא חשבתי על זה בצורה כזו.. יש משהו בדברייך

תודה

פורסם

תגיד אתה בסדר? אל איזה צוואר בקבוק אתה מדבר, הייפר טרנספורט עדיין לא מנוצלת עד הסוף.

אתה חושב בצורה שמתאימה למעבד אינטל FSB זה צוואר-בקבוק שאינטל סובלת ממנו לא AMD.

לפותח הת'רד אתה יכול לקנות בשקט לוח AM2 ותהיה לך תמיכה למעבדים העתידיים של AMD.

פורסם

תקנה לוח חזק שתומך במרובעי ליבות ובעתיד ע"י עדכון ביוס הוא יתאים להם

פורסם

תגיד אתה בסדר? אל איזה צוואר בקבוק אתה מדבר, הייפר טרנספורט עדיין לא מנוצלת עד הסוף.

אתה חושב בצורה שמתאימה למעבד אינטל FSB זה צוואר-בקבוק שאינטל סובלת ממנו לא AMD.

לפותח הת'רד אתה יכול לקנות בשקט לוח AM2 ותהיה לך תמיכה למעבדים העתידיים של AMD.

גם לאינטל וגם ל-AMD יש FSB, פשוט ל-AMD יש גירסה משודרגת (ואיטית יותר) בשם HT. ה-HT, כפי שהוסבר לך מאות פעמים כאן - היא אופטימיזציה של ה-FSB. בכל מקרה, יש הגבלה לתקשורת.

אתה צודק שה-FSB וגם ה-HT אינם מהווים צוואר בקבוק כרגע, אבל המעבדים אפילו יותר רחוקים מזה. בכל מקרה, אם אתה מחליף רק את המעבד, אתה נשאר עם אותו ממשק של הלוח, כלומר, אתה מוגבל פוטנציאלית. אני לא מאמין שיהיה צורך אמיתי להחליף את ה-E6300 (למשל) בשנתיים-שלוש הקרובות. ועד אז, ה-AM2 יהיה כל כך מיושן, שזה לא יהיה רלוונטי.

פורסם

גם לאינטל וגם ל-AMD יש FSB, פשוט ל-AMD יש גירסה משודרגת (ואיטית יותר) בשם HT. ה-HT, כפי שהוסבר לך מאות פעמים כאן - היא אופטימיזציה של ה-FSB. בכל מקרה, יש הגבלה לתקשורת.

אתה צודק שה-FSB וגם ה-HT אינם מהווים צוואר בקבוק כרגע, אבל המעבדים אפילו יותר רחוקים מזה. בכל מקרה, אם אתה מחליף רק את המעבד, אתה נשאר עם אותו ממשק של הלוח, כלומר, אתה מוגבל פוטנציאלית. אני לא מאמין שיהיה צורך אמיתי להחליף את ה-E6300 (למשל) בשנתיים-שלוש הקרובות. ועד אז, ה-AM2 יהיה כל כך מיושן, שזה לא יהיה רלוונטי.

הוסבר לי כן בטח... איטית יותר :screwy:

תעשה טובה ואל תבלבל אנשים, ואני אסביר לך שוב.

AM2 יתמוך ב-K8L במהירות של הייפר-טרנספורט 2, AM2+ יתמוך ב-K8L במהירות של הייפר-טרנספורט 3, AM3 יתמוך כבר ב-DDR3 כרגע זאת התוכנית.

ושוב אני כותב e6300 שווה ערך ל-4200 x2, ובעוד שנה הוא יהיה גרוטאה מקרטעת.

פורסם

URIB

למה אתה מתעקש ש- 4200 אותו דבר ל-6300???

הלוואי וזה היה ככה

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות הכל כך גדולה מהמעבדים של אינטל??? מעבדים חדשים שאמנם יותר טובים מאלה של amd אבל שוכחים שהמעבדים של amd מיושנים ב3 שנים מאלה של אינטל..ווב3 שנים אני מעריך ויודע שamd פיתחה טכנולוגיה טיפה יותר טובה משאת הקיימת אצלה...אני מעריך שהדור הבא של amd יפרק בקלילות את זה הנוכחי של אינטל..וזאת אחת הסביות באמת שיש לי את הam2

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות הכל כך גדולה מהמעבדים של אינטל??? מעבדים חדשים שאמנם יותר טובים מאלה של amd אבל שוכחים שהמעבדים של amd מיושנים ב3 שנים מאלה של אינטל..ווב3 שנים אני מעריך ויודע שamd פיתחה טכנולוגיה טיפה יותר טובה משאת הקיימת אצלה...אני מעריך שהדור הבא של amd יפרק בקלילות את זה הנוכחי של אינטל..וזאת אחת הסביות באמת שיש לי את הam2

מחזק!!!

מחזק !!!!!!!!!!!!!! :yelclap:

פורסם

למה משנה לך בת כמה הטכנולוגיה?

תסתכל על מה שאתה מקבל היום תמורת הכסף שלך

ובזה היום ה-Athlon X2 נחותים מה-C2D

פורסם
  • מחבר

תיראה לדעתי המעבד החדש של AMD ממש צולע, ציפו להרבה יותר ממעבדי ה AM2 - שכרגע המעבדי 939 אפילו נותנים ביצועים טובים יותר, למעט החוסר תמיכה ב DDR2.

השאלה שלי הייתה האם תהיה תמיכה למעבדים החדשים בסוקט AM2, וכניראה שכן, אבל השאלה היא מתי יצאו לאור המעבדים האלה (השערה שלי לא לפני סוף ינואר 07') ועד כמה טובים הם יהיו?

עכשיו בקטע של 'המעבדים בני 3 שנים' - כיום אני עובד על AMD XP 3000+ ואני לא צריך להגיד לך כמה עתיק הוא, והוא גם לא פריאר. הוא מריץ משחקים שלא חשבתי שהוא ביכלל יהיה מסוגל.. אז ל AMD יש כבוד, אבל בכל זאות, גם מעבדי INTEL P4 חזקים.

כמו שליאור אמר, שזה יותר רלוונטי למקרה שלי, מי שמתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, יקבל תוצאות טובות הרבה יותר מה C2D של אינטל.

ה E6300 מגיע לביצועיים לא רעים ביכלל (3 - 3.2GHZ) בלי בעייה.. וגם, אחרי שנגיד וה'טכנולוגיה הזו' תיתישן מאוד, תוכל להשיג את מעבדי ה EXTREME של אינטל במחירים נמוכים שיתנו ביצועים הרבה יותר טובים.

נקודה נוספת למחשבה היא - לך תידע כמה תעלה הטכנולוגיה החדשה של AMD..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים