פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים משום מה לוקח הרבה זמן למחשב לבצע POST אפילו כשאני מכוון את הכל בביוס להגדרות מפעל.יש בעלי P5W DH שנתקלו בתופעה ?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים בד"כ איטיות ב-POST נגרם מהתקנה לקוייה של התקני IDE (או במקצת מהמקרים מהתקן IDE תקול).תבדוק שוב שכל ההתקנים (כוננים אופטיים ודיסקים קשיחים IDE) מחוברים ומג'ומפרים כמו שצריך, אם צריך תנתק את כל ההתקנים ותחבר אותם אחד-אחד עד שתעלה על ההתקן הסורר.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר כבר עשיתי את זה. זה עדיין איטי אפילו כשכל ההארדיסקים והכוננים מנותקים.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר תבדוק שלא מוגדר לך FLOPPY ואין לך אחד כזה...לא מוגדר זה לא זה :s05:
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים באיזה שלך הוא נתקע וכמה זמן בסה"כ לוקח למחשב להשלים את תהליך ה-POST מתחילתו ועד סופו?
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים לכל מי שיש את הלוח הזה יש את התופעה הזאת , זאת "הבעייה " היחידה בלוח הזה
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים מחבר נמצאה הבעייה !!!! הלוח חיפש את נתוני המאווררים שמחוברים אליו (ולא מחובר ללוח כלום ...) פשוט העברתי אותם ל IGNORED ועכשיו הפוסט חזר להיות מהיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.