פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אני בא להתקין ויסטה מהבוט הוא רושם ליWINDOWS IS LOADING FILESבא להעלות את הפס הצהוב הזה של הויסטה ואז המחשב מרסט את עצמומישהו נתקל בזה?תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר CORE 2 DUO E6600ASUS P5W DH DELUXGEIL 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CL4Western Digital 320Gb 16MB X2Geforce 7950GXx2 1Gb mb 2x DVI HDTV
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים כרטיס מסך. הכרטיס שלך הוא SLI... אני התקנתי עם כרטיס אחד... אתה לא יכול לעשות זאת ודיי מוזר שככה יצאה הגירסא... ניסית לעשות עדכונים תוך כדי התקנה? אני רואה שכתבת X2... תוציא אחד. אחרי התקנה מלאה תוכל להחזיר..
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר הם במערך רייד 0 אני לא יכול סתם להוציא....ואם ההתקנה תעבוד אז מה אני יעשה אחרי ההתקנה? בשביל רייד אני צריך למחוק את כל המידע ואז אני יחזור לאותה בעיה....וגם עשיתי ניסוי על הרדיסק ישן שיש לי של 60 ג'יגה גם לא התקין עליו אותה בעיה באה לעלות ההתקנה והמחשב מרסט את עצמוודרך אגב אני לא יכול לעשות עדכונים תוך כדי התקנה כי היא בכלל לא עולה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר זה הדגם של הכרטיס אחי זה לא שיש לי 2 כרטיסי מסך ממש זה הכרטיס מסך שיש לי[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אז אתה רשמת X2 וזה בילבל, (וגם היה מוזר) בכל מקרה הכרטיס הזה פועל כ-SLI לכל דבר ולכן לדעתי הבעיה.אצלי בבעיה הזו הוצאתי פשוט כרטיס והצלחתי להמשיך, לאחר עדכונים החזרתי את הכרטיס והכל תקין.אצלך לא ניתן להוציא ליבה\כרטיס ולכן אתה תקוע ולא מבין איך הוציאו גירסא כזו ללא תמיכה, בכל מקרה נשאל שוב:"האם ניסית לעדכן לפני ההתקנה (בתחילת ההתקנה)?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר הדרייברים של הכרטיס מסך הכי עדכנייםועידכונים לווינדוס גם עשיתיאו שאתה מתכוון דרייברים לויסטה או משהו?וזה מוזר ראיתי אז שיצא הכרטיס מלא סרטונים שמראים איך יראה ויסטה עם הכרטיס וכל זה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים לא.. אני מתכוון תעדכ דרייבר לווינדוס מילניום ואז תתקין ויסטה.... גבר גבר.... אתה ער? בטח לויסטה אז מה? מוזר אני יודע.. מה לעשות? קיצקץ: בתחילת ההתקנה יש לך אפשרות לעשות LIVE UPATE... תנסה לעדכן אולי זה יעזור...
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר אבל אני בכללל לא מצליח להעלות את ההתקנה של הויסטה זה כל העניין הבעיה פה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים רק חמור קופץ בראש... בסוף מתברר שאני מסטול לא פחות ממך. ניסית לצרוב D חדש? איזה גירסא?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר צרבתי את הגרסה של ביל גייטס כבר פעמיים חשבתי אולי זה הדיסק אבל מתברר שלא
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מוזר, מה אני אגיד לך ניסיתי.... :-\ אם ניסית DVD נוסף אני לא רואה סיבה לרסטרטים... הוא בכלל לא נמצא בשלב של בדיקת חומרה...
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר בגללל זה אני שובר את הראש!!!! טוב תודה רבה אחי על הניסיון אם מישהו אחר יודע אני אודה לו מקרב לב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.