פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים איזה להקות את אוהבת?גרין דיי? או ברמה של איירון מיידן? ( 8) ) מטאליקה? nightwish?evanescence?led zeppelin?megadeth?judas priest?coldplay?ACDC?זה ממש כלום זה רק מה שעולה לי לראש..איזה סגנונות את אוהבת?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים gorillaz foo fighters guns n roses bloodhound gang linkin park - יש עוד אנשים שאוהבים את זה.. : fort minor - אותו דבר כמו לינקין oasis nirvana red hot chili peppers nickelback the vines wolfmother yellowcard system of a down avenged sevenfold
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים חחחח ואם כבר אז מה עם ramstein? ככה כותבים בכלל? חחמכירה את halloween? שוב, אני לא יודע אם ככה כותבים חחשתי הלהקות גרמניות, אני אישית לא אוהב, יש בהן משהו מוזר חח.אני אוהב יותר רוק\מטאל בריטי\אמריקקי ;D
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים חחחח ואם כבר אז מה עם RAMMSTEIN*? ככה כותבים בכלל? חחמכירה את halloween? שוב, אני לא יודע אם ככה כותבים חחשתי הלהקות גרמניות, אני אישית לא אוהב, יש בהן משהו מוזר חח.אני אוהב יותר רוק\מטאל בריטי\אמריקקי ;D
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים דריה אני לא רואה שום קשר בין Die Artze ל RAMMSTEIN .אחרי צפיה בכמה מהשירים שלהם YOUTUBE עכשיו , הם יותר כמו BLINK גרמני.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים Rammstein OWNZהממתנסי The Bloodhound GangBreaking BenjaminChildren of BodomStatic-X
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים חיחיחיחיחי... את הנושא הזה אני אוהב.מטאל ONLY:פאוור/ספיד מטאל:Sonata ArcticaPrimal FearKiuasBlind GuardianGrave DiggerDream EvilIced Earthפרוגרסיב מטאל:Dream TheaterTOOL (פרוגרסיב רוק בעיקרון)Pain Of Salvationפרוגרסיב רוק:TOOL (כמו שאמרתי..)YesKing CrimsonBroselmaschine (מאוד נדירים)דת'/דום מטאל:Agalloch (מאווווד מומלצים מוזיקה מושלמת)My Dying BrideDraconianOpethAmorphis (האלבום החדש שלהם מלפני שנה הוא כבר סוג של רוק, מומלץ למתחילים)Anathema (החדשים זה כבר רוק אטמוספרי, הישנים זה דת' דום במיטבו. מומלץ)VaderBorknagarAMON AMARTH (יאאאאארררר)Eternal Gray (ישראלים אגב)Behemothועכשיו.. BLACK METAL:Melechesh (זה הבלאק הכי לא בלאק שיש, אבל מדהימים! מטאל מסופוטמי)BehemothIhsahn (פרוייקט אישי של סולן להקת הבלאק EMPEROR)DissectionBishop of Hexenת'ראש מטאל:Slayer (אה.... נו חייב להכנס לרשימה)AnnihilatorBlind Illusionרוק איכותי:TOOLKatatoniaAnathemaPorcupine TreeGreen Carnationזה מספיק לדעתי
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים איך אתה לא מכניס את מטאליקה לת'רש מטאל? : אחת הלהלקות הת'רש מטאל הגדולות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.