פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים שאלה קצת מטומטמת אבל קיבלתי עכשיו את ה CANON SD600 ואני לא יודע אם צריך לטעון יותר זמן ממה שאומרים...רשום שתוך שעה וחצי הסוללה נטענת אבל אני מכיר את השמועות של "צריך לטעון אותה לילה שלם לפחות" אז מה לעשות? מישהו יודע כמה זמן לטעון?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים תטען בפעם ראשונה זמן כפול - זה רצוי... במיוחד שאלו סוללות מהסוג החדש אז הן לא יטענו לך יותר ממה שצריך ולא יתפוצצו או משהו.בפעם הראשונה טעונים כדי שכל התאים "יתעוררו" למקרה שהיא פרוקה (סוללה זרוקה באיחסון עלולה לקבל סקציה מתה אם קורעים אותה בטעינות על ההתחלה)
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר סבבה תודה רבה! אני ממש מעריך את התגובה המהירה הזאת...עזרת לי מאוד...
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אני מניח שיש לך סוללה חדשה שמצלמה(סוג חדש) של ליתיום,הסוללות האלה לא צריכות טעיונות שונות וכו'-ברגע שהסוללה טעונה עד הסוף היא לא תמשיך להטען,פשוט תוודא שהסוללה שלך טעונה לגמרי עד הסוף לפני השימוש הראשוני,כמו כן מומלץ לטעון כשהמכשיר מכובה.הכי טוב זה לקרוא תהוראות יצרן-בשביל זה הן שם.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר ההוראות יצרן אומרות שמתי שיש אור ירוק אז הסוללה טעונה ומותר להוציא אותה אבל יש כאלה שאומרים שצריך לתת לבטריה הטענה ארוכה בפעם הראשונה אז אני פשוט רוצה להבטיח שהסוללה שלי תבצע את כל מה שהיא יכולה...ותודה לעונים!נ.ב המטען של הסוללה הוא לסוללה בלבד לכן המכשיר לא יכול להיות דלוק שהסוללה נטענת...
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אוקיי,בעיקרון תשאיר את זה כמה שעות טובות שהיא בטח תיהיה טעונהב עד הסוף,גם אם תשאיר אותה ימים שלמים הוא יטען רק עד מתי שהסוללה תתמלא וזהו.ככה שאם אתה רוצה להרגיש בטוח תשאיר ללילה וזהו.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים כמו שאמרו לפני...תשאיר את זה לטעינה של לילה כדי שתיהיה שקט..מצלמה מצוינת רק תלוי מה אתה מחפש ובאיזה תקציב..תפתח ת'רד בהתאם ואתה תקבל תשובה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.