עבור לתוכן

טעינה ראשונית...כמה זמן לטעון סוללה?

Featured Replies

פורסם

שאלה קצת מטומטמת אבל קיבלתי עכשיו את ה CANON SD600 ואני לא יודע אם צריך לטעון יותר זמן ממה שאומרים...רשום שתוך שעה וחצי הסוללה נטענת

אבל אני מכיר את השמועות של "צריך לטעון אותה לילה שלם לפחות" אז מה לעשות? מישהו יודע כמה זמן לטעון?

פורסם

תטען בפעם ראשונה זמן כפול - זה רצוי... במיוחד שאלו סוללות מהסוג החדש אז הן לא יטענו לך יותר ממה שצריך ולא יתפוצצו או משהו.

בפעם הראשונה טעונים כדי שכל התאים "יתעוררו" למקרה שהיא פרוקה (סוללה זרוקה באיחסון עלולה לקבל סקציה מתה אם קורעים אותה בטעינות על ההתחלה)

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה! אני ממש מעריך את התגובה המהירה הזאת...עזרת לי מאוד...

פורסם

אני מניח שיש לך סוללה חדשה שמצלמה(סוג חדש) של ליתיום,הסוללות האלה לא צריכות טעיונות שונות וכו'-ברגע שהסוללה טעונה עד הסוף היא לא תמשיך להטען,פשוט תוודא שהסוללה שלך טעונה לגמרי עד הסוף לפני השימוש הראשוני,כמו כן מומלץ לטעון כשהמכשיר מכובה.

הכי טוב זה לקרוא תהוראות יצרן-בשביל זה הן שם.

פורסם

מן הסתם הוא לא ישאיר את המצלמה דלוקה...

פורסם
  • מחבר

ההוראות יצרן אומרות שמתי שיש אור ירוק אז הסוללה טעונה ומותר להוציא אותה אבל יש כאלה שאומרים שצריך לתת לבטריה הטענה ארוכה בפעם הראשונה אז אני

פשוט רוצה להבטיח שהסוללה שלי תבצע את כל מה שהיא יכולה...ותודה לעונים!

נ.ב המטען של הסוללה הוא לסוללה בלבד לכן המכשיר לא יכול להיות דלוק שהסוללה נטענת...

פורסם

אוקיי,בעיקרון תשאיר את זה כמה שעות טובות שהיא בטח תיהיה טעונהב עד הסוף,גם אם תשאיר אותה ימים שלמים הוא יטען רק עד מתי שהסוללה תתמלא וזהו.

ככה שאם אתה רוצה להרגיש בטוח תשאיר ללילה וזהו.

פורסם

ד"כ אני גם רוצה לקנות כזאת איך היא?

פורסם

כמו שאמרו לפני...

תשאיר את זה לטעינה של לילה כדי שתיהיה שקט..

מצלמה מצוינת רק תלוי מה אתה מחפש ובאיזה תקציב..תפתח ת'רד בהתאם ואתה תקבל תשובה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים