פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים אני משוכנע שSweet ברגעים אלה מסתובב עם המכונית ומריץ דאחקות עם החבר'ה שלו, ואנחנו יושבים כאן ב Hook up ווירטואלי ואוכלים סרטים. נו טוב, לפחות מקווים שעזרנו...
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים מה שלא הורג מחשל... מה שהורג, מחשל את אמא. מה שהורג את אמא נותן חופשה מיוחדת מהצבא. :-) יאללה אנשים תהיהו שמחים,ה מחשה היא בלב ולא בראש, כולנו היינו במצב הזה (כן כן גם אני אלא מה), ויוצאים מזה בסוף.
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים צאו לקרוע את הכבישים, ב250 קמ"ש.תאמינו ל Sonic זה עוזר..רק אל תשכחו להתקין משבש.אתם לא יודעים כמה זה עוזר להרגיש את המנוע לשמוע את המנוע ושההגה בידים שלך תגיע מצידי ל170 או עד כמה שהאוטו שלך יכול לסחוב ואחי אתה תיצא מהדיכאון מקווה.. לפחות לי זה עוזר!והכי חשוב לך למשחקי כדורגל........ שמע את האוהדים מעודדים צועקים מלחמה תתחיל עם כוסיות והכי חשוב תהנה!!!!!
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים יש שלל דברים מעניינים שאתה יכול לעשות נגד הממסד האטום והמושחת.אני מבטיח לך שלא תשתעמם. :AR15:
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים כנראה שאין לך יותר מידי מה לעשות בחיים, מה אתה חושב על להתנדב קצת ולתרום חלק מהזמן הפנוי?
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים חאלס עם העצות של "צא עם בחורות" לפעמים זה מה שיכול לשגע בן אדם!!!תנו עוד עצות מעות..ולא רק לנהיגה בכביש..
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים כמו שאני תמיד אומר: קח פטריות, ותראה איך כל הבעיות נעלמות.... ;D חחח אהבתי תנסו גם לעשן נרגילה..עם טעם קוקוס ותוסיפו לשם תה פרות(לא בע"ח) ביתי... יוצא משהו משהו..ומרומם לך לא רק את המצברוח : ;D עדיף לעשן עם בחורה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.