עבור לתוכן

האם ניתן לשים את הרדיאטור "סנדוויץ" בין 2 מאווררים ?

Featured Replies

פורסם

1 אין לי כ"כ מקום איפה לשים רדיאטור שעובד עם 2 מאווררי 120 מ"מ אז חשבתי לקחת אחד שעובד עם מאוורר 120 מ"מ אחד.

האם הם לא יאיטו אחד את השני ?

2 אם אני בכל זאת הולך על רדיאטור כפול האם יש לכם איזשהי המלצה על מארז שבו אני אוכל לשים את הרדיאטור מקדימה או מאחורה ? (אני מתכוון איפה שיש מאווררים מקדימה או מאחורה (אני פשוט לא יודע איפה עוד אפשר לשים אותם.

3 מה יהיו ההדבלים בין רדיאטור כפול של 2 מאווררי 120 מ"מ לבין אחד שעובד עם 2 מאווררי 80 מ"מ ?

פורסם

1 אין לי כ"כ מקום איפה לשים רדיאטור שעובד עם 2 מאווררי 120 מ"מ אז חשבתי לקחת אחד שעובד עם מאוורר 120 מ"מ אחד.

האם הם לא יאיטו אחד את השני ?

2 אם אני בכל זאת הולך על רדיאטור כפול האם יש לכם איזשהי המלצה על מארז שבו אני אוכל לשים את הרדיאטור מקדימה או מאחורה ? (אני מתכוון איפה שיש מאווררים מקדימה או מאחורה (אני פשוט לא יודע איפה עוד אפשר לשים אותם.

3 מה יהיו ההדבלים בין רדיאטור כפול של 2 מאווררי 120 מ"מ לבין אחד שעובד עם 2 מאווררי 80 מ"מ ?

1. מה? השאלה בסוף לא ברורה. בכל מקרה מאוורר אחד מספיק ביותר.

2. לא ממליץ לשים רדיאטור בתוך המארז. ואם כבר אז רק מאחורה.

3. הבדלים גדולים. 120 יותר גדול משמע ספיקת אויר יותר גדולה משמע קירור צלעות הרדיאטור יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

למה לא מומלץ לשים רדיאטור בתוך המארז ?

מה עם מתקן כזה ?

פורסם

התכוונתי לא טכנית אם כדאי או אפשרי, אלא לפרקטיות שבדבר.

לדעתי, קירור רדיאטור בצורה הכי טובה יתבצע עם אויר קר יותר ולכן הכי כדאי לשים את הרדיאטור מחוץ למארז בכדי

שיוכל לנצל את האויר הקר יותר בחוץ.

טכנית אתה צודק, אין בעיה לשים את הרדיאטור בפנים.

יותר מזה, רעיון שבא לי עכשיו, תוכל לעשות חור בדופן, ליצור תעלה מסוג שהוא שתעביר אויר מבחוץ היישר אל מאוורר הרדיאטור.

כך תוכל לשים אותו בתוך המארז וגם לתת אויר קר יותר לרדיאטור במקום שיינוק את האויר החם שבתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה לכם.

ואיזה מארז יכול להיות לי טוב ?

פורסם

אני לא מבין כל כך גדול במארזים אבל אני חושב שכל מארז יתאים לך בתנאי שהוא יהיה מרווח.

COMPUCASE HEC CI-6919B

הוא לדעתי מארז טוב וסולידי, מרווח ופרקטי, לא הכי מכוער ולא הכי יפה, אבל מאוד נוח להתעללות פיזית (חורים וכו') מניסיון.

COMPUCASE HEC CI-6920B

או כנ"ל, ובעיקר המחירים הנמוכים שלהם ביחס לאיכות עושה אותם כדאיים מאוד אם העיצוב לא מפריע לך.

כמובן שיש יותר טובים ויותר יפים.

פורסם

מאוורר 120 עדיף על 80 גם מבחינת השקט

ואין ספק שהוא יתן תוצאות טובות יותר

בכל אופן

אצלי קירור המים "יושב" בתת מארז שאני בונה , ועליו יושב המארז המקורי , כך שהרדיאטור מחוץ לתחום של המחשב עצמו

לא חסרים שיטות למקם את הרד' מחוץ למארז

אך אם אתה משקיע על מארז חדש, לך על אחד גדול שאיפשר לך למקם את הרכיבים ביתר נוחות (אם הרד יהיה בחוץ או בפנים זה די זניח, תקפיד על סירקולציה טובה)

פורסם

wow - איזו מערכת קירור מים יש לך אם אפשר לשאול ? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים