עבור לתוכן

סיימתי קורס ברמנים בהצלחה!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

א. מזל טוב

ב.אשמח לדעת מה ה "טופ 5" שלך..? (אם אפשר , גם בירות, אם את אוהבת כמובן)

ג. תוכלי לגלות לי את ה"סוד" איך אני יכול ליצור "שכבות" מבלי שהנוזלים יתערבבו לי?

א. תודה

ב. בירות weizen (דגנים, לא מסוננות), ייגרמייסטר (במיוחד אחרי ארוחה), שנאפס תפוח חמוץ, ורמוט יבש/רוסו (על קרח עם לימון), מירין (יין שזיפים יפני).

ג. למזוג לאז ובעדינות. אם זה בקבוק חדש שזה עתה נפתח אז צפוי מאד שיהיה לך קשה אז תשים כפית הפוכה בתוך השוט (תחזיק אותה, אל תטביע אותה בפנים) ושפוך עליה. כמובן שגם חשוב למזוג את המרכיבים הכבדים יותר קודם.

היי!

מזל טוב!

דבר שני, איפה את עושה את המבחן, אצל איליי (ILLY)?

אני עובד בנתב"ג קבוע אז תגידי לי איפה את עובדת וניתראה :)

מחזיק לך אצבעות שתתקבלי!!!!!

אגב, יש מצב לאיזה קוקטייל על חשבון הבית? :smile1:

אז זהו שעכשיו חזרתי מראיון עבודה אצל איליי בנתב"ג ויש לי התלמדות ביום ראשון בלילה. מנייאקים, לא משלמים התלמדות ושעות נוספות... :pissed:

על חשבון הבית??? סליחה מאמי, אני רגילה שמזמינים אותי למשקאות, לא מבקשים ממני כאלו... שמע, אם אתה לקוח קבוע ונדיב, אולי אפנק אותך בצ'ייסר. ;D

• תגובות 55
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לנו פה עסק עם בחורה רצינית, חבובים שלי זה לא צחוק :nono:

פורסם

קודם כל מזל טוב!

ובהצלחה בעבודה!

ושנית איפה עשית קורס ברמנים?

נ.ב:

גם אני סיימתי קורס ברמנים לא מזמן!

מצטיין קורס ב"DE BAR" באילת! ;D ;D

יש תמונות באתר שלהם!

פורסם
  • מחבר

אני עשיתי ב"זמן אמיתי". מצטיינת לא הייתי כי לא עשיתי פליירינג. קרתה לי תאונה קטנה אחרי שאיזה אידיוט שם כוס שבורה בקרטון של כוסות חדשות ואני פרסתי פרוסה מהאצבע כי לא ראיתי אותה. :-[

פורסם

תנחומי על האצבע!

דרך אגב ה"DE BAR" נהיה הסניף האילתי של "זמן אמיתי", בדיוק מחזור אחד אחרי הקורס שלי :-\

קצת מבאס לא לקבל תעודה של "זמן אמיתי" אבל לא נורא!

לא תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתור ברמן בכל מקרה! ;)

נ.ב התמונות של הקורס שלי דווקא כן מופיעות באתר של "זמן אמיתי".

פורסם

אז זהו שעכשיו חזרתי מראיון עבודה אצל איליי בנתב"ג ויש לי התלמדות ביום ראשון בלילה. מנייאקים, לא משלמים התלמדות ושעות נוספות... :pissed:

על חשבון הבית??? סליחה מאמי, אני רגילה שמזמינים אותי למשקאות, לא מבקשים ממני כאלו... שמע, אם אתה לקוח קבוע ונדיב, אולי אפנק אותך בצ'ייסר. ;D

אני במקומך הייתי מוותר על ה"עבודה" הזאת או יותר נכון העבדות הזאת, אלא אם משלמים לך 25 ש"ח ומעלה אז לא שווה לך לעבוד שם וגם זה לא שכר מי יודע מה בהתחשב בכך שאת לא מקבלת שעות נוספות (שזו עבירה בוטה על החוק יחד עם אי תשלום על ההתלמדות).

פורסם
  • מחבר

אני יודעת, אבל ידוע לכולם ש-90% מהמעסיקים מצפצפים על החוק. גם אני ציפיתי ליותר אבל עד שאמצע משהו יותר נורמאלי אני אעשה את הפאשלות שלי שם. אם אני לא אהיה מרוצה, תוך 3-4 שבועות אני עפה משם ובדיוק יהיה לי מספיק כסף לחופשת סילבסטר בגרמניה.

פורסם

מעניין איך זה שהגולם עדיין לא הגיב פה.. (או שפספסתי אותו?)

פורסם

הוא קיבל באן, לא?

פורסם
  • מחבר

סוף טוב הכל טוב, לא? :smile1:

פורסם

הוא היה כל כך משעשע >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים