עבור לתוכן

סיימתי קורס ברמנים בהצלחה!

Featured Replies

פורסם

ועכשיו אני workoholic על אמת! יש לי ראיון עבודה בבר בטרמינל 3 בנתב"ג היום. תחזיקו לי אצבעות. :smile1:

• תגובות 55
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הכבוד, עכשיו תמליצי על קוקטייל :smile1:

פורסם

workaholic, אבל לא משנה... (בהתחשב בזה שרוב הפורום לא מסוגל לכתוב בלי שגיאות בעברית, בטח אף אחד לא ישים לב גם ככה...)

ובהצלחה לך!

למרות שלא נראה לי משהו לעבוד בשדה התעופה, אבל זה רק אני כנראה

פורסם

פשש כל הכבוד חבובה, ידעתי שאפשר לתפוס ממך משהו בניגוד להרבה אחרים פה :)

בהצלחה! :beerchug:

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד, עכשיו תמליצי על קוקטייל :smile1:

אני אמליץ לך לא לשתות קוקטייל. גברים יכולים לשתות קוקטייל רק בסיטואציה הבאה: כשהם על חוף ים טרופי, כשמגישה להם אותו בחורה TOPLESS וזה בחינם. אם אחד משלושת התנאים הללו לא מתקיים - זה הופך אותך לנשנש.

פורסם

^^^

אני מסכים לחלוטין

ואם כבר, אז עוד דבר קטן - אם אתם מזמינים שוט, תורידו אותו כמו שצריך. לא לשתות אותו בשלוקים!

פורסם

אני אמליץ לך לא לשתות קוקטייל. גברים יכולים לשתות קוקטייל רק בסיטואציה הבאה: כשהם על חוף ים טרופי, כשמגישה להם אותו בחורה TOPLESS וזה בחינם. אם אחד משלושת התנאים הללו לא מתקיים - זה הופך אותך לנשנש.

:lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

טוב, יש קוקטייל שאתה באמת גבר אם אתה שותה אותו... קוראים לזה "שיתוק". זה בשכבות, בשאט. זה 1/3 ייגר, 1/3 אבסינט ו-1/3 אפטרשוק קינמון. :lol:

פורסם

איך אני רואה שהת'רד הזה הולך להתחלק לשני נושאים מרכזיים...

1. "אני גבר גבר ואני שותה 50 ליטר אלכוהול בלי למצמץ בכלל!!11 אחר כך אני גם נוהג בלי שזה משפיע עליי בגרוש!! אני מלך!!!11"

2. "וואי ידעתי שאת בחורה רצינית, בבקשה תתחתני איתי!!!!11 בבבקששהההה אני אעשה הכלללל!?!!!!!!!111"

:screwy:

פורסם

למה להתחלק? למה להיות פסימי?

אי אפשר שניהם? :P

פורסם

רק מהריח של השיתוק אפשר לתפוס ראש..

פורסם

1. "אני גבר גבר ואני שותה 50 ליטר אלכוהול בלי למצמץ בכלל!!11 אחר כך אני גם נוהג בלי שזה משפיע עליי בגרוש!! אני מלך!!!11"

2. "וואי ידעתי שאת בחורה רצינית, בבקשה תתחתני איתי!!!!11 בבבקששהההה אני אעשה הכלללל!?!!!!!!!111"

חחחחחחחחחח אתה בחור טוב תאמין לי :hat:

פורסם
ועכשיו אני workoholic על אמת! יש לי ראיון עבודה בבר בטרמינל 3 בנתב"ג היום. תחזיקו לי אצבעות.

כל הכבוד ובהצלחה! :jump:

ספרי איך היה בנתב"ג! אני רוצה תמונות! בנצ'ים, בנצ'ים! (אוי סליחה, נסחפתי, יותר מדי זמן בפורום תצוגה וגרפיקה :smile1:)

;D ;D

"אני גבר גבר אני לא שותה בכלל קוקטיילים !!!111" :alcoholic:

פורסם
  • מחבר

רואים שהקנאה אוכלת אותך. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים