עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית עד 900 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

אז הדרישות הן:

- האיכות הכי טובה שאפשר

- כמה שיותר קטנה

- כמה שיותר קלה לתפעול

- אחריות!!!

- אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן

- נגד עניים אדומות ואפשרות ללא פלש!!!

- לפחות 5 מגה פיקסל

- המחיר לא כולל אביזרים (כמו זיכרון, נרתיק, סוללות נטענות וכו')

הציעו לי את A540 של CANON בפורום והיא ניראת טובה מאוד + אך אני רוצה עוד הצעות שונות (שיהיה מגוון חחח)

פורסם

לא נראה לי שתמצא משהו יותר טוב מזה...בטח לא במחיר הזה..

פורסם

גם אני רציתי להציע לך אותה

יש לי אותה והיא מצויינת

וגם למצלמה הזאת יש 6 מגה פיקסל

פורסם

במחיר הזה קשה למצוא משהו טוב יותר.קח בחשבון שהיא לא ממש קטנה (לא אולטרא קומפקטית).יש לי A530 שדומה לה,ואני מרוצה ממנה.

פורסם
  • מחבר

מממ סבבה אתה יכל להראות לי תמונה שצילמתה באיכות הכי גבוהה? כי אני רוצה לראות את האיכות של המצלמה

פורסם

למה לא לחסוך קצת כסף ולקנות a530? חוץ ממגה פיקסלים יותר גבוהים היתרון נופל לכיוון a530 לא? אפילו עין אופטית יש לה שזה דבר ממש נדיר במצלמות כאלו.

פורסם

ל A540 יש עוד יתרון- יש לה 30FPS (ואפשרויות ידניות אבל מכל מקרה זה לא משנה במצלמות קמפקטיות).

פורסם
  • מחבר

לa530 יש את ה30fps ולa540 יש 15 fps אבל!!! לa530 חסר משהו מאוד חשוב, אין אפשרות לצלם בלי פלש!!!!!

פורסם

לa530 יש את ה30fps ולa540 יש 15 fps אבל!!! לa530 חסר משהו מאוד חשוב, אין אפשרות לצלם בלי פלש!!!!!

מהההה???!!! כל מה שכתבת פה לא נכון אבל ממש לא. איך הגעת למסקנות האלה?

A530:

יש או 20fps או 10fps

אפשר לצלם בלי פלאש, פשוט צריך לכבות אותו בהגדרות.

ול A540 יש אפשרות ל 30fps או 15fps

פורסם

וגם ל a530 יש אופציות ידניות, שאומנם זה לא משפיע כמו ב dslr אבל זה בהחלט משפיע.

פורסם

כן אני התבלבלתי אין אפשרות לעדיפות סגר/צמצם אבל יש לה מצב ידני מלא (שבכל מקרה אין לזה חשיבות).

פורסם

שוב הטענה הזו :bash: אתה יודע מה, בעולם אידיאלי שבו המחשב מנחש איזו תמונה אתה רוצה, על מה את הרוצה להתפקס ולפי מה אתה רוצה לאזן את התמונה בכל רגע ורגע , אתה צודק במאה אחוז לא צריך מצב ידני. עד אז אתה עדיין זקוק לשליטה כי זו רק מכונה ופונקציות. הכי קרובה שראיתי שעושה משהו דומה לזה בלי מצב ידני זה ה f20 ולה פשוט יש מצב פחות או יותר לכל סיטואציה אפשרית (אפילו מסיבת קוקטיילים :screwy:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים