פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים קודם כל יש לי צורב איטי מאוד וזה פשוט לא הגיוני שאני אצרוב 100 דיסקים בחודש (הוא לא יספיק ליצרוב את כולם ) וגם אני לא צורב הרבה בולשיט ... לב, זה לא שייך לכאן וגם לא האוסף הנכבד והלא חוקי שלך.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים חשבתי על משהו נוסף נכון רוצים שהמקום בהרד דיסק יספיק למספר שנים אז בואו נגיד ומישה הצליח למלות 120 גיגהאז תקנו אחד חדש נוסף שיתכן שיהיה יותר זול ויותר חדיש מהיר שקט וכו'
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים 480 ג'יגה - בזבוז עצום. 80 ג'יגה של תוכנות? לא. 100 של משחקים? (זה, כן ווארז, אני בטוח. גם הפרקים של סדרות). לי בשרת יש 480 ג'יגה, והוא עלה 260 אלף דולר, משרת כמה עשרות אלפי משתמשים, ולא מילאנו אותם!
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים תתחדש :smoke:הטכניון מימן את המחשב הזה, לא ? (על חשבון הברון)ואני חושב שקוראים לזה שחיתות.היתה יכול לבנות מחשב מעולה לסימולציות של אבא שלך ב 10,000 ש"ח פחות.והכסף היה הולך לסטודנטים ניזקקים.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים כ"כ מעניין אתכם? אני ארחיב.זהו שרת IBM מבוסס על רביעית מעבדי power IV של IBM. יש 2.25 ג'יגה של ראם, CD, פלופי, 10 דיסקים של פוג'יטסו, 12K סקאזי, בני 36 ג'יגה, ושני דיסקים, של מקסטור (למעשה, קואנטום) אטלס, 73 ג'יגה, 12K RPM (אני בעצם לא בטוח במהירות הסיבוב) זה בחשוב יוצא 506 ג'יגה. וזה לא מלא.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים כ"כ מעניין אתכם? אני ארחיב.זהו שרת IBM מבוסס על רביעית מעבדי power IV של IBM. יש 2.25 ג'יגה של ראם, CD, פלופי, 10 דיסקים של פוג'יטסו, 12K סקאזי, בני 36 ג'יגה, ושני דיסקים, של מקסטור (למעשה, קואנטום) אטלס, 73 ג'יגה, 12K RPM (אני בעצם לא בטוח במהירות הסיבוב) זה בחשוב יוצא 506 ג'יגה. וזה לא מלא.ומי שילם על המחשב הזה?
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים ואווו אל תהרוג אותי בגלל ששאלתי איפו אתה עובד.מה כבר אסור לשאול כאלה דברים?אז יכלת לענות באופן טיפה יותר מנומס.ולא להגיד לא, זה לא ענינך.
פורסם 2002 בדצמבר 522 שנים אל תהרוג אותי כי לא עניתי לך.כבר אסור לשמור על פרטיות?אז יכלת לא לשאול בכלל.ולא להגיד 'יכלת לענות באופן טיפה יותר מנומס'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.