עבור לתוכן

יציאת טלויזיה; למי איכות תמונה טובה יותר ATI או NVIDIA

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT

הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי

ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום ,

כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא :

איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סידרת ה-7XXX כדוגמת טכנולוגיית ה PUREVIDEO (?) ...

ATI או NVIDIA ?? ..תודה מראש

פורסם

לכל חברה יש את הטכנולוגיה שלה (ל-NVIDIA יש PUREVIDEO, ול-ATI יש AVIVO). כל אחד מהכרטיסים של שני החברות מפיק איכות תמונה גבוה, השאלה היא איזה דגם אתה יכול להרשות לעצמך ולאיזה אפיק גרפי

פורסם

purevideo עולה כסף

פורסם
  • מחבר

האפיק שלי הוא AGP ואני מודע לסידרת הכרטיסים הטובים ביותר, נכון להיום, בשביל אפיק זה

avivo של ATI זה בכלל בשביל עריכת וידאו, אם אני לא טועה, ובין השאר וידאו חיצוני אל תוך המחשב ...

ולגבי התשלום על תוכנת ה-PUREVIDEO של NVIDIA ממש לא בעייה להוריד אותה מהאמיול (בחינם כמובן) עם SERIAL .

אז מישהו יכול להמליץ בכול זאת מה עדיף מבחינת איכות יציאת הטלויזיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים