עבור לתוכן

מחפש ייעוץ לגבי קניית מצלמה דקה, תקציב עד 1,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי A520 קלאסית, אבל אני מעביר אותה להורים ומעוניין בדגם חדש. אחד הדברים שאני מחפש אחרי האיכות, הוא כמובן הדקות שלה. עם המחשבה להכניס אותה לכיס של הג'ינס ולא להרגיש.

מה דעתכם על ה S5 של ניקון? קראתי עליה ביקורות די אוהדות בחיפושים שונים. מוצעת כרגע למכירה בוואלה שופס ב 1189 ש"ח. כדאי?

פורסם

המצלמות הזולות של ניקון בינוניות למדי. אם התקציב שלך יכול להגיע לאיזור של ה-1500 ש"ח, אז כדאי לך ללכת על הפנסוניק FX07 (או FX01 שקצת יותר זולה ממנה) או על הפוג'י F30. יש הרבה מידע על המצלמות האלה בפורום, שווה להריץ חיפוש.

פורסם

F30 תפורה אליך.מצלמה נהדרת וקומפקטית.בדיוק בתקציב שלך(אם נרתיק קצת יותר).היא באה אם סוללות ומטען .

פורסם

לסוני יש מצלמות דקיקות יפהפיות!

רק תבדוק אם יש דגמים שלהן בתקציב שלך

פורסם

הבעיה איתם שהתמונות פחות יפהפיות! ;D

פורסם

חחחחחחחחחח אתה בטוח?

פורסם

בהשוואה לF30 כן.בטח בתנאים חשוכים מעט(או הרבה).

פורסם

סבבה טוב לדעת

פורסם
  • מחבר

ה F30 נראית "שמנה" יחסית ל S5 או ל FX07.

אני לא מחפש לעשות בוקים עם המצלמה החדשה, רק משהו איכותי לכיס (תרתי משמע ;D)

פורסם

אם כך, לך על ה-FX07.

פורסם

כמה קטן הכיס שלך שהיא לא נכנסת אליו? ומה לגבי כמות התמונות שאתה רוצה לצלם פר טעינה?

פורסם
  • מחבר

כיס של ג'ינס בדר"כ.

לא יותר מ-30 תמונות פר טעינה.

פורסם

אחד הדברים שאני מחפש אחרי האיכות, הוא כמובן הדקות שלה. עם המחשבה להכניס אותה לכיס של הג'ינס ולא להרגיש.

אל תכניס מצלמה לכיס, מניסיון זה פתח לתקלות ושברים ועל שברים מן הסתם אין אחריות... אלא אם כן יש לך כיס ממש גדול

עדיף להשאיר אותו בתוך נרתיק קטן קשיח שישמור על המצלמה שלך כמו שצריך מאשר שישבר/יסדק לך המסך או שתיפתח לך המצלמה בתוך הכיס ושתהרס לך העדשה וזה חבל :-\

פורסם
  • מחבר

ברור שיהיה לי נרתיק מסוקס עבורה 8)

אז מה אומרים? FX07?

פורסם

f30 אני עדיין טוען.רכשתי גם f20 Uגם f11 בזמן האחרות והן נראות לי כמו הדבר הכי קטן שאפשר עדיין לחזיק ביד ולצלם איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים