פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים יש ברשותי A520 קלאסית, אבל אני מעביר אותה להורים ומעוניין בדגם חדש. אחד הדברים שאני מחפש אחרי האיכות, הוא כמובן הדקות שלה. עם המחשבה להכניס אותה לכיס של הג'ינס ולא להרגיש.מה דעתכם על ה S5 של ניקון? קראתי עליה ביקורות די אוהדות בחיפושים שונים. מוצעת כרגע למכירה בוואלה שופס ב 1189 ש"ח. כדאי?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים המצלמות הזולות של ניקון בינוניות למדי. אם התקציב שלך יכול להגיע לאיזור של ה-1500 ש"ח, אז כדאי לך ללכת על הפנסוניק FX07 (או FX01 שקצת יותר זולה ממנה) או על הפוג'י F30. יש הרבה מידע על המצלמות האלה בפורום, שווה להריץ חיפוש.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים F30 תפורה אליך.מצלמה נהדרת וקומפקטית.בדיוק בתקציב שלך(אם נרתיק קצת יותר).היא באה אם סוללות ומטען .
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר ה F30 נראית "שמנה" יחסית ל S5 או ל FX07. אני לא מחפש לעשות בוקים עם המצלמה החדשה, רק משהו איכותי לכיס (תרתי משמע ;D)
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים כמה קטן הכיס שלך שהיא לא נכנסת אליו? ומה לגבי כמות התמונות שאתה רוצה לצלם פר טעינה?
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים אחד הדברים שאני מחפש אחרי האיכות, הוא כמובן הדקות שלה. עם המחשבה להכניס אותה לכיס של הג'ינס ולא להרגיש.אל תכניס מצלמה לכיס, מניסיון זה פתח לתקלות ושברים ועל שברים מן הסתם אין אחריות... אלא אם כן יש לך כיס ממש גדולעדיף להשאיר אותו בתוך נרתיק קטן קשיח שישמור על המצלמה שלך כמו שצריך מאשר שישבר/יסדק לך המסך או שתיפתח לך המצלמה בתוך הכיס ושתהרס לך העדשה וזה חבל :-\
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים f30 אני עדיין טוען.רכשתי גם f20 Uגם f11 בזמן האחרות והן נראות לי כמו הדבר הכי קטן שאפשר עדיין לחזיק ביד ולצלם איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.