עבור לתוכן

7300GT SONIC

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וואלה אני לא יודע מה מתלהבים מהכרטיס הזה לפני כמה ימים הרכבתי מחשב אם הכרטיס והתקנתי גם NFS CRBON וCOH וזה זז על ההגדרות הכי נמוכות אני מדבר על 640 ו480 ברזולוציה בנייפד פור ספייד ועל 1024 768 על הכל נמוך בינוני בCOH אני ממש לא הייתי קונה אותו ה5700 שלי מריץ יותר טוב את הנייד פור ספיד לפחות ואם במשחקים האלה הוא מתאמץ אז לעוד שנה ממש לא ניראה לי שהוא יעבוד

אתה מדבר על הSONIC או הרגיל???

פורסם

לפי התיאור זה בטח הרגיל ;) לי יש את הסוניק וזה לא ככה כפי שהזכרתי כב.

פורסם

כן זה הרגיל אבל אם זה ככה אז מה יתן הSONIC עוד כמה FPS מסכנים ואחרי חצי שנה סתם הלך הכסף לא שווה לפי דעתי

פורסם

כן זה הרגיל אבל אם זה ככה אז מה יתן הSONIC עוד כמה FPS מסכנים ואחרי חצי שנה סתם הלך הכסף לא שווה לפי דעתי

חח,אתה לא יודע על מה אתר מדבר.

ה7300GT עם הDDR3 טוב פי כמה מהDDR2,ולא לא כמה "FPS מסכנים"!

פורסם

יש לי בדיוק את הכרטיס מסך הזה ב 550 ש"ח עם GDDR3 עובד בצורה חלקה לגמרי ב NFSMW עם details מלא, ו 800 על 600, וב 1024 רזולוציה טיפה יורד ה FPS כך שאני מעדיף להשאר עם 600 על 800.

לגבי Serios Sam II אני עם הגדרות 800 על 600 באיכות מעולה FPS ללא הפרעות בכלל! כשאני מעלה רזולוציה ברמה אחת רואים טיפה קפיצות.

לפי דעתי שווה את המחיר ובמיוחד אם אתה מחכה לקנות עוד שנה כרטיס מסך חדש עם הרבה כסף.

אתה מגזים

אני משחק בניד פור ספיד החדש ב-1024 בהגדרות גבוהות עם כרטיס מסך יותר חלש, של AGP : 9600pro

פורסם

אתה מגזים

אני משחק בניד פור ספיד החדש ב-1024 בהגדרות גבוהות עם כרטיס מסך יותר חלש, של AGP : 9600pro

אולי מגזים אבל אני מעדיף להנות מכמה שיותר FPS ללא הפרעה מאשר לראות מדויק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים