עבור לתוכן

7300GT SONIC

Featured Replies

פורסם

המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10,

הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית.

היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר...

מה דעתכם?

תודה

פורסם

אם הוא אמר לך את זה אז למה הוא מוכר את הכרטיסים שלה?

אין לך מה לדאוג לגבי פאליט,החברה בסדר גמור והוכח לא פעם שלכול חברה יש את הפאקים שלה,לא כול החברות מושלמות...

פורסם
  • מחבר

הכרטיס אכן יריץ לי משחקים חדשים באיכות סבירה בצורה חלקה?

פורסם

את רוב המשחקים כן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גם את הספלינטר סל החדש שכולם פה מדברים עליו שצריך איזה תוסך שיש אותו רק בכרטיסים החדשים?

פורסם

גם אותו :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

יש לי בדיוק את הכרטיס מסך הזה ב 550 ש"ח עם GDDR3 עובד בצורה חלקה לגמרי ב NFSMW עם details מלא, ו 800 על 600, וב 1024 רזולוציה טיפה יורד ה FPS כך שאני מעדיף להשאר עם 600 על 800.

לגבי Serios Sam II אני עם הגדרות 800 על 600 באיכות מעולה FPS ללא הפרעות בכלל! כשאני מעלה רזולוציה ברמה אחת רואים טיפה קפיצות.

לפי דעתי שווה את המחיר ובמיוחד אם אתה מחכה לקנות עוד שנה כרטיס מסך חדש עם הרבה כסף.

פורסם

serios sam זה משחק לתינוקות! חח האמת קיבלתי עם הכרטיס מסך אותו ואת המשחק spellforce2 shadow wars. משחק מ-ע-ו-ל-ה !!!

לגבי חברת PALIT לפני המחשב החדש שיש לי עכשיו..

היה לי 5700VE של PALIT ותאמין לי שהוא עשה את העבודה כמו שצריך! עם OC די כבד!! למשך כמעט שנתיים!

כמו שאמרו פה.. כל חברה והפאקים שלה..

לא הבנתי מה זה ה-SONIC הזה שמצויים ב-7300GT שלך..

בכל מקרה תתחדש ותהנה (:

פורסם

ה SONIC זה כמו EXTREME כאילו שיפור מה 7300GT הרגיל.

פורסם
  • מחבר

המחיר שלו הוא 460 ש"ח...

בתקווה לסחוב איתו שנה - שנתיים

פורסם

ב 460 את הגירסה הרגילה, לא הסוניק. הסוניק ב-550

פורסם

וואלה אני לא יודע מה מתלהבים מהכרטיס הזה לפני כמה ימים הרכבתי מחשב אם הכרטיס והתקנתי גם NFS CRBON וCOH וזה זז על ההגדרות הכי נמוכות אני מדבר על 640 ו480 ברזולוציה בנייפד פור ספייד ועל 1024 768 על הכל נמוך בינוני בCOH אני ממש לא הייתי קונה אותו ה5700 שלי מריץ יותר טוב את הנייד פור ספיד לפחות ואם במשחקים האלה הוא מתאמץ אז לעוד שנה ממש לא ניראה לי שהוא יעבוד

פורסם

ב 460 את הגירסה הרגילה, לא הסוניק. הסוניק ב-550

יש את הSONIC בSKYPC בסביבות 460-480.

פורסם

וואלה? ראיתי כבר 2 חנויות שמוכרות אותו בדיוק ב 550.

עכשיו התקנתי CARBON דמו רץ סביר ב- 600 על 800 אבל אני מעדיף NFSMW ב 1024 על 768 רואים אחלה בלי בעיות FPS וקפיצות וגם רזולוציה יותר גדולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים