עבור לתוכן

אחריות על חומרה שעברה OC.

Featured Replies

פורסם

רק רציתי לדעת אם OC מבטל את האחריות על המעבד הלוח והזכרון שלי או שזה "חוקי"

(OC למעבד כמובן)

לצערי , אני מניח שאני יודע מה התשובה... (לפחות בקשר למעבד...)

פורסם

אם זה מעבד AMD עם מכפלה פתוח אז אני מניח שהם יכולו לעלות על זה ,אולי

אבל אם זה כל מעבד שנרף רק בגלל העלאת FSB אני מניח שלא יעלו על זה וכל תירוץ מסכן יכול להספיק בשביל מימוש האחריות ....

פורסם

תזהר, קראתי כאן תר'ד שאזטק הקשיחו את האחריות...

:-\

פורסם

אם אני הייתי אזטק אני בטוח הייתי מקשיח את האחריות ... אבל בכל אופן ... מנסיוני (הלא מועט בתחום של מעבדים ודיסקים דפוקים) כל עוד אין סימנים מפלילים חיצוניים ... אז אני הייתי שקט במקומך ... ז"א הם יכולים להגיד מה שהם רוצים .. .אם הם לא מצליחים לאתר כלום מבחוץ אז הם יכולים לחפש ...

8) :saint: :smoke: :hat:

פורסם

לא כל מעבד הוא תחת האחריות של אזטק אצלי לדוגמא המעבד אם הוא נשרף שולחים אותו לחוץ לארץ

ואז נשלח לארץ מעבד חדש

כמו כן יוכלו לגלות אותך אם פרצת את המכפלה

לא יוכלו לגלות אותך עם רק העלת את הבאס ללא כל נגיעה במעבד

פורסם

oc מבטל אחריות , אבל לרוב אי אפשר לדעת שרכיב כלשהו אבר OC

החלפת חלקים שנהרסו בOC זה מעשה לא מוסרי, שגובל בגניבה.

פורסם
:yelclap:
פורסם

אתה אומר שאם אתה מעתיק תוכנות , אז לדעתך גם לשדוד בנק זה בסדר?

פורסם

אתה אומר שאם אתה מעתיק תוכנות , אז לדעתך גם לשדוד בנק זה בסדר?

אני מת על המצתדקים האלו

אם כרגע נעשבה סריקה במחשב שלך אנחנו נמצא לכל mp3 על ה hd שלך דיסק מקורי?

ולכל תוכנה רשיון חוקי?

תעשה לנו טובה ואל אפילו תגיב

פורסם

זה פשע, עזוב תוכנה, מילא, זה לא בסדר, אבל אתה לא מרוויח כסף מזה, אז אתה לא בראש מעיינותיהן של החברות.

להחליף ציוד שאתה הרסת זה כמו להחליף מוצר גנוב.

פורסם

ממש מגעיל מה שחלקכם עושים פה >:(.

אתם עושים אוברקלוקינג על חלק במחשב בידיעה שאתם עלולים לגרום לו נזק בלתי הפיך,ואם אתם הורסים אותו אז אתם הולכים לחנות לקחת אחד חדש שגם אותו תוכלו להרוס?

כי מה אכפת לכם,יש לכם אחריות והחנות לא יודעת שעשו על אותו חלק אוברקלוקינג,אז אתם אומרים: מצידי שידפקו בעלי החנויות אני לא ידעתי מה אני עושה בשקל עשרים אז המחשב נדפק ואתם בחנות אשמים!

שאני שרפתי לעצמי מעבד כתוצאה מאוברקלוקינג,הייתי הגון מספיק לומר לעצמי שזה באשמתי ולקנות אחד חדש.

פשוט מגעיל!

------------------------------------------------------------------------------------

ואיך אפשר להשוות בין מעבד לקובץ MP3? תהיו הגיוניים ואל תנסו להצדיק צרובים וכדומה.

פורסם

נו בגלל זה החברות ו החניות לא נותנים אחריות על חומרה שעושה לה OC

פורסם

אף חנות באף מקום בעולם לא נותנת אחריות על אוברקלוקינג(Exclamation Mark).

::)

פורסם

נו זה לא מה שאמרתי?

פורסם

מזה שיש אנשים שמחליפים חומרה שהם הרסו - כולנו מפסידים, בגלל שהיצרנים והיבואנים נאלצים להעלות מחירים, ואף יותר גרוע מזה - לתכנן מוצרים בצורה שתימנע אוברקלוק\או שימוש לא תיקני אחר. מי שחושב שהוא "מסבן את המוכר בחנות" במציעות משתין לבאר שכולנו שותים ממנה.

stealth - אתה לא הבנת על מה אנחנו מדברים, אז תעשה לעצמך טובה - תמחק את הפוסט שלך ותחסוך לך פאדיחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים