פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים זה נראה לכם נורמלי שבמחשב שלי עם מעבד של פנטיום 4 3 MHz,הטמפ' מגיעה ל 55 מעלות בלי מאמץ?!דרך אגב, יש לי 3 מאווררים במארז+1 בספק+אחד במעבד...
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים במנוחה 55 זה מלא!!בדקת שהמאוורר של המעבד מסתובב?ותבדוק אם יש לך אפשרות בביוס לשנות את המהירות של המאוורר ,אם כן ,תיקבע לו 100% כל הזמן.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים איזו ליבה? אני מניח שפרסקוט ואז זה לא חמור כמו שאתם חושבים, להפך זה אפילו נורמלי. מעבדי פרסקוט מתחממים יותר וזה עניין ידוע. 55 במנוחה עם קירור סטוק זה אומנם לא טוב אבל בטח לא מזיק.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים שלי היה עובד ב-80 מעלות בלי בעיה במנוחה לא קורה כלום אבל לא מומלץ שזה ישאר ככה תמרח משחה טרמית זה אמור לפתור את הבעיה.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים כמו שאמרו בדוק יש לך ליבת פרסקוט וקירור סטוק ! מה שכן אני ממליץ לך לבדוק שאכן הסירקוציה במארז שלך נכונה.מאורר מקדימה מכניס , מאורר מאחורה מוציא , מאורר בדלת מכניס ומאורר בגג מוציא זה לא משנה אם אין לך את אחד מהאלו זה הסדר הכי נכון לעשות.עוד אפשרות אני יוסיף לך והיא לנקות את ההיטסינק של המעבד עם מייבש שיער ולהוציא ממנו את כל האבק שגורם לחוסר פיזור החום !
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר כמו שאמרו בדוק יש לך ליבת פרסקוט וקירור סטוק ! מה שכן אני ממליץ לך לבדוק שאכן הסירקוציה במארז שלך נכונה.מאורר מקדימה מכניס , מאורר מאחורה מוציא , מאורר בדלת מכניס ומאורר בגג מוציא זה לא משנה אם אין לך את אחד מהאלו זה הסדר הכי נכון לעשות.עוד אפשרות אני יוסיף לך והיא לנקות את ההיטסינק של המעבד עם מייבש שיער ולהוציא ממנו את כל האבק שגורם לחוסר פיזור החום ! ניקיתי את כל המארז עם פחית של אוויר דחוס לפני כשלושה שבועות...
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מה אתה קורה רק את ההודעה האחרונה אמרו לך כבר שעם זה פרסקוט אז זה לא ממש נורא אצלי הוא היה במנוחה 80+ עד לפני שניקיתי את ההיטסניקאמרת שניקת אז תבדוק עם ההיתסניק יושב במקום עם כן אז קנה משחה תרמית
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים זה נראה לכם נורמלי שבמחשב שלי עם מעבד של פנטיום 4 3 MHz, הטמפ' מגיעה ל 55 מעלות בלי מאמץ?! דרך אגב, יש לי 3 מאווררים במארז+1 בספק+אחד במעבד... כל מי שענה לו עד עכשיו פשוט תתבישו לכם..... למה??? כי לבנאדם יש סירלוציה של מקלט אטומי!!! ;D יש לו בסך הכל מאוורר אחד שמאוורר לו את המארז!!! זה שיש לו מאוורר במעבד ומאוורר בספק זה מעניין תאמא של.... : זה שיש לך ליבה חמה זה ידוע אבל עדיין אתה יכול לקרר אותה בצורה ניכרת!!! נקצר עניין תתקין מאווררים שיוסיפו לך לסירקולציה במארז לפחות אחד או שניים.... עריכה: טעות שלי יש לו שלושה מאווררים זה מה שקורה שמגיבים בשעת לילה מאוחרת טוב שמתי לב לטעות שלי בזמן
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים כל מי שענה לו עד עכשיו פשוט תתבישו לכם..... למה??? כי לבנאדם יש סירלוציה של מקלט אטומי!!! ;D יש לו בסך הכל מאוורר אחד שמאוורר לו את המארז!!! זה שיש לו מאוורר במעבד ומאוורר בספק זה מעניין תאמא של.... : זה שיש לך ליבה חמה זה ידוע אבל עדיין אתה יכול לקרר אותה בצורה ניכרת!!! נקצר עניין תתקין מאווררים שיוסיפו לך לסירקולציה במארז לפחות אחד או שניים.... עריכה: טעות שלי יש לו שלושה מאווררים זה מה שקורה שמגיבים בשעת לילה מאוחרת טוב שמתי לב לטעות שלי בזמן לא נורא אחי. קורה.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר כל מי שענה לו עד עכשיו פשוט תתבישו לכם..... למה??? כי לבנאדם יש סירלוציה של מקלט אטומי!!! ;D יש לו בסך הכל מאוורר אחד שמאוורר לו את המארז!!! זה שיש לו מאוורר במעבד ומאוורר בספק זה מעניין תאמא של.... : זה שיש לך ליבה חמה זה ידוע אבל עדיין אתה יכול לקרר אותה בצורה ניכרת!!! נקצר עניין תתקין מאווררים שיוסיפו לך לסירקולציה במארז לפחות אחד או שניים.... עריכה: טעות שלי יש לו שלושה מאווררים זה מה שקורה שמגיבים בשעת לילה מאוחרת טוב שמתי לב לטעות שלי בזמן [/quote פחחחח קרעת אותי אני על הרצפה עכשיו קיצר מה זה משחה טרמית, מה אני עושה איתה?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אתה צריך משחה טרמית כדי שלא יהיה בין המעבד להוטסניק בועות אוויראתה מורח אותה על המעבד וסם את ההיטסניק על זה אבל לפני שאתה מורח נקה את הקודמת עם אלכוהל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.