עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם + זיכרון למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לפני שכולם אומרים לי "תשתמש בחיפוש" / "יש מיליון הודעות כאלו", השתמשתי בחיפוש, ראיתי הרבה תגובות אבל מאוד הייתי רוצה שאנשים יתנו את דעתם במקרה הספציפי שלי, אם זה לא יותר מידי :)

קודם כל אני בונה מפרט למחשב חדש, שכניראה נקנה אותו בסוף החודש או תחילת חודש הבא פחות או יותר.. המעבד הוא E6300.

יש לי כמה שאלות קטנות קודם, האם יש הבדל משמעותי בין הצ'יפים של נוידיה ואינטל ? יש עדיפות לצ'יפ כל שהוא מבחינת ביצועים בעבודות מולטימדיה \ משחקים?

אני מחפש לוח טוב, עדיף שלא יהיה יקר כל כך, ותאמת אין סיבה שהיה יקר כל כך מכיוון שאני לא מחפש לוח טוב ל OC, או עם כל התוספות שאני לא ממש משתמש בהם. אני לא מתכוון לעשות OC בשום שלב כניראה, אז לוח עם ביצועיי OC מרשימים זה לא אקטואלי בשבילי.

אני רוצה לבנות מערכת די חזקה, שתיתן ביצועים מרשימים, שתריץ את רוב המשחקים בשוק היום, אני לא כזה גיימר מושבע אבל מידי פעם שאני משחק הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק..

אני מתלבט בין הלוחות הללו בנתיים:

Intel® Desktop Board Intel® G965 DG965SSCK

ASUS P5B-E Intel P965 Chipset Socket 775

Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775

על איזה לוח הייתם ממליצים לי להתאים למעבד הזה? שיתמוך בזיכרונות מהירים, ולא נראה לי שאני צריך יותר מזה..

ואם אפשר על הדרך תמליצו גם על איזה זיכרון טוב, אני בונה על 1GB - 2x512 .

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

שלום לכולם, לפני שכולם אומרים לי "תשתמש בחיפוש" / "יש מיליון הודעות כאלו", השתמשתי בחיפוש, ראיתי הרבה תגובות אבל מאוד הייתי רוצה שאנשים יתנו את דעתם במקרה הספציפי שלי, אם זה לא יותר מידי :)

קודם כל אני בונה מפרט למחשב חדש, שכניראה נקנה אותו בסוף החודש או תחילת חודש הבא פחות או יותר.. המעבד הוא E6300.

יש לי כמה שאלות קטנות קודם, האם יש הבדל משמעותי בין הצ'יפים של נוידיה ואינטל ? יש עדיפות לצ'יפ כל שהוא מבחינת ביצועים בעבודות מולטימדיה \ משחקים?

אני מחפש לוח טוב, עדיף שלא יהיה יקר כל כך, ותאמת אין סיבה שהיה יקר כל כך מכיוון שאני לא מחפש לוח טוב ל OC, או עם כל התוספות שאני לא ממש משתמש בהם. אני לא מתכוון לעשות OC בשום שלב כניראה, אז לוח עם ביצועיי OC מרשימים זה לא אקטואלי בשבילי.

אני רוצה לבנות מערכת די חזקה, שתיתן ביצועים מרשימים, שתריץ את רוב המשחקים בשוק היום, אני לא כזה גיימר מושבע אבל מידי פעם שאני משחק הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק..

על איזה לוח הייתם ממליצים לי להתאים למעבד הזה? שיתמוך בזיכרונות מהירים, ולא נראה לי שאני צריך יותר מזה..

ואם אפשר על הדרך תמליצו גם על איזה זיכרון טוב, אני בונה על 1GB - 2x512 .

תודה לכולם על העזרה!

התחרות היחידה שיש בין אינטל ונוידיה היא בצ'יפסטים

אולי אתה מתכוון בין נוידיה לATI

בתכלס אותו חרא

למרות שהיתי אומר שנוידיה קצת מובילים

כרטיס 76GT יספק אותך בצורה מושלמת למשך זמן די ארוך, אם אין תקציב הייתי ממליץ על 76GS

בקשר לזכרונות תנסה ללכת על 2GB (אם יש תקציב) זה ישתלם לך בעתיד

לוח בעקרון אם אתה לא מחפש שום דבר מיוחד אתה יכול לקחת +/- כל לוח

קח לך איזה אחד של גיגהבייט או MSI יצא לך זול

ברור שאם אתה רוצה איכות תצטרך לחפש את הדגמים היותר יוקרתיים

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהתחרות בין אינטל לנוידיה היא רק בצ'יפסט, וזו הייתה שאלתי גם.. איזה לוח מביא ביצועים טובים יותר, עם צ'יפ של נוידיה או אינטל?

ככל ניראה אני ילך בסוף או על לוח של אינטל או של ג'יגה בייט.. ואתם באמת חושבים שכדי להשקיע עוד כמה ג'ובות בשביל 2GB? זה לא בדיוק כמה ג'ובות אבל עדיין ;D

עריכה:

טוב אחרי שבדקתי קצת, לא נראה לי שאני אלך על ה 2GB, לא מצאתי שום זיכרון כזה בטווח מחירים של עד 1000 שקל בערך.. וכרגע, לא נראה לי שאני אוסיף את זה, אולי בעתיד אני ישדרג ל 2GB. בנתיים נשאר עם 1GB..

איך הזיכרון הזה -

OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 ??

פורסם

אם אתה כבר הולך על VALUE לך עד הסוף

לא צריך OCZ

לך על משהו יותר זול

יתן לך אותו דבר

ואם אתה מתכוון לשדרג בעתיד ל2GB אז אולי תקח עכשיו 1GB בסטיק אחד

ובקשר ללוח

לפי דעתי אם אתה לא מתכנן OC וכמו שאמרת לא מענין אותך כל השטויות שבאים עם על הלוח אז זה לא ממש משנה מה תיקח

לך על היותר זול

הצ'יפסטים של אינטל טובים

פורסם
  • מחבר

אני כניראה בסוף הולך על הלוח של GIGABYTE.. מחיר סביר, ביצועיים סבבה.

פורסם

אכן

לדרישות שלך גם אני הייתי בוחר משהו דומה

שיהיה מאברוק :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים