פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים אמממ,כל כמה זמן רצוי/מומלץ להחליף משחה טרמית ל CPU???ועל איזה משחה הייתם ממליצים?תודה,
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים אני מחליף פעם בשנה ומשתמש ב AS-5.. קצת יקרה יחסית למשחות אחרות.. (אבל שוב, זה הבדל של 20 שקל והיא מספיקה לפעמיים.. אז פחות מנה שווארמה בשנה..חפיף..)
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מרעננים פעם ב-חצי שנה וכמו שאמרו ה-ZALMAN ZM-STG1 משחה טובה מאוד ומספיקה למספר רב של מריחות(אגב מאוד נוח למרוח איתה).
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אני מרחתי על המעבד והכרטיס מסך (את הZALMAN) היא כבר נגמרה וגם אין בנתיים שינוי... כניראה שהיא לא שווה את ה40 ש"חומרחתי כמו שצריך למי שמפקפק..אם היא הייתה מורידה באיזה 8 מעלות הייתי יכול לעשות OC
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים תמשיך לחלום. אין משחה טרמית שתוריד לך 8 מעלות, גם לא 5, מקסימום 3. ואם מרחת אותה פעמיים והיא נגמרה - כנראה שלא מרחת אותה נכון.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים משחה טרמית מאבדת מיכולות העברת החום שלה רק לאחר כמה שנים.כעקרון אין צורך להחליף אותה אלא אם כן מורידים את גוף הקירור מהמעבד.רק אם רואים עלייה בלתי מוסברת בטמפרטורת המעבד אז צריך להחליף אותה במערכת שלא נגעו בה.אם תשימו את המשחה כמו שצריך בפעם הראשונה היא תחזיק יותר זמן.אם תשתמשו במשחה איכותית אז היא תחזיק יותר זמן.אם מישהו שם לב לירידה בביצועים אחרי כמה חודשים ואפילו שנה אז הוא לא שם את המשחה כמו שצריך. רוב הסיכויים שהוא שם שכבה עבה מידי של חומר או שהמשחה שהוא שם שכבה באחסון הרבה מאוד זמן וחלה הפרדה בין החלקיקים השונים שמרכיבים אותה.שוב, הסממן הברור שצריך להחליף משחה הוא שהטמפרטורה של המעבד עולה.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים באותו עניין - איפה לאחסן את המזרק של הAS5? לפי האתר של החברה רשום שצריך לאחסן את זה בקור?לשים במקרר\פריג'ידר? או פשוט בטמפ' החדר בחוץ?
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים הבעיה עם המשחות הטרמיות היא שהן תערובת לכן אם הן שוכבות במשך זמן רב (חצי שנה) תהיה הפרדה בין החלקיקים והיעילות תרד בצורה משמעותית.אחסון בקור יקטין את התופעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.