עבור לתוכן

שאלה לגביי משחה טרמית...

Featured Replies

פורסם

אמממ,

כל כמה זמן רצוי/מומלץ להחליף משחה טרמית ל CPU???

ועל איזה משחה הייתם ממליצים?

תודה,

פורסם

פעם בשנה/שנה וחצי.

ZALMAN ZM-STG1 היא משחה מעולה.

פורסם

אני מחליף פעם בשנה ומשתמש ב AS-5.. קצת יקרה יחסית למשחות אחרות.. (אבל שוב, זה הבדל של 20 שקל והיא מספיקה לפעמיים.. אז פחות מנה שווארמה בשנה..חפיף..)

פורסם

מרעננים פעם ב-חצי שנה וכמו שאמרו ה-ZALMAN ZM-STG1 משחה טובה מאוד ומספיקה למספר רב של מריחות(אגב מאוד נוח למרוח איתה).

פורסם

אני מרחתי על המעבד והכרטיס מסך (את הZALMAN) היא כבר נגמרה וגם אין בנתיים שינוי... כניראה שהיא לא שווה את ה40 ש"ח

ומרחתי כמו שצריך למי שמפקפק..

אם היא הייתה מורידה באיזה 8 מעלות הייתי יכול לעשות OC

פורסם

תמשיך לחלום. אין משחה טרמית שתוריד לך 8 מעלות, גם לא 5, מקסימום 3. ואם מרחת אותה פעמיים והיא נגמרה - כנראה שלא מרחת אותה נכון.

פורסם

מה פעמיים? אני עם הAS5 כבר מרחתי 4 פעמים ועוד נשאר לא מעט לדעתי.

פורסם

משחה טרמית מאבדת מיכולות העברת החום שלה רק לאחר כמה שנים.

כעקרון אין צורך להחליף אותה אלא אם כן מורידים את גוף הקירור מהמעבד.

רק אם רואים עלייה בלתי מוסברת בטמפרטורת המעבד אז צריך להחליף אותה במערכת שלא נגעו בה.

אם תשימו את המשחה כמו שצריך בפעם הראשונה היא תחזיק יותר זמן.

אם תשתמשו במשחה איכותית אז היא תחזיק יותר זמן.

אם מישהו שם לב לירידה בביצועים אחרי כמה חודשים ואפילו שנה אז הוא לא שם את המשחה כמו שצריך. רוב הסיכויים שהוא שם שכבה עבה מידי של חומר או שהמשחה שהוא שם שכבה באחסון הרבה מאוד זמן וחלה הפרדה בין החלקיקים השונים שמרכיבים אותה.

שוב, הסממן הברור שצריך להחליף משחה הוא שהטמפרטורה של המעבד עולה.

פורסם

באותו עניין - איפה לאחסן את המזרק של הAS5? לפי האתר של החברה רשום שצריך לאחסן את זה בקור?

לשים במקרר\פריג'ידר? או פשוט בטמפ' החדר בחוץ?

פורסם

הבעיה עם המשחות הטרמיות היא שהן תערובת לכן אם הן שוכבות במשך זמן רב (חצי שנה) תהיה הפרדה בין החלקיקים והיעילות תרד בצורה משמעותית.

אחסון בקור יקטין את התופעה.

פורסם

אז לשים במקרר או בפריז'ר? פריז'ר(קפוא) זה קר מדי לא?

פורסם

מקרר ולפני שאתה משתמש בה תן לה להתחמם לטמפ החדר.

פורסם

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים