עבור לתוכן

LEADTEK 4200 והניסיון שלי לOC ראשון

Featured Replies

פורסם

קראתי את המדרכים באתר, הבנתי שאני יכול לעשות OC וגם מעוד משמעותי.

יש לי לוח P4S533 יש לו בקרה על מתח AGP. ואני מובן שרוצה לעשות OC טוב. לפי ט'רד שראיתי לא מזמן אפשר להגיע בהשקעה מינימלית לתוצעות מצויינות עם הכרטיס. :jump:

:hi: אם מישהו עשה זאת לכרטיס זה בדיוק. שיכתוב לי או ליתן לי לינק למוצרים לקירור או למדריך טוב.

:D עוד דבר שרציתי זה לדעת עם ספק רגיל יספיק לי.

עריכה : ברצוני לקנו ת גם שתי מאוררים שקטים במיוחד אחד למתחת לספק והשני להחליף את זה הקיים מלפנים (עם חיבור שלושה פינים המתחבר ללוח לשם בקרת מהירות). בנוסף אני זקוק להמלצה על ספק כח טוב ולא יקר וכמובן שקט. (כל המוצרים צריכים להיות בהסג ידי בארץ ולא בהזמנה מיוחדת מחו"ל).

בנוסף ראיתי את מערכת הקירור של ZELMAN לכרטיס מסך זאת עם ה HEATPIPE האם הוא טוב מספיק או לא ל OC.

בתודה מראש

S

פורסם

דבר ראשון יש לך את הכרטיס או שאתה מתכוון לקנות אותו?

אם כבר יש לך אותו, אתה יכול להתחיל OC כבר עכשיו

שנית

כמה ואט יש לספק כוח שלך בדיוק?

מאוררים שקטים במיוחד או שהם עולים הרבה מאוד כסף, או שהם לא דוחפים הרבה אוויר(Generic)

ועדיף לשים שנים מאחורה במקום להחליף את הקדמי

פורסם

מי התנסה פה באוברקלוקינג לכרטיס הנ"ל ? לידטק 4200 , 128 מגה ... ? יהיה נחמד לדעת עד כמה אפשר עם הקירור הנוכחי של הכרטיס , כשהמארז עצמו יחסית קריר ונחמד (צ"יפטק עם 4 מאווררים + ספק אנרמקס 430 )

אגב יש לי :

p3 1000mhz

asus cusl2 - יש לו הרבה אופציות שונות לאוברקלוקינג אבל לא התעסקתי עם זה לעומק ....

512 מגה pc133 ....של סמסונג ...

???

פורסם

יש לך Enermax 430 עם P3??

פורסם

לי יש את הכרטיס הנ"ל ויש לי מארז Compucase Midi Tower עם 3 מאווררי 120 מ"מ. :P

:P

בהתחלה הגעתי איתו ל 305/550 כשהדפולט זה 250/445.

אחרי שבועיים קניתי Artic Silver 3, מרחתי והגעתי ל 325/565. כמובן עם הקירור ה"רגיל" של הכרטיס.

עם מאוורר 80 מ"מ בצד הכרטיס הגעתי ל 330/570.

בלי שינוי הוואלטג' של הכרטיס, כי אין לי אפשרות כזו על הלוח אם >:(

בהחלט O/C נחמד מאוד.

פורסם

יש לי כרטיס מסך MSI GF4 Ti4200 128MB, ולוח אם Gigabyte 7VRXP.

יש לי אפשרות להעלות בביוס את הוולטג' לכרטיס מסך. אבל האם הכרטיס מסך יקבל העלאה קטנה או שיש לו מגבלה ואני חייב לעשות לו מוד וולטג' לפני שאני מעלה את הוולטג' בביוס?

פורסם

לי יש את הכרטיס הנ"ל ויש לי מארז Compucase Midi Tower עם 3 מאווררי 120 מ"מ. :P

:P

בהתחלה הגעתי איתו ל 305/550 כשהדפולט זה 250/445.

אחרי שבועיים קניתי Artic Silver 3, מרחתי והגעתי ל 325/565. כמובן עם הקירור ה"רגיל" של הכרטיס.

עם מאוורר 80 מ"מ בצד הכרטיס הגעתי ל 330/570.

בלי שינוי הוואלטג' של הכרטיס, כי אין לי אפשרות כזו על הלוח אם >:(

בהחלט O/C נחמד מאוד.

וואו...

מהירות ליבה יותר טובה מה TI 4600...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים