פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים אני חשבתי שאני יקנה מחשב בקרוב אבל ראיתי איזה חלקים אמורים להגיע לארץ ובכלל לצאת לאוויר העולם החלטתי שאני מחכה כמה חודשיםואני יקנה מחשב שווה באמת (אולי עד שאני יקנה כבר יהיו מעבדי ה-HAMMER).בקיצור אני חשבתי על לוח שתומך ב-DUAL DDR, ורציתי לדעת מה צריך בשביל להשתמש בזה כדי שזה יהיה אפקטיבי.איזה זיכרונות צריך להשים? מאיזה סוג? צריך זיכרונות מיוחדים שתומכים בזה או שרק צריך שתי רגילים?ואפשר בבקשה קצת הסבר על הטכנולוגיה ומה היא נותנת.תודה מראש.מחכה לתגובות.
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים זכרונות רגיליםזה מועיל למעבדי אינטל יותר כי הם יכולים לנצל את רוחב הפס הנוסף, ל AMD התועלת פחותה (אבל קיימת).nFORCE2 ל AMDGranite bay לאינטל
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים מחבר זכרונות רגיליםזה מועיל למעבדי אינטל יותר כי הם יכולים לנצל את רוחב הפס הנוסף, ל AMD התועלת פחותה (אבל קיימת).nFORCE2 ל AMDGranite bay לאינטלאמרו גם שה-KT400A אמור לתמוך בזה לא?
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים שמועות, בינתיים רק את ה GB ו NF2 ניתן לקנות.ה KT400A אמור להגיע מתישהו ב 2003 אז לא יודעים מה הביצועים שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.