עבור לתוכן

המפלצת החדשה שלי היום מגיעה:) 8800GTX ===נוספו באנצ'ים עמוד 4 ותמונות===

Featured Replies

• תגובות 122
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזה עוד ב-DX9, שממה שהבנתי - לא ממש מנצל את כל היתרונות של הכרטיס. אני מת לראות איך ייראו משחקי DX10 :)

גם אני... תתחדש על הכרטיס ISH... אה ואגב, סמוך על אליאור (DA_BYTHER) בענייני קרור הבנאדם סוס...

פורסם

אם זה מנחם אתכם: עוד שנתיים כמעט לכולכם יהיו כרטיסים הרבה יותר טובים מזה.

אתם בבאסה רק כי זה יחסי, ואם אתם לא יכולים להרשות לעצמכם להוציא כל כמה חודשים 4,000 שקל על הכרטיס הכי חדש בשוק אז נגזר עליכם לחיות בתחושת נחיתות תמידית. בקיצר - אתם חייבים לשנות גישה.

פורסם

אני לא יכול לראות את התרדים מהאתר הזה

אפשר להעתיק לפה את התמונות בבקשה?

פורסם

^^^בקיצור לבחור יש מפרט משוגע! יש לו 8800GTX SLI^^^

פורסם

בעיה שלו... :lol:

פורסם

איזה מחיר פצצה?! מה עובר עליך?! זה ב300 שקל יקר יותר מכמעט כל מקום אחר...אני יכול להשיג פה מחנות בצפון ב2900...

פורסם

הבעיה כל פעם שאני עובר שם לקנות משחה טרמית אני יוצא בנזק של כמה אלפים :nixweiss:

הלוואי שגם אני הייתי הולך לקנות משחה טרמית וקונה כרטיס מסך ב-4000 ש"ח.

רק חבל שזה בחיים לא יקרה. :'(

בכל מקרה, תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

איזה מחיר פצצה?! מה עובר עליך?! זה ב300 שקל יקר יותר מכמעט כל מקום אחר...אני יכול להשיג פה מחנות בצפון ב2900...

אתה מדבר אליי? שדיברתי שבחו"ל זה עולה 600&?

כי קודם, זה יוצא 2700 ( אני לוקח בחשבון שדולר זה 4.5 ) כך שזה פחות ב-200 מ-2900, ושנית בארץ ה-8800GTX עולה משהו כמו 4000 ומשהו שקל, אז...

פורסם

חכו איזה חודש שהמחירי השקה היקרים ירדו קצת, אז הכרטיסים האלה יהיו משתלמים (כמו שהיה בזמנו X1900XT ואחריו גם X1900XT 256), ובכלל שווה לחכות עד שיצאו גם דגמי MID RANGE ולא רק HIGH END מטורפים עם מחיר כזה ענק

פורסם

כולם מדברים על ירידת מחירים כל הזמן.. ואני לא רואה אותה באופק, לפחות לא בעתיד הקרוב או עד יציאת R600- וזה תלוי בגודל התחרות שהוא ייתן ל-G80- אז רבותי, תפסיקו לבנות על ירידת המחירים.

פורסם

גם אני לא חשוב שירדו המחירים בזמן הקרוב.

זה לא יהיה הגיוני להוריד את מחיר הכרטיסי 8800 שתומכים ב-DX10 לקרבת טווח המחירים של הכרטיסים שלא תומכים.

מה שכן, יקח קצת זמן עד שיגיעו משחקים שתומכים בDX, כך שזה משאיר עוד קצת תקווה

פורסם

אז אתם אומרים לבסס את המפרט שלי על GE FORCE 8800GTS עכשיו?

פורסם

עזבו בחייכם כרטיס מעפן עוד שנתיים יהיה כרטיס שמפוצץ לו את הצורה...

:silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים