פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים קניתי לפני חודשיים בערך את ה1950XTX ואחי קיבל אותו הוא חשוב עוד לקנות CF הוא יסתפק באחד, היום במקרה עברתי בנעה מחשבים והיה להם במלאי!! בונא זה כרטיס מטורף שאני יגיע היום הביתה מהלמודים נתקין את הבובה קיבלתי מחיר נהדר אגב זה של חברת EVGA פשוט כרטיס מדהים...אין מילים.... הבעיה כל פעם שאני עובר שם לקנות משחה טרמית אני יוצא בנזק של כמה אלפים מה שכן הוא ממש ענק נקווה שיכנס במארז הישן שלי בנצ' בקרוב :)
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים חס וחלילה למה שייחנק?חחחחחח....תתחדש אח שלי וואלה כל הכבוד אני מקווה שתעשה איתו מה שצריך (:תגיד לנו כמה טמפ' במנוחה..
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר מצטרף למשאלות של השאר..... שמע הספק שלך יחזיק את זה? ספק האמת דיי ג'יפה OCZ PS 520W בקרוב SEASONIC 700W:) מעבד E6600 ES ASUS P5W DH 2GBHZ 2X36GB RAPTORS ומארז מיושן ומרעיש אבל יחסית סביר TT V2000A שאר הדברים כרגיל...
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר בנצים.... תמונות... ותתחדש נ.ב כמה עלה? הרבה אבל פחות ממה שציפיתי אבל מה שכן הם יצאו ממש 10 נעה...נתנו בהרבה תשלומים
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר למה בפחות?!?! כי ביקשתי יפה חח סתם אגב הכרטיס עצום אני חושב במארז רגיל הוא לא יכנס
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים אח שלי יש מצב אתה מתאבד היום? סתם בצחוק אחי!!!! תחדש שיהיה לך בכיף י :2gunsfiring: :itschy:תחון! הולך לקנות משחה טרמית חוזר עם GTX88 :bash: "LOL אחי לקח לי את ה195XTX :P" די די אני הולך למות תביא כבר תמונות בנצ'........................ יואוואואואו אני גם רוצההההההההההההההההה תגיד לקחת את הכרטיס עם הנאנדל של הטוניק טאוור?!?!?! כמה עלה לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.