עבור לתוכן

המעבד עושה throttle בזמן קידוד וידאו, והטמפ' מצויינות

Featured Replies

פורסם

מה יכול לגרום למעבד לעשות throttle? הטמפ' שלי מצויינות והחיישן לא משקר(וגם אם הוא היה אז לא היה מתבצע throttle כי הפעולה הזאת תלוייה במה שהחיישן קורא).

אז מה עוד יכול לגרום לזה? ספק כוח החלפתי לפני שבוע לאנרמקס ליברטי 400W. אז זה גם לא זה בטח...

פורסם

מתחים ויציבות יכולים ליגרום לבעיות כאלה

פורסם
  • מחבר

המתחים יציבים יחסית(11.9V בפול עומס עם מולטי מטר). וזה ליברטי 400W!!

אז איך מסבירים את זה?

פורסם

חח כמו שאמרתי אז בנסיון ה OC.... :lol:

המעבד מתחמם יותר מדיי.

הלוח מטעה בטמפ... :cool2:

פריזר זה לא שיא קירור האוויר הוא בינוני.

פורסם

תיראה לפי ההגיון שלי אולי זה לא נכון יש מין הגבלה מסויימת של טמפ של מתח מסויים כל שהמתח גבוה יותר ככה הטמפ צריכה להיות נמוכה יותר כדי לישמור על יציבות כאילו אם אני עובד על מתח 1.7 ומתח סטוק הוא 1.3 אז לא מומלץ במאמץ לעבור את 60 ובסטוק אלוהים גדול יש כאלה שעבדו על 100

ככה ניראה לי אין לי ביסוס לתאוריה הזאת

פורסם
  • מחבר

תודה על הניסיון. :)

אבל אני עדיין 15-20 מעלות מתחת. אף מעבד, בשום מתח הגיוני לא אמור לעשות throttle ב45 מעלות.

משהו כאן לא מוסבר...

יש למישהו רעיון אחר?

פורסם
  • מחבר

בדקתי שוב עם מולטימטר. 11.88V זאת הירידה המקסימלית. זה בכלל לא נורא לא?

האם יכול להיות שהבעייה נעוצה במחסור הVCORE למעבד?

פורסם

טוב אז זה כניראה לוח מעפן ואין מה לעשות :nixweiss:

פורסם

ד"א מה זה throttle? :smile1:

פורסם
  • מחבר
link=topic=218417.msg1914204#msg1914204 date=1163433489]

טוב אז זה כניראה לוח מעפן ואין מה לעשות :nixweiss:

מה הקשר בין throttle ללוח? זה פונקציה של המעבד. לא של הלוח. והטמפ' בסדר - אז אם כבר המעבד 'דפוק'.

ובלי להעליב, אני מחפש משהו יותר קונקרטי מאשר - "X דפוק. תשקיע עוד מיליון שקל ותחליף".

פורסם

לא ניראה לי שהמעבד דפוק ספציפת אלא הלוח כי מה שבעצם מנטר את המעבד זה הלוח

הא ושכחתי לישאול זה קורא רק בקידוד וידאו?

פורסם
  • מחבר

כן אבל להגיד כזה דבר זה סתם זריקה באוויר. כל עוד אין ממש כיוון לסיבה שזה נגרם אז אין טעם להגיד ש'משהו דפוק'. זה כמו לבוא להגיד לחולה סופני - "תשמע נראה לי שאתה לא ממש בסדר".

למי ששאל מה זה throttle - זה סוג של מנגנון הגנה שמאט את המעבד בשעת עומס. בד"כ זה קורה בגלל טמפ' גבוהה מדי.

פורסם

אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל בטוח שלא הגדרת בביוס שזה יהיה ככה לייתר ביטחון תבדוק ותחזור אלי עם תשובות.

פורסם

למי ששאל מה זה throttle - זה סוג של מנגנון הגנה שמאט את המעבד בשעת עומס. בד"כ זה קורה בגלל טמפ' גבוהה מדי.

סבבה תודה

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אל תדאג... ממש לא קבעתי כזה דבר בביוס :).

עוד הצעות חבר'ה? אני לא קולט את זה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים