עבור לתוכן

אוזניות Sennheiser או Speed Link

Featured Replies

פורסם

חברים אני צריך את עזרתכם,

אני מחפש אוזניות SURROUND שהיו איכותיות היעוד של האוזניות הוא חיבור למחשב למשחקים עם 5.1 וגם חיבור ל-DVD,

הבעיה היא שיש לי DVD שהוא יכול להוציא SURROUND רק עם חיבור של HDMI וחיבור COX ואם אני רוצה לחבר בצורה אנלוגית אז יש לו רק L & R רגילים (אין לו עוד חיבורים של SURROUND כמו בשאר ה-DVD's שאני מכיר) וזה אומר שאני אשמע את הסרטים דרכו ב-STEREO וזה חבל,

העיניין הוא כזה אני בדילמה בין "Medusa 5.1 Home Edition" לבין "Sennheiser PC155" מאחר ולא יכולתי לימצוא אף אוזנייה שתוכל להיתחבר ל-COX ללא רסיבר הבעיה היא שאני לא אוכל לחוות מהן את ה-SURROUND שאני משתוקק לה מה-DVD בגלל מגבלות חיבורי ה-DVD וזה חבל כי הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות,

בקיצור האם יש תיקווה לשמוע SURROUND מה-DVD שלי או שאני אסתפק בכך שיהיו לי אוזניות טובות שיתנו לי גם SURROUND טוב וגם STEREO טוב?

אני אשמח לישמוע על אוזניות בטווח מחירים של 500 - 650 ¤ העונים לדרישותיי.

בתודה מראש לכל העונים

פורסם

לי יש את המדוזה אבל עם חיבור USB למחשב. הם מצוינות למחשב אבל לDVD שלך הם פשוט לא שמישות.

חוץ מזה יש לי אותם כבר שנתיים והם עדיין ללא רבב מה שאומר שהם באיכות גבוהה כי הם נפלו לי איזה 400 פעם (ככה שהחוט נמשך עד קצה יכולתו)

אני יכול להמליץ לך על המדוזה אבל אתה צריך את אלו בלי חיבור ה USB.

אני לא יודע אם הם יוכלו לשמש אותך ב DVD אבל אולי יש עוד דגמים.

פורסם
  • מחבר

לגבי Speed Link בדקתי דגמים שלהם וכמעט כולם אותו הדבר חוץ מה-Home Edition שמגיעות עם מגבר ועם איזה אלף חיבורים,

הבעיה היא כמו שאמרתי שאני אוכל רק לשמוע STEREO בגלל ה-DVD,

תודה על העצה לפי מה שהבנתי באמת מכל מי שהשתמש או משתמש במדוזה הוא מרוצה עד הגג וממצא אותן עד הקצה.

פורסם

לא הבנתי דבר אחד. אתה צריך סראונד או לא? אם לא, אל תיגע במדוזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני חייב סראונד :xyxthumbs:

העיניין הוא מאחר ואם אני לא אמצע שום חיבור של אוזניות לCOX או HDMI בכדי שאני אשמע סראוד דרך הDVD אני אצתרך להיסתפק בחיבור של STEREO.

פורסם

ואם לא תמצא חיבור סראונד? אז קנית אוזניות סראונד שהן לא משהו בכלל בסטריאו ואתה משתמש בהן רק בסטריאו, לא?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לכן פניתי לעזרה

פורסם

לא הבנתי בדיוק איך אנחנו יכולים לעזור לך אם אין לך חיבור סראונד?

ב-500-600 שקל לא תמצא שום אוזניות סראונד עם מפענח, בטח שלא בישראל. אני ממליץ לך בחום לקנות זוג אוזניות סטריאו עם מגבר קטן, או לפחות לחבר את זה דרך מערכת סטריאו כלשהי. הפיתרון הכי זול שיתאים לך יהיה המדוזה 5.1 החדשות (שסקרנו באתר). הסיבה היא שיש להן מגבר (אז תוכל לחבר ל-DVD ישירות) ושהן קקא בסראונד אבל טובות בסטריאו, אז התמורה לכסף מבחינתך תהייה טובה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שיש לי DVD שהוא יכול להוציא SURROUND רק עם חיבור של HDMI וחיבור COX ואם אני רוצה לחבר בצורה אנלוגית אז יש לו רק L & R רגילים (אין לו עוד חיבורים של SURROUND כמו בשאר ה-DVD's שאני מכיר)

אז כמו שכבר אמרתי הוא יכול להוציא SURROUND אבל רק דרך COX או HDMI,

אני צריך את עזרתכם מאחר ואתם (אני מקווה) מכירים אוזניות שיכולות להיתחבר לCOX וגם למחשב (לגבי מחיר אני עוד יכול להיתגמש קצת...)

השאלה הנוספת היא אם כבר ללכת על Speed Link היית ממליץ ללכת על ה-Home Edition או על מה שנעשה עליו סקירה כאן?

פורסם

לא מכיר את ה-home edition. אם יש לו מפענח, לך עליו. ב-600 שקל אני לא חושב שתמצא משהו שיש לו חיבור קואקס. HDMI בטוח לא תמצא גם ב-1600 שקל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר מפענח אתה מתכוון לרסיבר (לפי מה שאני מבין) או למגבר?

הHOME EDITION מגיעות עם מגבר

[attachment deleted by admin]

פורסם

כל הגרסאות כמעט מגיעות עם מגבר. מגבר לא יעזור לך, אתה צריך מפענח. מפענח זה לא רסיבר ולא מגבר. מפענח זה אחד הרכיבים שיש בין היתר ברסיבר. הוא דואג להעביר את האות מדיגיטלי ב-DD או DTS לאנאלוגי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר,

תוכל לכוון אותי לאיזה מפענח ממוצא שאני אוכל לשלב עם ה-MEDUZA PRO GAMER?

פורסם

לצערנו איך שום מפענח שיוכל להיכנס לך בתקציב (לא שאני מכיר) מלבד איזשהו כרטיס קול. למה שלא תשתמש במחשב שלך? תוכל לחבר אותוגם לטלוויזיה וגם לאוזניות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

האמת המחשב שלי מחובר כבר ל-LCD,

העיניין הוא שאני לא יודע אם אני אוכל למצא את ה-DVD עם תמונה של 1080i מאחר והכרטיס מסך (ATI X1900XT) יכול לקבל תמונה רק דרך ה-S-VIDEO ולא דרך DVI (כמו שהיתכוונתי לחבר את הDVD עם מתאם כמובן HDMI TO DVI ל-LCD),

באם תוכל לתת את דעתך על כרטיס קול שראיתי כרגע InnoAx Audio Extreme אני אשמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים