פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים טוב אז לפני כשבועיים המחשב נתקע לי אחרי עבודה של כמה דקות , פתחתי את המארז וראיתי שהמאורר מסתובב לאט מאוד וכל נגיעה קלה בו עוצרת אותו התקנתי תוכנה למדידת טמפרטורה וראיתי שהטמפרטורה היא 65 מעלות לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי ובמעבדה הוא הוציא את המאורר ניקה אותו שימן אותו והחזיר אותו למקומו ,הכל עבד טוב המעבד והמעבד עבד בטמפרטורה של 40 עד שלשום שהמחשב נתקע שוב וראיתי שהחום הוא 75 מעלות ושהמאורר בכלל לא עובד. לקחתי אותו שוב לחנות ושם הטכנאי ניסה להחליף כל מיני דברים בהתחלה הוא אמר שהכרטיס רשת עושה את כל הבעיות ואחרי זה הכרטיס מסך, זכרון... לבסוף הוא הגיע למסקנה שזה המעבד. יביאו לי עוד פעם PIII 1000 mhz ? או שבגלל שהפסיקו ליצר אותו יביאו לי אחד טוב יותר?
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים יש אצל הספקים עוד הרבה מהסדרה הזאתסביר להניח מאוד שתקבל אותו דבר אלא אם כן לנותן האחריות שלך לא יהיה סבלנות לחכות לאחד אחר והוא יציע לך upgrade
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים אם יציעו לך upgrade שהלוח שלך (הוא תקין ? לא נשרף גם?) מסוגל לסבול - לך על זה, גם ביצועים וגם אחריות מחודשת.
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים מחבר הלוח הוא של Shuttleוככל הנראה הוא לא נשרף(הם צריכים לשלוח אותו למעבדה) אני מקווה שיציעו לי Upgrade
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים מוזר. במעבדי אינטל יש מנגנון שכאשר המעבד מגיע לטמפ' גבוהה מידי הוא מכבה את עצמו אוטומטית.
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים תתפלאהאבל יש מקרים שהוא לא עובדכבר היו לא קצת מקרים של שריפת מעבדי אינטל (של חברים שלי שאין להם מושג בקירור)
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים אני יכול להגיד מנסיון של לקוחות שזה לא תמיד עובד.אם תופסים את זה בזמן זה אכן מציל את המעבד אבל אחרי כמה ימים הוא נשרף בכל זאת.אינטל טוענים שב P4 זה מתקדם יותר, נדע עם הזמן אם זה נכון.
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים במילים אחרות יביאו לחבר שלך חרא של מעבד! בגלל שלפנטיום 1.6 גיגההרץ היה 512קאש.ולמעבד שהוא קיבל יש רק 256קאש. והוא גם בנוי על הליבה "הגרוע" של אינטל. ;D
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים במילים אחרות יביאו לחבר שלך חרא של מעבד! בגלל שלפנטיום 1.6 גיגההרץ היה 512קאש.ולמעבד שהוא קיבל יש רק 256קאש. והוא גם בנוי על הליבה "הגרוע" של אינטל. ;Dכאילו לא ידעתי...מה שניסתי להגיע אם המעבד שלך יצא מיצור יביאו לך משהו אחר בין אם הוא טוב, משתווה,גרוע האפשרות השנייה אם נשאר להם את אותו המעבד שנישרף לך אז יביאו לך את אותו הדבר
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים מוזר. במעבדי אינטל יש מנגנון שכאשר המעבד מגיע לטמפ' גבוהה מידי הוא מכבה את עצמו אוטומטית.כשמאוורר נתקע - החום לא מספיק בשביל להרוס את המעבד מיידית, ומ"ע הגנה לא מגיבה, ומעבד מתקלקל אחרי כמה שבועות או חודשים, לא משנה אם זה AMD או Intel
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים למעבד AMD במארז סגור לוקח 5 דקות לכל היותר עד שהוא נתקע (מנסיון).לא קורה לו שום דבר, פשוט נכבה המחשב.עם אינטל אפשר שלא לשים לב, אבל עם AMD יודעים מהר מאוד שמשהו לא בסדר.
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים יש לי Intel P-4 1.6 Ghz תמיד חשבתי שיש לי רק 256 קאש אתם בטוחים שיש לי 512 קאש ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.