עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מצלמה דיגטלית אם יכולות וידאו גבוהות חשבתי על canon SD630

Featured Replies

פורסם

אז ככה הגיע הזמן ליקנות מצלמה דיגיטלית הסיגנון שלי זה אלו שניכנסים לכיס הקומפקטיות הקטנות אז ראיתי כמה וכמה ורציתי להיתייעץ פה איזה מצלמה לקחת.

הנה המצלמה שאני רוצה: SD630

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=411324

מה אתם אומרים עליה?

ממה שהבנתי לעשות וידאו באיכות הכי גבוהה זה 9 דקות והוא תופס ג'יגה מהזיכרון.

מאוד חשוב לי מצב הוידאו רציתי לדעת אם יש עוד מצלמות של CANON שטובות מהSD630 ביכולות הוידאו?

בקשר לחברות אני סגור אך ורק על CANON ועל הקומפקטיות במיוחד!

אני "חובבן ומתחיל" בתחום הצילום אפשר להגיד אבל אני מאוד אוהב לצלם ואני רוצה שתיהיה לי מצלמה ברמה גבוהה יוקרתית ואיכותית!

בכללי על איזה מצלמה אתם ממליצים עד 1500 +-

פורסם

למה אתה סגור על קנון?..

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם יש חברות יותר טובות מCANON אם יש אז בבקשה אין לי בעיה אז מה אתה ממליץ? :)

פורסם

חברות כמו ניקון ופוג'י לא פחות טובות מקנון.

ולמה לא SD600? ההבדל ביניהם הוא של ל SD600 יש מסך 2.5 , עם עינית ומחיר יותר זול ול- SD630 יש מסך 3 אינץ (לא יותר מפורט!), בלי עינית ויותר יקרה.

פורסם
  • מחבר

אבל הם אותו דבר מבחינת ביצועים?

יש להם את אותם נתונים? חוץ מהמסך..

פורסם

מבין המצלמות הקטנות, ה-FX07 של פנסוניק עדיפה בבירור על ה-SD630. היא קטנה באותה מידה, אבל יש לה מייצב ועדשת 28 מ"מ.

פורסם

אבל הם אותו דבר מבחינת ביצועים?

יש להם את אותם נתונים? חוץ מהמסך..

הם בידיוק אותה מצלמה, אין הבדל חוץ מהמסך (למעט הבדלים זניחים בגודל ובמשקל בגלל המסך והעינית).

ומבדיקה עכשיו FX07 של פנסוניק עדיפה (בהרבה לפי דעתי) על SD600/630

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להביא לי מידע תמונות ביקורות על המצלמה הזאת של פנסוניק?..

פורסם

לשני המסכים יש אותם נתונים על גודל שונה.זאת אומרת שככל שמסך יותר גדול והנתונים יותר קטנים זה הופך להיות גרוע יותר..

פורסם

ה-FX07 היא דגם חדש ומשופר של המצלמה הזו. פרטים על ה-FX07 תוכל למצוא כאן.

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה:

המצלמה הזאת טובה בוידאו? זה הכי חשוב לי.

ואם מישהו יכול להביא לי ביקורות על המצלמה אני אודה לו מאוד.

ואיפה אפשר ליקנות אותה?

עריכה:

ראיתי תדגם הזה:http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371396

מה אתם אומרים עליו אני נורא היתלהבתי מימנו... LX1

לא כל כך חשוב לי הכסף אני מחפש מצלמה ברמה גבוהה מאוד לסידרה של הקומפקטיות במיוחד השאלה היא האם יש מצלמה שעולה על זאת?

אני עכשיו החלטתי שאני רוצה את הכי טוב לכסף אז מה אתם אומרים? יש יותר טובה.. ראיתי שאמרו שהוידאו שם משהו משהו. ובכלל מצלמה איכותית מאוד.

ותודה על התגובות!! :xyxthumbs:

פורסם

אין עדיין ביקורות עליה, יש על הדגם הקודם והדומה מאוד (ראה הודעה קודמת שלי). הווידאו של המצלמות האלה מצויין וכולל רזולוציה גבוהה וייצוב. אבל אם כל כך חשוב לך ווידאו, אולי תלך על מצלמת ווידאו? זה בטוח ייתן לך פתרון יותר מוצלח מאשר כל מצלמת סטילס.

לגבי קניה, חפש חנויות ב-zap.co.il

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.

כרגע אני חושב שאין מצלמת וידאו שניכנסת לכיס אני מחפש משהו זמין שיהיה איתי בכיס. וגם אם יש משהו כזה הוא בטוח עולה יקר ואני לא מוכן לשלם אני בסך הכל מתחיל לא היתה לי מצלמה בחיים מבין בקיצור אני מעדיף מצלמה דיגיטלית עם יכולות וידאו טובות.

אז על מה ללכת אני רוצה תדגם הכי טוב?(סוף סוף אני יכול להרשות לעצמי ;D)

FX07

LX1

אם יש יותר טובים תמליצו..

בקשר למצלמת וידאו אם יש משהו רלוונטי אני ישמח לישמוע. :)

פורסם

ה-LX1 מצלמה טובה וכוללת שליטות ידניות, אבל היא יותר גדולה ויותר יקרה מה-FX07. אם אתה יכול לעלות קצת בתקציב, כדאי לך להעיף מבט על הקנון SD800. מצלמה חמודה מאוד שכוללת גם עינית אופטית, אבל העדשה שלה קצת פחות איכותית מזו של שני הדגמים הנ"ל של פנסוניק.

פורסם

אם אתה רוצה ווידאו והדגש הוא על מימדים קטנים, אז כדאי לך לבדוק את ה-C6 של Sanyo, מצלמה נחמדה שמאפשרת צילום סרטונים ב-640x480x30 + ייצוב + שמירה ל-MPEG4 (הרבה יותר חסכוני במקום). יש לה גם מסך מסתובב, וניתן לצלם תמונות סטילס 6 מ"פ במהלך צילום סרטונים. ב-camera4less היא נמכרת במחיר שעומד בתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים