פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים כל התמונות ללא שום עריכה חוץ מהקטנה:http://picasaweb.google.com/decktor/JerusalemPrideParade2006שתי התמונות הראשונות הן של פלאיירים שמישהו תלה בי-ם בלילה לפני המצעד ושתי האחרונות הן דברים שראיתי בתחנה המרכזית אתמול בלילה (מצטער על הפלאש שקצת הרס את האחרונה אבל היה חשוך מדיי לבלי פלאש)נ.ב. אם תלכו ל Public library שלי תוכלו לראות גם תמונות מהמצעד הקודם, חופשה שלי בגרמניה והחתונה שלי
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר LOL לא אני לא הומו אני הזה בחולצה האדומה אשתי בסוודר הירוק והזה בחולצה הכתומה זה חבר טוב מהעבודה הקודמת שלנו (והוא סטרייט)
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אז מה חיפשתם שם?..חחח זה תלוי איך אתה מסתכל על זה... רק חבל שהתקפלו בסוף ועשו את זה באיצטדיון... נכנעים לטרור החרדי? מה יהיה הלאה?
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים זה תלוי איך אתה מסתכל על זה... רק חבל שהתקפלו בסוף ועשו את זה באיצטדיון... נכנעים לטרור החרדי? מה יהיה הלאה? כן מה יהיה הלאה ?! עד מתי סוטי מין יסבלו מניכור חברתי ? החרדים האלה ... מאלצים אותנו לנוח בשבת, הרסו את המדינה. למה אי אפשר להיות עבד או סוטה מין במדינה הזו בלי שמישהו יקפוץ עם חוקי המוסר שלו ? באמת לא בסדר
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים כן מה יהיה הלאה ?! עד מתי סוטי מין יסבלו מניכור חברתי ? החרדים האלה ... מאלצים אותנו לנוח בשבת, הרסו את המדינה. למה אי אפשר להיות עבד או סוטה מין במדינה הזו בלי שמישהו יקפוץ עם חוקי המוסר שלו ? באמת לא בסדר יש לי נסיון בוויכוחי דת... ונראה אותך אומר משהו על זה: אני רוצה לעשות מה שבא לי בלי לפגוע בסובבים אותי, זה מעוגן בחוק אגב... חרדים פועלים על פי רבנים, אין להם דבר כזה דעה, יש רק דעה של רב... והרב אומר להם לפעול נגד החוק. רק אני רואה פה משהו לא בסדר?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים חרדים פועלים על פי רבנים, אין להם דבר כזה דעה, יש רק דעה של רב... והרב אומר להם לפעול נגד החוק.רק אני רואה פה משהו לא בסדר?לא רק אתה .. וחוץ מיזה שזה כירסום הדמוקרטיה זה גם מזכיר אידואלוגיה שאל איזה מישטר מסיום שאני לא רוצה להשוות אותו (נאציזם)
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים לא רק אתה .. וחוץ מיזה שזה כירסום הדמוקרטיה זה גם מזכיר אידואלוגיה שאל איזה מישטר מסיום שאני לא רוצה להשוות אותו (נאציזם) זה לא בדיוק נגד דמוקרטיה... זה יותר נגד פלורליזם. דמוקרטיה זה רעיון שמיושם באופו טבעי ולא בצורה מלאכותית (כמו בחירות לרשות). לדוגמה אותם אנשים דתיים שאומרים שמה שהרב אומר טוב להם... הרי כולם מסכימים פה אחד הרי זו דמוקרטיה... אותו אוחמג'ד... (אגב מצאתי דרך לזכור את השם שלו... Oh my god) אם היו רוצים להעיף אותו מספיק אנשים אז היו מעיפים אותו לכל הרוחות... אז גם באיראן דמוקרטיה מסוג מסויים... פשוט לא מהסוג שלמדנו כולנו באזרחות בי"ב.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים קודם כל, קוראים לו אחמדינאגד, ולא אחמיגד או איך שאל קראת לו.דבר שני, דמוקרטיה זה לא רק בחירות לשלטון. הדמוקרטיה כוללת בתוכה זכויות, חובות, ושאר ירקות שהופכים את המשטר לדמוקרטי.כמו שאתה מתאר את זה-גם היטלר היה דמוקרטי. הוא הרי עלה לשלטון באופן חוקי לגמרי. מחטף, אבל חוקי לגמרי.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אתם מבינים, הגאים מציגים את זה כמצעד למען הזכויות שלהם...אבל מה רואים בתמונות? רואים חבר'ה מוצצים סוכיות על מקל בצורת איברי מין... כאילו, WTF?לכו תעשו את זה בבית שלכם. צריך לשים סוף למצעד הדבילי הזה.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מי שלא שם לב היה שם שלט מאוד מוזר- "הדרך אל ה' לא תמיד סטרייט!" למה בעל השלט התכוון בדיוק
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר אתם מבינים, הגאים מציגים את זה כמצעד למען הזכויות שלהם...אבל מה רואים בתמונות? רואים חבר'ה מוצצים סוכיות על מקל בצורת איברי מין... כאילו, WTF?לכו תעשו את זה בבית שלכם. צריך לשים סוף למצעד הדבילי הזה.האמת היא שזה אני... אשתי קנתה לי את הסוכריה בצחוקאבל בגלל תמונה שצולמה בפינה נידחת ביותר של המצעד (זה היה כבר אחרי הרוב כשכבר התיישבנו בצד על הדשא) אתה טוען שאין לכל הדבר לגיטימציה? תסתכל על התמונות מהמצעד עצמו אתה לא תראה שום דבר פרובוקטיביאישית אני גם לא חושב שהסוכריה כזאת פורובוקטיבית אבל לא משנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.