עבור לתוכן

צעירות בחדרה תקפו שוטרת

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני מזהיר.. אני סטלה פצצות וזה יהיה ארוך.... :)

zam תן לי לתקן אותך זה לא קרה בחדרה, זה קרה בעפולה :P

אותי אישית זה הרגיז והכעיס. לאן אנחנו נגיע. למה אף אחד לא עושה משהו.

-תמשיך לדבר ולבכות על המצב זה הרי מה שכולם עושים במקום לקום ולעשות משו.

כל מי שרוצה תוקף את המשטרה. חרדים, ערבים, נוער. מה יהיה?

-מה הפלא, סתכל איך המשטרה שלנו נראית

מתי יחזירו עטרת ליושנה, מתי שוטר יהיה באמת שוטר שלא מפחד מתביעות על ימין ועל שמאל

מתי שוטר יהווה סמל הכבוד והשלטון.

-מתי ששטור יבצע את התפקיד האמיתי של שוטר, מספיק לרדוף מעשנים, די לפשוט על מסיבות.. נמאסתם!!

לי אישית זה נמאס לראות אותם מבוזים ככה.

-נמאס לראות, אל תסתכל.

האם הרשות לאכיפת החוק בארץ רקובה ונמקה לנגד עיניינו?

-למה האם?? זה כבר ככה

אני הייתי יורה בה... תקיפת שוטר.

ואני לא ממש מופתע, חדרתיות ברובן הן תת-רמה.

אני הייתי גומר אותה עם אלה (את השוטרת) פשוט יש לי שנאה כזאת לשוטרים, אין מה לעשות...

לגבי ההתנהגות במועדון, השוטר שהיה איתה פשוט אידיוט, שלוף אלה, ותפוצץ אותן, מה הוא מפגר?

תוקפים את השותפה שלו והוא עוד מזיז לי את האוטו.

אחת אחת הן היו צריכות להגיע לבית-חולים עם שברי גפיים.

תכלס זה לא שוטרים אמיתיים זה סתאם מעפנים.. שיטור קהילתי זה משטרה זה ?!

כל מה שהם יודעים זה לגרש הומלסים ופזר ילדיפ שיכורים בני 15 מגנים ציבוריים בימי שישי

לא פועל לי הוידאו :(

בכל מקרה, גועל נפש מה שעשו לה! ועוד ילדות!! 15.5 ילדה מסטולה על החיים שלה!

אנשים מגעילים ופשוטים!

א.תנסה ב-IE

ב.נכון וככה צריך.. מה זה שהיא שוטרת מותר לה הכל... קצת כבוד לא הרבה רק קצת אבל גם את זה אין

בהמשך אני יסביר למה התכוונתי.. :P

שתי פסקאות שאומרות את הכל:

תחילה חשבו השוטרים כי הצעירות אינן שיכורות אולם לאחר בדיקה, התברר כי כולן שיכורות. אחת מהן, כבת 15.5, כמעט ואיבדה הכרתה בגלל שכרות עמוקה.

המועדון בו הותקפה השוטרת נסגר לפני שבועיים על ידי המשטרה, לאחר שמאבטח במועדון ירה באוויר בעקבות קטטה עם בליינים. בעלי המועדון פנו לבית המשפט וזה אישר לפתוח את המועדון מחדש.

מה זה הכל מה תגיד לי?!

עכשיו כנסו לפה וסתכלו טוב טוב את הוידאו :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3326810,00.html

- 1:49 ניידת שיטור קהילתי מגיעה למעודון "קייו-בר" בעפולה.

1:39 - הניידת עוצרת לכמה שניות (ראו שהכל סבבה.. אפשר להמשיך לסוע לא? אז יאללה)

1:37 - הניידת עוברת לרוורס ונוסעת כ-5 מטר אחורה. (או סבבה, יוצאים מה"קיו-בר")

1:32 - הניידת נעצרת (כנראה שלשוטרים הקהילתים נהיה משעמם..)

1:31 - הניידת מאיצה בפתאוממיות לכיוון האנשים,בחור ובחורה. (אממ.. מעניין למה זה היה נחוץ, סתם התגרות מצד השוטרים הקהילתיים, שבלעדייה כנראה היה נמנע כל העיניין)

הבחורה לא ויתרה על ההתגרות מצד השוטרים הקהילתיים (אני בכוונה לא קורא להם שוטרים, כי הם פשוט לא!) וזרקה בדל לכיוון הניידת, הלכה, הסתובבה, הראתה תנועה מגונה והמשיכה ללכת.

כנראה שהגברת "שטורת" שלנו (אגב כולה בת 19 ועוד בטח עם פוזה של תעודת שוטר זה כוח עליון) לא אהבה את זה והחליטה לצאת (וכאן באה הטעות!! מטומטמת היית נשארת באוטו וממשיכה בסיור לא היה קורה כלום אבל לאאא... היית חייבת לצאת להתעמט איתה ולמה? במילא זה יוביל רק למכות בסוף.. טמטום.. פשוט טמטום) וחטפה את הפיצוצים של החיים שלה אם לראות בוידאו אפשר לראות איך איזה אחד דופק לה 2 בעיטות לראש.. וטוב שככה אולי פעם הבאה תלמד סובלנות)

ולסיום מגיע לבת ****, שתרגיע עם הפוזה פעם הבאה..

ובונוס קטן :

בדקה - 0:54-0:53 אפשר לראות שה"שוטרת" מגיעה לכיוון ההתקהלות דופקת איזה דחיפה או משהו בסגנון למישהו ורק אז מתחילים להביא בה.. מוזר לא ?! :screwy:

פורסם

איזה פיצוצים היא אכלה....

והכי מצחיק שהמאבטחים של המועדון מסתכלים ועומדים חצי מטר ממנה...רואים אותה נשפכת שם ולא עושים כלום..

:silly:

הלוואי זאת הייתה אחותך ואם ככה היית מגיב

פורסם

יש, אבל הרבה מאוד מהחדרתיות שיצא לי להכיר, היו כמו נעל. אז אולי הכללתי יותר מידי, אבל מהנסיון שלי אלו המסקנות.

אני גם מכיר מספיק חדרתים שיסכימו איתי.

אתה פשוט צריך להרבות יותר בסקרים ובבדיקות ובבחינת האפשרויות, הן בין החדרתיות והן שלא חדרתיות.

פשוט המגוון הנבחן עדיין זעום מדי ועל כן הטעות הסטטיסטית כנראה גדולה מדי.

הגבר מאמצים בענין זה ותרחיב רשמיך. הן מחדרה והן ממקומות אחרים (למה לקפח?)

פורסם

הלוואי זאת הייתה אחותך ואם ככה היית מגיב

חחחח מה את קשורה עכשיו....

כולה ציינתי עובדה שפוצצו אותה במכות מה את קופצת... :bash:....

פורסם

הלוואי זאת היתה אמא שלך ואז הינו רואים איך היתה מציין פה עובדות.

וכל אלה שכותבים "שוטרים זה חרא" עדיף להיות בכלא מאשר בלה בלה בלה" וואו איזה גברים אתם, אתה שונאים שוטרים ואני מתערב איתכם שאתם אפילו לא יודעים למה, העיקר כשפורצים לכם לבית\לרכב הראשונים שאתם רצים אליהם זה המשטרה.

פורסם

אם ההיתי השותף שלה כל הבנות האלה שם היו חוזרות הביתה בכיסה גלגלים לכל החיים.

פורסם

וכל אלה שכותבים "שוטרים זה חרא" עדיף להיות בכלא מאשר בלה בלה בלה" וואו איזה גברים אתם, אתה שונאים שוטרים ואני מתערב איתכם שאתם אפילו לא יודעים למה, העיקר כשפורצים לכם לבית\לרכב הראשונים שאתם רצים אליהם זה המשטרה.

גם אם זאת הייתה אמא שלי זאת עדיין הייתה עובדה!!!... הגיוני לא !?!?....

כמה טיפש כבר אפשר להיות.. :kopfpatsch:

שנית תרגע ואל תתלהם כמו איזה חיה... :screwy:

פורסם

מה פתאום? רצים לחברת הביטוח...

דוגרי, פעם אחרונה שניסיתי להגיש תלונה במשטרה גורשתי מהתחנה בדברי "נו מה את רוצה שנעשה? יאללה, לכי הביתה".

פורסם

מישהו אמר משטרת פוזה ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3327570,00.html

ככה זה כשמשבצים פקח וחיילת...

ואני כבר מזמן איבדתי כל אמון במשטרה... פשוט שמעתי יותר מידי סיפורים ולצערי חוויתי כמה על בשרי

פורסם

לא רק אתה איבדת אמון במשטרה, כבר בהמון ישובים בארץ העיפו את המשטרה, והקימו מליציות מקומיות. ויודעים מה? עם משטרה אימפוטנטית כמו שלנו, אני כבר מתחיל להיות בעד, למרות שלא אמורים לקחת את החוק לידיים. אבל במקרה של המדינה הזו, אין ידיים שיקחו את החוק.

לאן לעזאזל נעלם תקציב הביטחון הבומבסטי שמקציבים כל שנה ומדברים עליו חודשים שלמים? איך זה יכול להיות שכל כך הרבה מיליארדים נעלמים באוויר, ושוטרים מקבלים רק משכורת עלובה, מה שמשאיר את העבודה הזו רק בשביל מוגבלים? |:

פורסם

האשמה צריכה ליפול על הערסיות המטומטמות האלו ועל החינוך שהן מקבלות בבית מאשר על המשטרה ש''שיבצו לא נכון'' (למרות שאפילו והם היו משבצים שני פקחים זה לא היה אמור לקרות).

פורסם

הכי מצחיק שמדברים כל הזמן על הלחימה של המשטרה במשפחות הפשע הגדולות אבל בכמה בנות 15 שיכורות שמבריחות ניידת משטרה הם לא מצליחים "להלחם"

מה יהיה בעתיד ?

סיורים שכונתיים ע"י אפאצ'י של המשמר האזרחי ? ::) ניידות ממרכבה סימן 4 ? פיזור הפגנות ע"י בומים על קוליים של להק F-15 ?

פורסם

חחחחחחחע!111

פורסם

המשטרה שלנו זה אוסף ערסים שכל היום מחפשים להציק לילדים שמנסים להנות קצת,

במקום להלחם בפשע המאורגן , בסמים הקשים ,ובמיוחד בסחר עבדים.

פורסם

המשטרה שלנו זה אוסף ערסים שכל היום מחפשים להציק לילדים שמנסים להנות קצת,

במקום להלחם בפשע המאורגן , בסמים הקשים ,ובמיוחד בסחר עבדים.

http://news.walla.co.il/?w=//1007942

אבל זה נכון שרוב השוטרים בארץ שווים ל***. רק הבוקר ראיתי קצינת נוער עומדת ליד 10 מכוניות חונות ובודקת מכונית מכונית אם יש תו חניה או לא. למה לעזאזל קצינת נוער צריכה לעשות את זה? אין לה עבודה יותר חשובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים