עבור לתוכן

ספק כח עד 650 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, מחפש ספק כח בתקציב הנ"ל ובאמת בלי לחרוג ממנו בכלל. כרגע ברירת המחדל שלי הוא הליברטי 500.

היתרונות שלו מבחינתי הם: 22A לכל מסילת 12V ומודולריות

אם יש המלצה לספק טוב יותר בסכום זהה או נמוך יותר אשמח לשמוע. לא חייב להיות מודולרי אך כמובן שזה יתרון. תודה

פורסם
  • מחבר

כמובן איך שכחתי....

כרגע מה שיש לי זה:

A64 3200@2.46

6800gs

2XHDD

2XDVD

כרטיס לכידת וידאו בPCI

המעבד מקבל 1.5V (במקום 1.4V)

הספק הקיים שלי הוא HEC 400 AR-TF (ספק בתקן הישן - 1.3). כשרציתי בנוסף לעשות OC לכרטיס מסך, בהתחלה זה היה מצוין אך כעבור כשעה של משחק קיבלתי הודעה שלא מגיע מספיק זרם לכרטיס המסך.

את הספק החדש אני רוצה לא רק למפרט הנוכחי אלא למפרט שיתבסס על SLI ומעבד כפול ליבה, וOC כמובן. תודה שוב.

פורסם

ד"א הוא נותן 20A בכל מסילת 12V, ו-32A משותף

פורסם
ד"א הוא נותן 20A בכל מסילת 12V, ו-32A משותף

אז בעצם למה לקנות את הספק הזה? כאילו הליברטי 400W מספק גם 20A בכל מסילה ו30A משותף..

אז בוא נגיד שבמסילה 12V אחת שמחוברת לכרטיס מסך ולכוננים משתמשים בכל ה20A במסילה..

נשאר לנו 20A אבל בעצם רק 12A בגלל ההגבלה של שתי המסילות ביחד ב500W..

אז רק מי שעושה OC גדול למעבד צריך את הספק הזה כי זה מוסיף לו עוד 2A למעבד..

ומי שלא עושה OC גדול למעבד ה2A הנוספים בעצם לא עוזרים לו לכרטיס מסך ככה שהוא לא צריך את הספק הזה..

תקן אותי אם אני טועה..

פורסם

זה 2A שהופכים את הספק ל-"SLI Ready" ו-"CrossFire Ready"

פורסם

מזאת אומרת בספק ליברטי 400W אי אפשר לעשות שום שום SLI/CF וב500W אפשר לעשות SLI/CF?

פורסם

ב-400W אתה יכול לעשות SLI/CF ספציפיים

ב-500W כל SLI/CF (למעט 8800 וגם זה לא בטוח)

פורסם
  • מחבר

אחרי כמה ימים של שיטוט בעשרות אתרים באינטרנט ככל הנראה החלטתי על השקעת 130 ש"ח נוספים וקניית corsair hx 520. בתקווה רבה (והגיונית) שהוא ישאר איתי לחמש שנים הקרובות (משך תקופת האחריות).

פורסם
ב-400W אתה יכול לעשות SLI/CF ספציפיים

ב-500W כל SLI/CF (למעט 8800 וגם זה לא בטוח)

ולמה זה? בגלל חיבור מיוחד ופיצרים שיש ל500W ולא ל400W?

או בגלל שהוא יותר חזק? כי בעצם במסילות הם מביאים 20A בכל מסילה של 12V שניהם.. אז ה500W לא אמור להיות עדיף על ה400W

כי תסתכל ככה אתה קונה כרטיס מסך מחבר ל12V2 שמספק 20A בוא נגיד שאתה משתמש עם הכרטיס הזה בכל ה20A האלה..(ביחד עם הכונן אופטי וכונן קשיח)

ב400W ישאר לך את המסילה של ה12V1 עם 20A אבל בעצם יש הגבלה של שניהם ל30A אצלו ואז ישאר לך רק 10A למעבד..

וב500W הגבלה של שניהם ל32A אז ישאר למעבד 32A

ככה שבעצם אין שום תוספת לכרטיס מסך.. רק אם עושים OC גדול למעבד.. כי בשתי המקרים לא תוכל להשתמש יותר מ20A לכרטיס מסך(פחות בגלל הכוננים)

אז איך הליברטי יותר חזק בדיוק..? הוא בעצם לא עוזר לך בכלום חוץ מעוד 2A בOC למעבד.. תקן אותי אם אני טעוה ותסביר לי למה..

פורסם

ההספק הכללי הוא גם זה שדי קובע....

פורסם

כמה A בערך נלקח מהמסילה של ה5V וה3V בד"כ (משהו ממוצע)..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים