פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים ראיתי שבלוח שלי DS3. יש אפשרות לעשות בוט מכמה דברים USB וכל מיני.שאלתי היא: האם אני אוכל להתקין מערכת הפעלה מדיסק און קיי?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים תיאורתית כן, מעשית אני יודע שלינוקס בחלק מההפצות שלה תומכת בהתקנה על DOK, לגבי XP אני לא בטוח.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים BOOT מ-DOK זה אפשרי בהרבה לוחותאבל התקנת מ"ה רק בגירסאות מיוחדות של ההתקנה
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים BOOT מ-DOK זה אפשרי בהרבה לוחותאבל התקנת מ"ה רק בגירסאות מיוחדות של ההתקנהאיך אני יודע אם הלוח תומך ב-BOOT מה-DOK?וזה שונה עבור MP3?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים כן בעקרון לא צריכה להיות בעיה , תלוי בלוח , אבל בעקרון אפשר , יש אפילו , לא יודע אם אתה מכיר DISK BOOT מפורסם שנקרא HIRENS יוצא כל איזה תקופה בגרסה חדשה - יש לו אפשרות לBOOT על DOK ....
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים איך אני יודע אם הלוח תומך ב-BOOT מה-DOK?וזה שונה עבור MP3?תכניס DOK ותראה אם יש לך אופציה כזאת בביוס
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים תכניס DOK ותראה אם יש לך אופציה כזאת בביוסאיך האופציה הזת צריכה להיראות?צריכה להופיע אופציה ל- BOOT דרך DOK?זה לא תלוי גם ב-DOK עצמו?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים זה לא תלוי ב-DOKובאותו מקום שאתה קובע את ה-Boot Device Priority אמור להופיע לך USB
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אני יכול להגיד לך בוודאות שזה אפשרי - מנסיון.יש לי במשרד שרת של IBM שחיברתי אליו DOK בשביל להעביר אליו מידע ושכחתי לנתק אותו.כשעשיתי boot המחשב ניסה לעלות מה DOK וכמובן נכשל (כי לא היתה עליו תוכנה מתאימה).לקח לי חצי שעה להבין ששכחתי את ה DOK תקוע בפנים...אגבשיטה עתידנית לניהול מחשב היא כרטיסי זכרון/DOK אישיים שכל אחד יוכל לשאת איתו וככה כל משתמש יוכל לעבוד על כל מחשב בכל מקום נתון.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים ברור שאפשר, רוב הלוחות המודרניים מתהדרים באופציה זאת, השאלה רק איזה תוכנה להעתיק לDOK כדי שיקרה משהו אחר ממה שקרה לך.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים ברור שאפשר, רוב הלוחות המודרניים מתהדרים באופציה זאת, השאלה רק איזה תוכנה להעתיק לDOK כדי שיקרה משהו אחר ממה שקרה לך.מ"ה שתומכת בדבר כזה כמובן , יש את ההפצה של לינוקס שנקראת DreamLinux ע"פ מה שאני זוכר היא תומכת .אגבשיטה עתידנית לניהול מחשב היא כרטיסי זכרון/DOK אישיים שכל אחד יוכל לשאת איתו וככה כל משתמש יוכל לעבוד על כל מחשב בכל מקום נתון.יש כבר כאלה ראה ביקורת באתר על ה G3 .
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר בלוח שלי יש מלא אופציות של BOOT!ממש מלא.אם אני מעתיק את הקבצים של XP מהדיסק ומעביר ל-DOK. יעלה לי נכון? יהיה BOOT כמובן שאני יבחר את האופצייה של זה בלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.