עבור לתוכן

משהו בקשר לBIOS תעזרו בבקשה :).

Featured Replies

פורסם

אז ככה,נכנסתי לביוס,עברתי ללשונית Advanced והיה שם Cpu External Speed משהו כזה,זה היה על 2667 מהירות המעבד שלי,ושלחצתי על זה ,הייתה אפשרות או Manual או 2667MHZ מה אני צריך בשביל OC?

פורסם

Manual ואז יש לך אפשרות לשנות כלפי מעלה בשביל OC.

פורסם
  • מחבר

Manual ואז יש לך אפשרות לשנות כלפי מעלה בשביל OC.

סבבה,תודה רבה אחי!

אבל אני לא אמור לעלות את הFSB?(או שזה הFSB?)

פורסם

זה הFSB,תעלה ב4-5 כל פעם ובדוק יציבות.

איזה קירור יש לך ? אם הלוח במפרט בצד הוא הלוח שמעבד נמצא עליו אז הוא דיי גרוע בOC..

פורסם
  • מחבר

קודם כל,תודה רבה על העזרה אחי!

עכשיו,איך אני מצלם תמונה בביוס ? כי אחרי שהעברתי לMANUAL היה לי שם משהו שהיה נעול ואז הוא נפתח,לחצתי על PRINT SCREEN אבל הוא לא צילם,בכל מקרה אם תגיד לי איך לצלם תמונה בביוס ,יהיה לי יותר קל להסביר לך מה שאני רוצה להגיד.

פורסם

אין אפשרות לצלם תמונה בביוס,רק עם מצלמה.

פורסם
  • מחבר

טוב תקשיב אחי,תמונה אני לא יוכל לצלם כי אין לי פה את הכבל USB של המצלמה,אבל רשמתי את מה שצריך,בCPU SPEED שיניתי את זה מ2667MHZ לMANUAL ,ואז נפתחה לי האפשרות CPU Extrnal Frequency(MHZ) ואז שמה זה על 33\133 ,וכשאני לוחץ על האפשרות הזאת עם אנטר,יש לי שורה של עד בערך 170 ,וזה כמו ה33\133 וממשיך 134 135 מתוך משהו כזה,אז שמה אני צריך לעלות?

פורסם

אהא

פורסם
  • מחבר

אהא

חח,זאת אומרת "כן"?

ותגיד ,למה המכפלה שלי היא על 20?זה כאילו 133 כפול 20 =2660 ,שאני יעשה OC ףלא צריך לשנות אותה נכון?

פורסם

אתה לא יכול לשנות מכפלה,תעלה את ה133 ל138 ותחזור לפה תגיד אם המחשב עלה בכלל.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לשנות מכפלה' date='תעלה את ה133 ל138 ותחזור לפה תגיד אם המחשב עלה בכלל.

[/quote']

טוב אחי זה קצת הפחיד אותי :o ,למה שהוא לא יעלה?(אני עם קירור סטוק של אינטל.)(מצטער שאני קרצייה,אני חדש ולא רוצה לשרוף כלום :-X)

פורסם

זה לא שורף כלום. אם הוא לא עולה זה אומר שמשהו תוקע לך את הOC. המחשב נכשל בבדיקת הראשונית שלו(POST) והוא בכלל לא מפעיל את עצמו.

אין כאן סיכון ממשי שמשהו יינזק.

פורסם
  • מחבר

ואני יוכל להיכנס לBIOS אחרי זה ?וזה רק הווינדוס לא עולה?ומה זה POST?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים