עבור לתוכן

[דיון] "ASUS מציגה: לוח האוברקלוק המושלם"

Featured Replies

פורסם

עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד).

רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. :P

כמה הערות, שאלות וסתם עובדות:

1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר.

2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה).

3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.

פורסם

חייב לציין שהרשמתם אותי מאוד.

קבלו את כל הכבוד ממני.

:)

לא כל יום רואים אתר שמבקר לוח ושם על מעבד המבחן LN2!

פורסם

ביקורת מעולה! רק חבל שלא עשיתם סירטון של הLN2

ד"T התמונה הזאת מדהימה:

http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/p5b/P5B-Cool_32.jpg

(מאוד מוזר שזה לא גורם לבעיות......)

1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר.

אני חושב שהם יכלו לעבור את ה5G אבל נראה לי שהם לא רצו יותר מידי לקרוע את הלוח, אולי גם היה חסר להם זמן....

פורסם
  • מחבר

מה אמור לגרום בעיות? סך הכל מתכת קפואה.

ואם תשים לב ClockGen פתוח, הם עשו את המקס' שהם יכלו (שקצת מאכזב).

פורסם
לאחר הפסקת פעולת הקירור, הקרח נמס וטיפות המים עלולות לגעת במגעים וליצור קצר.

זה די 'לקחת סיכון'....

וסליחה על הבורות אבל מה זה :ClockGen ?

פורסם
  • מחבר

זה די 'לקחת סיכון'....

וסליחה על הבורות אבל מה זה :ClockGen ?

תוכנה שמבצעת Overclock בתוך סביבת מערכת הפעלה.

בנקודה מסוימת המערכת הפעלה ו/או מחשב לא מאתחלים, אז ממשיכים בClockGen, זה ע"מ לסחוט כל MHz אפשרי.

פורסם

כידאי לי להשתמש בה? זה יתן לי משהו?

ואם הלוח אם שלי(GIGABYTE ....) לא ברשימה הזאת :(למטה)

http://www.cpuid.com/clockgen.php

אז אני לא יכל להשתמש בתוכנה?

פורסם
  • מחבר

אם תתחיל את הOverclock בעזרת ClockGen, אתה לא תגיע רחוק.

בכל מקרה, אתה סך הכל צריך מערך שבבים תומך (כמעט כולם תומכים, ואלו שלא כנראה שכן בגרסה הבאה).

פורסם

ללוחות של ג'יגבייט אשר מבוססים על ערכות ה965 יש תוכנה הנקראת SetFsb והיא עושה את מה שClockGen עושה בדיוק (היא מתאימה לעוד לוחות, ולכל לוח יש גירסה משלו):

http://www13.plala.or.jp/setfsb/

וסחתיין על הביקורת החייתית!

חנקן וגז על X6800 זאת חתיכת הפתעה! ;D

:beerchug:

פורסם

ואם תשים לב ClockGen פתוח, הם עשו את המקס' שהם יכלו (שקצת מאכזב).

לא הבנתי איך אפשר לדעת לפי זה שהתוכנה פתוחה.

אני אשמח להסבר

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך אפשר לדעת לפי זה שהתוכנה פתוחה.

אני אשמח להסבר

...

בנקודה מסוימת המערכת הפעלה ו/או מחשב לא מאתחלים, אז ממשיכים בClockGen, זה ע"מ לסחוט כל MHz אפשרי.
פורסם

ראשית,זה נחמד מאד שסקרתם את אופציות הקירור בגז וחנקן נוזלי,אבל,בשורה התחתונה שתי האופציות הנ"ל לא אקטואליות עבור רוב מוחלט של בעלי הלוח הנ"ל,שנית, לי חסרים כמה נתונים שהיה מתחייב שיופיעו בסקירה והקשורים לנתוני הטמפ' והמתחים הרלבנטים בזמן השימוש בקירור אויר,הרי אין אופציה שאני ( כבעל P5B DX ) אשתמש בקירור גז או חנקן לכן לא ברור מדוע רוב ההתמקדות של הסקירה היתה בשני סוגי קירור שהם לחלוטין לא אקטואלים.

יהיה מאד נחמד וגם הרבה יותר אפקטיבי אם תוסיפו את הנתונים החסרים,אפילו רק פה באשכול,העיקר שהנתונים ייתפרסמו באיזושהי צורה.

פורסם
  • מחבר

ראשית,זה נחמד מאד שסקרתם את אופציות הקירור בגז וחנקן נוזלי,אבל,בשורה התחתונה שתי האופציות הנ"ל לא אקטואליות עבור רוב מוחלט של בעלי הלוח הנ"ל,שנית, לי חסרים כמה נתונים שהיה מתחייב שיופיעו בסקירה והקשורים לנתוני הטמפ' והמתחים הרלבנטים בזמן השימוש בקירור אויר,הרי אין אופציה שאני ( כבעל P5B DX ) אשתמש בקירור גז או חנקן לכן לא ברור מדוע רוב ההתמקדות של הסקירה היתה בשני סוגי קירור שהם לחלוטין לא אקטואלים.

יהיה מאד נחמד וגם הרבה יותר אפקטיבי אם תוסיפו את הנתונים החסרים,אפילו רק פה באשכול,העיקר שהנתונים ייתפרסמו באיזושהי צורה.

אין התמקדות רק בSingle Stage וLN2.

פורסם

כתבה נחמדה ותו לא.. ציפיתי לראות תחת כותרת גדולה ומבטיחה שכזאת את השוואת לוחות האם של השנה שכל כך ציפיתי כבר לקרוא באתר הנפלא הזה..

הרבה הרבה כבוד להשקעה,ליוזמה ולבניה של המערכת וכו'.. וסחטיין על שבירת שיאים וכו'.. אבל לא בתור כתבה. זה עניין של פורום וכאלה.. כמו שאמרו זה לא כזה מעניין לראות מה קורה עם חנקן נוזלי כי זה לא אומר הרבה. היה אפשר להתמקד יותר בקירור אויר סטוק מול קירורי מים/אויר שונים שנמצאים בשוק ,כך הייתם עוזרים ומעניינים הרבה יותר קוראים. ולגבי ההחלטה של "לוח האוברקלוק המושלם" = זה אתם אמרתם. פעם הבאה שתקבעו עובדה חורצת כזאת אולי עדיף שהוא גם יושווה עם לוחות אחרים כדי לקטוף תואר שכזה..

פורסם

בקשר לתוצאה המאכזבת של ה-X6800, אליאור גם חשב שיגיע מעל 5GHz אבל כנראה שהמעבד לא הכי טוב (סטפינג לא משהו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים