עבור לתוכן

OC ל 7900GS שלי, מיואש :(

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי 7900GS שמשום מה נותן לי תוצאה דיי עלובה בשבילו ב 3DMARK05 וגם באובר הוא לא עובר את ה 525 בליבה..

יש לי עליו VF900, הטמפ' במאמץ עד עכשיו לא עברה את ה 53 מעלות לאחר 10 דקות של בדיקת ארטיפקטים ב ATITOOL.

התוצאה שאני מקבל ב 3DMARK05 היא 6300+-, דיי עלוב לכרטיס הזה...

מפרט אתם יכולים לראות בצד...

כאשר עברתי את ה 525 בליבה התחילו להיות לי ארטיפקטים ב ATITOOL וגם התוצאה ב 3DMARK05 ירדה..

כרגע אני על מהירויות סטוק.

כשהגעתי לאובר של

450@525 ליבה

660@760 זכרון

התוצאה ב 3DMARK לא הציגה שינוי משמעותי, רק 6600...

ברור לי שיש כאן איזה פאק, אבל אין לי מושג מה לעשות...

אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי :(

אגב, stingeR אני מקווה שלא תנעל את האשכול למרות שדיברתי איתך על זה בפרטי, חשבתי אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי....

פורסם

חח גם לי זה היה אתה צריך לבטל משהו בדריור אני יראהלך תמונה

אתה צריך לבטל את הוי במישבצת בטבלה הזואת

http://img222.imageshack.us/my.php?image=5854np8.jpg

אן יש עוד בעיה אז בפרטי

פורסם

מה בדיוק הקשר בין מה שאמרת לבין הOC?!

פורסם

לא ממש יודע מה הקשר אבל אצלי היתה אותה הבעיה אז שינסה

פורסם
  • מחבר

לא ממש עזר...

יש עוד רעיונות?

:\

עריכה:

איך אני יכול לדעת אם הביצועים שלו במשחקים פחות טובים מאשר אחרים?

אולי התוצאה ב 3DMARK 05 סתם נמוכה...

פורסם

לא יכול להיות שהתוצאה ב3dmark סתם נמוכה... תן עוד פרטים מה מה באס של PCI-E שלך?

כי 3dmark זה בעצם מדמה מישחק

פורסם
  • מחבר

איך אני אמור לדעת את הדברים האלה? ( כמו באס של PCI-E )

פורסם

ביוס.. יכול להיות שתיצתרך לתת לו אולי 101 כדי שיתן לו יותר באס תנסה לא יודע אם זה יעזור לך

פורסם
  • מחבר

ואיפה אני אמור למצוא אופציה כזו בביוס?

תכוון אותי קצת ואני מאמין שאני אמצע...

פורסם

אין לי מושג איפה בלוחות האלה תחפש זה צריך להיות בערך איפה שהעלת התדרים של שאר הרכיבים מעבד וכו..

פורסם
  • מחבר

אני מרגיש כאילו אתה מדבר איתי סינית :s05:

אף פעם לא נגעתי בדברים האלה בביוס, הדבר היחיד שעשיתי זה לבטל את ההגבלה של מהירות המאורר של ה VF900...

אגב, הלוח אם שלי לא מאפשר אובר...

פורסם

אני פחות או יותר באותו מצב, אני עם 7900GT שללא שום ארטיפקטים וללא שום התחממות פשוט לא נותן לי לעבור את ה 560 לליבה ואת ה1700 לזכרון..

לא חשוב עם איזה תוכנה ניסיתי , RIVA , POWERSTRIP וכו'.. זה בדיוק אותו הגבול - אני מקבל פשוט הודעה שבדיקת התדרים לא עברה בהצלחה ועלי להוריד מעט.. אני חושב שמה שישחרר לי אותו הלאה זה רק V.MOD ללפחות 1.4 לליבה..

* STINGER אשמח אם תיתן לי כאן חוות דעת בתור אחד שעשה VOLT MOD לכרטיס די דומה לא מזמן..

פורסם
  • מחבר

jacko_il, יודע מה, אין לי עכשיו בעיה אם האובר, מצידי לא לעשות.

אני רוצה לפתור את הבעיה של הציון הדיי נמוך ב 3DMARK05, לקבל איזה 1000 פחות ממה שצריך זה ניראה לי קצת מוגזם...

הייתי מקבל אם זה היה 500 אולי בגלל המעבד שהוא לא משהו, אבל 1000 זה יותר מדי ואני מאמין שאם העניין יסודר אני יראה את התוצאות...

פורסם

יניב51. תנסה להסיר את כל הדרייברים ולהתקין אותם מחדש בצורה מלאה!

אחרי שעשית את זה תתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. ותראה לאן זה מוביל אותך.

אם אתה רוצה אני מוכן בשבילך לבדוק את המחשב שלי עם הכל על סטוק ולתת למעבד מהירות של 1800מגהרץ שבעצם תתן לי הקבלה למעבד שלך(AMD 64 3000 עובד על 1800מגהרץ) ואני מאמין שאני אקבל 7000 או אפילו פחות.

ככה שיכול להיות שהבעיה אצלך היא אך ורק המעבד.

פורסם
  • מחבר

לפני שהתקנתי את הדרייבר הנוכחי ( 93.71 ) מה שעשיתי זה:

הסרה של הדרייבר - ריסט - התקנה - ריסט

ז"א שהתקנתי באופן תקין את הדרייבר.

אז ציינתי, הלוח אם שלי הוא של אינטל ככה שאובר אני לא ממש יכול לעשות ( אין לי אופציה לשנות את המהירות של המעבד כאשר אני נכנס לביוס... )

אשמח אם תוכל לבצע את הנסיון הזה, בהחלט יעניין אותי מה תהיה התוצאה שלך ( אם בא לך..... )

עריכה:

עשיתי בדיקה מחדש וקיבלתי 6300, השוותי את זה באינטרנט ( באתר של 3DMARK ) ויש עוד אחד עם מעבד כמו שלי שמקבל 6600

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=6875538

האם רואים על מה אני מדבר?

אפשר לראות מהמידע שלו יש בכרטיס מסך זכרון 512MB ואצלי 256MB, האם זה יכול לגרום לפער של 300 נק'?

אולי הבעיה היא באמת עם המעבד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים