עבור לתוכן

על סף קניה נייד ב8K לימודים+משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום

כנראה השבוע אני קונה את הנייד Acer Aspire 5684WLMi

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=177&scat=332&tcat=

לשימוש לימודי גרפיקה (פוטושופ,פלאש וכדומה) וגם משחקים

אחרי התלבטויות וסקרים החלטתי כנראה ללכת על הדגם הזה.

אם יש מתנגדים או המלצות אחרות לפני קנייה אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

כנראה לא תמצא גם ב10K נייד עם מפרט טוב יותר... לך עליו.

פורסם

פשוט אבסורדי שמחשב עם נתונים טובים מגיע עם מסך 15.4 1280X800 ...

פורסם

אחלה נייד תתחדש

פורסם

פשוט אבסורדי שמחשב עם נתונים טובים מגיע עם מסך 15.4 1280X800 ...

מה הבעיה בדיוק?

פורסם

באמת מה הבעיה יש לי נייד חדש והוא גם אם רזולוציה של 1280x800 :s07:

פורסם

הנתונים די מרשימים למחשב נייד C2D כולל 2GB זיכרון 120GB HD מסך 15.4 וכרטיס מסך שיכול לעבוד ללא קושי ברזולוציות גבוהות. לשים במחשב כזה מסך עם רזולוציה מקסימאלית של 1280X800 זאת "הבעיה". בעיקר לאור השימושים שיועדו לו ע"י פותח הטרד:

לשימוש לימודי גרפיקה (פוטושופ,פלאש וכדומה) וגם משחקים

פורסם

קודם כל, בכלל בלי קשר למסך הספציפי הזה, רזולוציה היא גם פונקציה של גודל מסך. במסך קטן לא צריך רזולוציה גבוהה מדי.

במסך הזה ספציפית, הרזולוציה של 1280X800 נחשבת לרזולוציה גבוהה בכל קנה מידה, זאת רזולוצית HD-READY. והמסך הזה קטן מאד. לשם השוואה, במסך PC, של 19 אינץ' למשל, רזולוציה של 1024X1280 היא רזולוציה מקובלת, והמסך הרבה יותר גדול מאשר 15.4 רחב, כך שבמסך של ה15.4 גודל הנקודה אף קטן יותר, וזה מה שחשוב, גודל הנקודה. מעבר רזולוציה מסויימת, גודל נקודה הוא כבר כל כך קטן שהעין כבר לא מסוגלת להבחין בהבדל, לכן לא תראה הבדל כמעט(אם תראה בכלל, ואנשים חדי עין במיוחד לרוב לא רואים) בין מסך בגודל זהה עם רזולוציה יותר גבוהה. לכן אין כאן שום בעיה WHATSOEVER.

כמו כן, אפילו שכרטיס המסך הזה יותר טוב מכרטיס מסך בסיסי, זה עדיין לא מתקרב להיות כרטיס מסך HIGH END, ורק בירכתי הMAINSTREAM, כאשר גרסת ה7600GT לPC הרבה יותר חזקה מה7600 הזה... כרטיס המסך הזה בהחלט יתקשה על הגדרות גבוהות במשחקים, ו1280X800 רזולוציה מספיק גבוהה בשבילו במקרה הטוב, וגבוהה מדי במקרה הרע.

פורסם

ממש לא ברור כיצד אתה מנסה לבצע השוואה בין מסך במחשב נייד למסך יעודי ל PC . יכולת להמשיך ולבצע השוואה גם לטלוויזיות LCD ולציין שזו הרזולוציה המקובלת עד 32 אינץ (ואני מקווה שלא הכנסתי לך רעיונות לראש).

תנסה להבין לבד מדוע קיימים מחשבים ניידים עם מסך ''17 ברזולוציה של 1920X1200 אך לא במסכי PC בגודל הזה. אם לא תצליח אני אעזור לך.

מה הקשר בכלל ל-HD ?? בעיניי כשמסך (מחשב או טלוויזיה) אינו תומך ב- 1080P אין צורך להזכיר בכלל את המילה HD. אבל אני כבר גולש וזה כלל לא קשור ...

גם אם לא ניחנת בהבחנה דקה ולא תבחין בהבדלים ברזולוציה גבוהה מ- 1280X800 במסך 15.4 (זה אתה אמרת לא אני) זה לא יכול להוות שיקול בכלל עבור פותח הטרד אז חבל לציין זאת. אפילו בגלישה פשוטה באינטרנט כבר יש אתרים שרזולוציית המקסימום במחשב הנ"ל אינה מספקת לצפות כראוי.

זה מחשב נייד מה כבר ציפית? אפילו ה-XPS החזק ביותר אינו מיועד להיות המחשב האולטימטיבי לגיימרים. נראה לי שהכרטיס מסך יספק אותו אך אני חושש שרזולוציה תאכזב אותו במיוחד כשיעבוד עם תמנות באיכות גבוהה בשעה שילמד גרפיקה תרתי משמע.

פורסם

לדעתי ביחס למחיר שהוא עומד לשלם זו העסקה הכי משתלמת...

פורסם

ממש לא ברור כיצד אתה מנסה לבצע השוואה בין מסך במחשב נייד למסך יעודי ל PC . יכולת להמשיך ולבצע השוואה גם לטלוויזיות LCD ולציין שזו הרזולוציה המקובלת עד 32 אינץ (ואני מקווה שלא הכנסתי לך רעיונות לראש).

תנסה להבין לבד מדוע קיימים מחשבים ניידים עם מסך ''17 ברזולוציה של 1920X1200 אך לא במסכי PC בגודל הזה. אם לא תצליח אני אעזור לך.

מה הקשר בכלל ל-HD ?? בעיניי כשמסך (מחשב או טלוויזיה) אינו תומך ב- 1080P אין צורך להזכיר בכלל את המילה HD. אבל אני כבר גולש וזה כלל לא קשור ...

גם אם לא ניחנת בהבחנה דקה ולא תבחין בהבדלים ברזולוציה גבוהה מ- 1280X800 במסך 15.4 (זה אתה אמרת לא אני) זה לא יכול להוות שיקול בכלל עבור פותח הטרד אז חבל לציין זאת. אפילו בגלישה פשוטה באינטרנט כבר יש אתרים שרזולוציית המקסימום במחשב הנ"ל אינה מספקת לצפות כראוי.

זה מחשב נייד מה כבר ציפית? אפילו ה-XPS החזק ביותר אינו מיועד להיות המחשב האולטימטיבי לגיימרים. נראה לי שהכרטיס מסך יספק אותו אך אני חושש שרזולוציה תאכזב אותו במיוחד כשיעבוד עם תמנות באיכות גבוהה בשעה שילמד גרפיקה תרתי משמע.

אם היית קורא את ההודעה שלי אז אולי היה ברור לך, כי משום מה החלטת להתעלם לחלוטין מפונקצית גודל הנקודה במסך. אבל שיהיה.

לגבי קיום של ניידים ברזולוציה שציינת אך חוסר קיום של מסכי PC בגודל הזה וברזלוציה הזאת, אז אתה טועה, אם אתה לא ראית אחד זה לא אומר שהוא לא קיים, ראיתי אישית מסכים גם ברזולוציה יותר גבוהה מ1920X1200 ובגודל של 17 אינץ'. לגבי מחירם וזמינותם זה כבר עניין אחר :)

לגבי "אין צורך להזכיר בכלל את המילה HD", זה לא ועידת מרכז הליכוד, זה לא עניין של דעה אלא עובדה, HD READY זה תקן, שדורש כמה נתונים, כאשר מבחינת רזולוציה, הרזולוציה הדרושה זאת 720P, מה שהמסך תומך בו.

לגבי "זה מחשב נייד מה כבר ציפית?"

זה מה שניסיתי להסביר לך, כאשר אמרת את זה:

"הנתונים די מרשימים למחשב נייד C2D כולל 2GB זיכרון 120GB HD מסך 15.4 וכרטיס מסך שיכול לעבוד ללא קושי ברזולוציות גבוהות. לשים במחשב כזה מסך עם רזולוציה מקסימאלית של 1280X800 זאת "הבעיה". בעיקר לאור השימושים שיועדו לו ע"י פותח הטרד: "לשימוש לימודי גרפיקה (פוטושופ,פלאש וכדומה) וגם משחקים" "

חשבתי שהתכוונת להרצת משחקים, כי כפי שאתה רואה אפשר להבין זאת כך, אז הייתה אי הבנה, שנינו מסכימים לגבי זה...

לגבי " אפילו ה-XPS החזק ביותר אינו מיועד להיות המחשב האולטימטיבי לגיימרים." פה אתה דווקא טועה, ישנם ניידים עם כרטיסי מסך HIGH END גם בתצורות SLI, והם ועוד איך מתאימים לגיימרים הכבדים ביותר, ומריצים את כל המשחקים חלק ברזולוציות הגבוהות ביותר ועם כל הפילטרים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על הטיפים והעצות, לפי הבנתי מהתגובות שיש המלצות לקניית הנייד שהן במפרט והן בחברה עצמה ACER.

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד עצות לפני הקנייה.

תודה :xyxthumbs::hi:

פורסם

ראיתי אישית מסכים גם ברזולוציה יותר גבוהה מ1920X1200 ובגודל של 17 אינץ'. לגבי מחירם וזמינותם זה כבר עניין אחר :)

גם אני רוצה לראותם ולכן אודה לך אם תאמר לי על אילו דגמים בדיוק אתה מדבר והיכן ראית אותם :cool2:

ישנם ניידים עם כרטיסי מסך HIGH END גם בתצורות SLI, והם ועוד איך מתאימים לגיימרים הכבדים ביותר

שוב אנא ציין בבקשה על אילו דגמים אתה מדבר בדיוק והיכן ניתן לרכוש אותם.

פורסם

לגבי הניידים עם sli לא נראה לי שיש אותם בארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים