פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים אני רוצה לקנות את של הרקולס ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות לו אוברקלוקועוד משהו מה אתם רושמים קודם מהירות זיכרון או ליבה?
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים אני רוצה לקנות את של הרקולס ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות לו אוברקלוקועוד משהו מה אתם רושמים קודם מהירות זיכרון או ליבה?תגיד לי משהולא הבנת אותי נכון ?לא לקנות את ההרקולס !פשוט לאלאלא ולא ...יותר טוב ?אין OC גבוה איתו בכלללללל גם אחרי העדכון BIOS אתה מקסימום תגיע איתו למהירות זיכרון שבא הוא היה אומר להגיע 250שזה עצוב ! מאוד :'(תקנה ATIבאותו מחיר או במחיר נמוך יותר וזהוסוף פסוקתודה רבה
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים אני רוצה לקנות את של הרקולס ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות לו אוברקלוקועוד משהו מה אתם רושמים קודם מהירות זיכרון או ליבה?תגיד לי משהולא הבנת אותי נכון ?לא לקנות את ההרקולס !פשוט לאלאלא ולא ...יותר טוב ?אין OC גבוה איתו בכלללללל גם אחרי העדכון BIOS אתה מקסימום תגיע איתו למהירות זיכרון שבא הוא היה אומר להגיע 250שזה עצוב ! מאוד :'(תקנה ATIבאותו מחיר או במחיר נמוך יותר וזהוסוף פסוקתודה רבהלמה צריך להתנפל? הבחור שאל שאלה.. זה לא שוק פה..
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים בטח ששווה לקנות!הביוס מגביל אותך נכון!...אבל תחשוב על משהו כזה. תחליף ביוס!אני עם הרקולס 8500le ועוד על הביוס של ATI 275/275 והכל עובד פצצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.