עבור לתוכן

שאלה בקשר ל204WT

Featured Replies

פורסם

אני חושש מלקנות את המסך בעיקר בגלל העובדה שהוא רחב, ולפי המסך שראיתי של ה19, הוא היה לי פשוט קטן מדי באורך שלו.

השאלה שלי לאיזה סוג של מסך רגיל אני יכול להשוות את האורך (רק של הצג בלי המעמד) של המסך? כלומר אם האורך של מסך 17 אינץ' באורך (סתם זורק מספר) הוא 20 סנטימטר ואם נגיד במסך הזה של ה20 אינץ' האורך הוא 19 סנטימטר אז זה יהיה פחות או יותר סביר לעבוד עליו.. יהיה לי קשה לעבוד פשוט עם מסך רחב אבל קטן לאורך..

פורסם

אחי, אתה סגור על עצמך?

ואם אתה רוצה, יש מסכים עם פיווט שמתאימים לעריכת מסמכים

פורסם
  • מחבר

ממ מה קשור סגור על עצמי?

ממ אני מעדיף שלא יהיה פיבוט אלא שהמסך יהיה במצב רגיל ויהיה לי עדיין נוח להשתמש בו..

פורסם

אז תקנה רגיל...

פורסם
  • מחבר

כן אבל בשביל זה פתחתי את הדיון כדי לדעת אם יהיה עדיין נוח לעבוד עליו מבחינה של אורך..

פורסם

Zה הכל תלוי לאיזה רזולוציה התרגלת עד עכשיו...

אם התרגלת לעבוד נגיד ב1280*1024 אז לא יהיה הבדל גדול בין זה לבין 1440*900 מבחינת הגובה... אבל אם התרגלת לעבוד ב1600*1200 אז זה לא יהיה מעבר חלק...

פורסם
  • מחבר

לפי חישובים שעשיתי, זה יוצא בערך בגובה של 17 אינץ'.. אני לא בטוח שעשיתי חישובים נכונים ושככה בכלל אפשר לחשב .. אבל נראה לי שכן.. אבל זה יצא לי טיפה ממש טיפה יותר קטן.. ב0.02 אינץ' קטן מ17 אינץ' מבחינת האורך.. אז נראה לי שזה יהיה בסדר..

פורסם

אין אורך

יש גובה, ויש רוחב

ולמען האמת אני עדיין לא הבנתי מה לא יהיה לך נוח?

הרי כמות המידע שתקבל על המסך קשורה בפיקסלים ולא בגודל הפיזי של המסך (לפחות לא באופן ישיר)

פורסם

Zה הכל תלוי לאיזה רזולוציה התרגלת עד עכשיו...

אם התרגלת לעבוד נגיד ב1280*1024 אז לא יהיה הבדל גדול בין זה לבין 1440*900 מבחינת הגובה... אבל אם התרגלת לעבוד ב1600*1200 אז זה לא יהיה מעבר חלק...

לפי מה שהבנתי הרזולוציה של L204WT היא 1650X1080

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים